LG
אספקה מהירה
נמצאו 3 חוות דעת על מוצר מקרר מקפיא תחתון LG GRB479BF 451 ליטר
Sharon
06.05.2024
שנה ו-4 חודשים אחרי שקנינו המקרר הפסיק לעבוד. האחריות של היבואן היא רק לשנה והאחריות של ה10 שנים היא רק על המדחס וגם אז צריך לשלם לטכנאי של היבואן 345 שח על הביקור ועוד 710 שח למילוי חוזר של הגז שזה כבר רבע ממחיר המקרר עצמו.בחיים לא נתקלתי במקרר שמתקלקל כל כך מהר. מקררים אחרים שהיו לי החזיקו שנים.פשוט מעצבן ברמות .לא ממליצה בכלל זמן שימוש במוצר: כשנה
רעש המנוע, חלוקת תאים של תא הקירור, נוחות הניקיון
נפח תא ההקפאה, שמירה על טריות פירות וירקות
עמידות לאורך זמן
קניתי את המקרר לפני כחודש ואני שמחה ומרוצה מן ההחלטה. מקרר יפה מאד מבחוץ, שקט כמו המוות, מקרר מעולה באופן אחיד, חלוקה פנימית יעילה ונוחה לאחסון ולשליפה גם במקפיא וגם במקרר, תאים רבים על הדלת, מכיל המון יחסית לנפח. וגם המחיר טוב. החסרון היחיד שמצאתי זה המתקן לביצים, דק ולא אפשרי לשימוש. ידעתי ושמרתי את המתקן מן המקרר הקודם, כך שזה לא שיקול שמפריע. ממליצה כדי שגם אחרים יהנו זמן שימוש במוצר: כחודש
רעש המנוע, חלוקת תאים של תא הקירור, נפח תא ההקפאה, שמירה על טריות פירות וירקות
נפח פנימי גדול יחסית למימדים החיצוניים. המקרר עשוי באיכות גבוהה, מעוצב ומסודר תוך התחשבות בצרכי הלקוח.מחיר סביר.שקט
מרווח
מואר
יפה
עדיין חדש אז אין טענות.
מודעה
מקרר מקפיא תחתון LG GRB479BF יבואן רשמי GRB479BF מקרר מקפיא תחתון LG אל גי דגם GRB479BF
עד 7 ימי עסקים
מכירה אישית מכירה אישית משלוח חינם משלוח חינם מחיר סופי: מכירה אישית
מודעה
מקרר מקפיא תחתון LG GRB479BF 451 ליטר GRB479BF מידות גובה – 185 סמ רוחב – 70 סמ עומק - 69 סמ עומק ללא דלתות 59 - סמ
עד 5 ימי עסקים
5,180 ₪ 5,180 ₪ משלוח חינם משלוח חינם מחיר סופי: 5,180 ₪