Samsung
עד 7 ימי עסקים
למה בחרנו בחנות הזו?
משלוח חינם
ותק של 7 שנים
נמצאו 41 חוות דעת על מוצר אוזניות Samsung Galaxy Buds Pro SM-R190 True Wireless סמסונג
סקירת Wisebuy
שחר שושן , 04.03.2021
8.6
ביטול רעשים, נרתיק טעינה קטן, תמיכה בצליל ב-360
לא נוחות לאורך זמן, אין שמיעה עצמית בזמן שיחה
בשורה התחתונה
ה-Galaxy Buds Pro הן האוזניות המתקדמות והטובות ביותר שסמסונג הוציאו עד כה. הסאונד שלהן מאוזן, חיי הסוללה טובים והן יחסית נוחות באוזן. החיבור האוטומטי למכשירי סמסונג מציב אותן באותה רמה טכנית כמו האיירופודס של אפל אך לעומתן, התמיכה בצליל 360 לא מפותחת מספיק כדי להפוך אותה לשימושית. עבור אלו המחפשים סאונד איכותי באריזה קטנה, ה-...
הן דומות בחתימת הצליל שלהן לאפל אייר פודס פרו,עם אימדג' מדהים דינמי ומטורף. צלילים גבוהים ברורים ומידים מופרדים משאר הספקטרום ונשמעים ברור. הבעיה שלי איתם שאין להן סאב בס רק בס וגם לא נשמע ברור מידי.. אם היו לאוזניות סאב בס הן היו פשוט מושלמות.נוחות, יפות, קטנות. קופסאת הטענה נוחה וקטנה.מגוון אפשרויות רחב באפליקציה.זמן שימוש במוצר: שבוע או פחות
איכות הצליל, נוחות על האוזניים, נוחות הלחצנים, זמן סוללה, גודל וניידות
איכות הבאסים
heziz1h
23.10.2021
מצוינים 10 מוצר מעולה ממליץ זמן שימוש במוצר: כחודש
oifogel
04.10.2021
אוזניה ימנית ישבה לי טוב על האוזן, אוזניה שמאלית פשוט מחליקה החוצה. אני לא באמת יכול להשתמש בעוצר שעלה 500₪. מקריאה באינטרנט אני רואה שאלו באמת אוזניות בעייתיות. תיזהרו מהביקורות החיוביות שיש פה, מי שיש לו אוזן קצת שונה מהסטנדרט פשוט לא יוכל להשתמש. באסהזמן שימוש במוצר: שבוע או פחות
גודל וניידות
איכות הצליל, נוחות על האוזניים
תמונת המוצר
פולישמן
03.10.2021
מוצר מצויין יש כמה באגים קטנים אבל סהכ עושה את העובדה בצורה מעולה ובזול זמן שימוש במוצר: כחודש
איכות הצליל, איכות הבאסים, נוחות על האוזניים, נוחות הלחצנים, גודל וניידות
זמן סוללה
רכשתי ביום חמישי מ KSP תמורת מחיר של 479 ש"ח וזה עוד שיש לי את הבאדס לייב שקניתי בשנה שעברה.. הייתי אבל פשוט חייב להתנסות בהן. מחוות דעת ממש ראשונית הופתעתי ממש לטובה, מאיכות הדרייברים הצלולים והכל כך עמוקים, שמפיקים צליל לא פחות ממושלם! לטעמי אוזניות ה TWS הכי טובות קיום בפאר משאר המתחרים. ביטול הרעשים עובד נהדר כך גם הצלילי סביבה, שעובר אוטמטית ברגע שזה מזהה דיבור או רעש כלשהו, שזה באמת דבר מבורך שסמסונג הוסיפו בדגם הפרו. השמע 360 גימיק חמוד שאני אישית מאוד אהבתי. המארז קטן ונוח לנשיאה, האוזניות נוחות מאוד באוזניים ולא נופלות כלל. קיים גם תקן של IP67. בקיצור למי שמחפש אוזניות ברמה גבוהה במיוחד ולא מתפשר על פחות ממליץ בחום!זמן שימוש במוצר: שבוע או פחות
אוזניות TWS ראשונות שלי.מאד נוחות באוזניים גם בשימוש ממושך, ביטול רעשים אקטיבי עובד מצוין, סאונד טוב מאד.כמה חסרונות:1. מצב AMBIENT שבו האוזניות "מכניסות" את הסאונד מהסביבה מאד לא יעיל בסביבה עם הרבה רוח, פשוט מכניס המון רעש לא נעים של הרוח.2. כפי שכתבו אחרים, סיפור הלחצנים קצת מנג'ס, אם רוצים לסדר את המיקום של האוזנייה באוזן האוזנייה חושבת שלוחצים על הלחצנים. 3. דיליי משמעותי בחיבור למחשב (אין דיליי בכלל בחיבור לטלפון אנדרואיד)זמן שימוש במוצר: שבוע או פחות
