Bosch
דירוג החנות 5
משלוח חינם
ותק של 8 שנים
נמצאו 5 חוות דעת על מוצר מייבש כביסה Bosch WTG86492NL 9 ק"ג בוש
אחרי שקניתי מכונה 9 קילו (החלפתי מכונה של 7 שהתקלקלה) הייתי חייבת לקחת מייבש מתאים כי גם המייבש שלי היה 7.בעקבות המלצות על המוצר הזה בחרתי בזה, חייבת לציין שהוא מעולה כמו כל המוצרים שלי של בוש.ממליצה מאודזמן שימוש במוצר: כחודש
מהירות הייבוש, שמירה על הבגדים, איכות הייבוש, רעש בעת הפעולה, עמידות לאורך זמן
לאור ההמלצות שראינו פה החלטנו להשקיע ולרכוש את המוצר הזה.גם הנציג המליץ מאוד על הדגם הזהסהכ מייבש במהירות את הבגדיםמומלץזמן שימוש במוצר: כשלושה חודשים
מהירות הייבוש, שמירה על הבגדים, איכות הייבוש, רעש בעת הפעולה, עמידות לאורך זמן
משתמשת בו כבר כמה חודשים,מאוד נהנת מההמלצה שקיבלתי עליו ועל מכונה כביסה של אותה חברהממש מוצר מעולה שמיביש במהירות את הכביסהרואים שהוא איכותי לפי איכותי החלקים זה לא צעצועזמן שימוש במוצר: כשלושה חודשים
מהירות הייבוש, שמירה על הבגדים, איכות הייבוש, רעש בעת הפעולה, עמידות לאורך זמן
מאוד שקט ומייבש היטב את הבגדים (מאובזר במתקן לנעליים וערכה של בוש על מנת לחבר את המייבש לניקוז) , סה"כ מרוצה מאוד עד כה ומקווה שימשיך כך תודהתפעול ויבוש
אין
היה לי דגם קודם של מייבש סימנס,יכולה להגיד שזה מייבש ברמה גבוהה יותר!קודם כל מייבש ברמה מאוד גבוה אני יכולה לשלות בדרגות הלחות ככה שהרבה פעמים אני לא עושה ייבוש מקסימום וזה טובשקט מאוד וקל להפעלה כי הכל רשום בעבריתהוא יפה ומגיע עם צינור ניקוז ככה שלא צריך להוסיף בתשלום וחיברנו לבד וגם עם מתקן ליבוש נעלייםש זה נוח מאודמוצר מצוין
מייבש ברמה גבוה מאד
כתוב בעברית