Relax
דירוג החנות 5
משלוח חינם
ותק של 4 שנים
נמצאו 5 חוות דעת על מוצר פטריית חימום Relax RE5000
מוצר טוב עם כל האפשרויות הנדרשות (יש טיימר, שלט ואפילו תאורה). בטוח לשימוש עם ילדים (אין גוף חימום שאפשר לגעת בו).מתאים לחדרים בינוניים שיש בהם ילדים.זמן שימוש במוצר: כשלושה חודשים
אפקטיביות החימום, בטיחות
מהירות החימום
סה"כ מפזר חום לא רע בכלל, קניתי במחיר של 250 ש"ח כך שמבחינתי היה שווה את ההשקעהכמה דברים שחסרים לי באופן אישי:1. המפזר מסתובב מצד לצד אך אין אפשרות לכוונו למעלה או למטה (לפי הוראות ההפעלה ברגע שמטים אותו הוא מפסיק אוטומטית לעבוד)2. חוט החשמל שלו קצת לי קצר לי מדי הייתי צריך להשתמש במאריך כדי לשים אותו בנקודה אופטמלית3. (נקודה זו קשורה גם לקודמת) המכשיר קצת גבוה ממה שציפיתי כך שאם אני מעמיד אותו במקום שתכננתי לו לכתחילה אז הוא נוגע בוילון שלי וזה לא בטיחותי, ולכן נאלצתי למקמו במיקום אחר, שהוא פחות אידיאלי.מעבר לזה, מוצר לא רע בכלל ביחס למחיר הקנייה מבחינתי.יש לי אותו רק כמה ימים, אז נצטרך לראות איך הוא יחזיק מעמד. המפזר חום הקודם שלי החזיק לי כ-4 שניםזמן שימוש במוצר: שבוע או פחות
מהירות החימום
אפקטיביות החימום
מוצר נחמד לחדר קטן אבל זה לא תחליף למזגן נראה טוב מעוצב יפה מאודזמן שימוש במוצר: כחודש
מהירות החימום, בטיחות, עמידות לאורך זמן
אפקטיביות החימום
תמונת המוצר
מוצר מעולה ומאוד בטוח לשימושזמן שימוש במוצר: שבוע או פחות
אפקטיביות החימום, מהירות החימום, בטיחות
מכשיר מעוצב ויפה. יכול להוות פריט עיצובי בסלון. מחמם היטב. שקט מאוד. השליטה באמצעות שלט רחוק מאוד אינטואיטיבית ונוחה.עיצוב מודרני ויפה
תאורת אוירה נעימה הניתנת לשינוי
פעולה שקטה
עצמתי
כוון טמפרטורה
שלט רחוק נוח
מיקום כפתורי ההפעלה (מגע) בראש המכשיר - נלחצים בקלות בעת הזזת המכשיר.
פטריית חימום Relax RE5000