איכות הצליל, איכות הבאסים, נוחות על האוזניים, זמן סוללה, גודל וניידות
נוחות הלחצנים
עובד מצוין גם בשיחות וגם במוסיקהזמן שימוש במוצר: כחצי שנה
אוזניות מעולות בעיניי. אתחיל מזה שהן מאוד נוחות וכמעט לא מורגשות באוזניים ולמרות זאת יושבות היטב ולא נופלות.כמובן שעניין הנוחות הוא מאוד אינדיוידואלי. קופסת הטענה קומפקטית.הסאונד מאוד נקי ומאוזן. גם כשניהלתי איתן שיחה הן תיפקדו טוב ולא קיבלתי תלונה שלא שומעים אותי טוב.לגבי ביטול הרעשים, יש הפחתת רעשים וניתן לשחק איתה באפליקציה, הרמה המקסימלית של ביטול הרעשים עשתה לי קצת לחץ לכן שמתי על רמה בינונית של ביטול.מפורט למעלה
רמת ביטול הרעשים הגבוהה עושה קצת לחץ באוזן
יופי של אוזניות. החיבור לטלפונים מתוצרת סמסונג מאוד מוצלח (יש לי גלקסי נוט 10 ), ואיכות השמע טובה מאוד.איכות הצליל, איכות הבאסים, נוחות על האוזניים, נוחות הלחצנים, זמן סוללה, גודל וניידות
שידרגתי מהדגם הקודם, סוללה יחסית טובה, סאונד טוב ובסים טובים, קטנות ונוחות באוזניים, קופסא קטנה ונוחה בכיס, יש עמידות מסוימת למים תקן IPX7 כך שבטוח לרוץ איתן.זמן שימוש במוצר: כחודש
שיפור משמעותי בסאונד מהדגם הקודם, קטנות ויושבות טוב ונוח באוזן, האפליקצייה נוחה לתפעול ולא מסבכת עם איקולייזרים מורכבים כמו באוזניות אחרות. עמידות למים.
ANC לא מסנן ברמה גבוהה את הרעשים כמו באוזניות אחרות. הטאצ' לא שופר ובדומה לדגם הקודם צריך להמתין שנייה אחרי הלחיצה כדי שזה ייתן צפצוף שזה נקלט, וגם את הצפצוף בקושי שומעים, לא נורא אבל יכלו לשפר את זה.
לאה
13.05.2021
מעוצב יפה, נוח מאוד בתוך האוזן לזמן ממושך, סאונד מצוייןזמן שימוש במוצר: שבוע או פחות
קלילות
סאונד מעולה
עיצוב חדשני ומבחר צבעים
סאונד מעולה
עיצוב חדשני ומבחר צבעים
מחיר
אוזניות מושלמות, יושבות ממש נוח באוזן עם שמע מעולה וסינון רעשים מורגש (לא משתיק הכל אבל עדיין יש שיפור)עיצוב יפה
נוח באוזן
אוזניות ליגה מעולותזמן שימוש במוצר: כחודש
איכות שמע מטורפת
מיקרופונים מעולים
פונקציות רבות באפליקצית galaxy wearable של סמסונג
סוללה עוצמתית( אני מטעין את הקופסא פעם פעמיים בשבוע ואני משתמש באוזניות מספר שעות ביום)
תומך בטעינה אלחוטית מהסלולרי
מיקרופונים מעולים
פונקציות רבות באפליקצית galaxy wearable של סמסונג
תומך בטעינה אלחוטית מהסלולרי
לא כ"כ נוחות באוזן (לפחות לי באפן אישי)
תמונת המוצר
קייס קומפקטי
נראות מיליון דולר
מעבר אוטומטי בין הטאבלט למכשיר
אין
רכשתי מיבואן רשמי סאני.האוזניות לא פעלו מהרגע הראשון.נשלחו לתקון חזרו באותו המצב נשלחו שוב לתיקון יותר מחודש לאחר הרכישה ועדין לא קיבלתי את האוזניות היו איתי עוד 3 אנשים עם אותה הבעיה ולדברי הנציג יש להם הרבה תקלות..בקיצור אל תקנו שלא תפלו כמוניזמן שימוש במוצר: שבוע או פחות
אין
תקלת יצור ידועה והחברה לא מפרסמת
יש לי אותם כבר חודש ואני מאוד נהנה הסאונד מאוד השתפר מהדגמים הקודמים יושבות באוזן טוב מאוד עד שלפעמים יש תחושה שהם נפלוזמן שימוש במוצר: כחודש
מחיר זול יחסית למתחרים
סאונד טוב מאוד
איכות שיחה טובה
סןללה טובה
סאונד טוב מאוד
איכות שיחה טובה
סןללה טובה
למשך זמן ממש ממושך קצת מציק (כמו כל אוזניות)
אוזניות Samsung Galaxy Buds Pro SM-R190 True Wireless סמסונג