Philips
למה בחרנו בחנות הזו?
משלוח חינם
ותק של 19 שנים
נמצאו 7 חוות דעת על מוצר מכונת גילוח Philips S5587/10 פיליפס
וואו פשוט מכונה מעולה מגלחת באזורים קשים ומשאירה את הפנים חלקות לא עוקץ ונעימה לגילוחמחיר טוב אני קניתי מ ksp ב 400 עקב המלצות בזאפלפני זה הייתי משתמש במכונת גילוח 5 ראשים זולה מעליאקספרס שהייתה משאירה לי זיפים במקומות בעיתיים וגילוח לא הכי נעים לפעמים עוקצתאני לא מבין איך עד עכשיו לא קניתי משהו נומלי אפילו לא חשבתי שקיים משהו טוב אבל עדיף מאוחר מאשר אף פעם בקיצור מומלץזמן שימוש במוצר: כחודש
איכות הגילוח, גילוח באזורים קשים, קלות הניקיון, חיי הסוללה, עמידות לאורך זמן
מגלח מעולה גם באיזורים שמכונות אחרות של פיליפס התקשו לגלח. בנוסף שקט יחסית והמחיר מעולה יחסית לתוצאותזמן שימוש במוצר: כחודש
גילוח טוב ומהיר. לא שורטת את הפניםזמן שימוש במוצר: שבוע או פחות
איכות הגילוח, גילוח באזורים קשים
ניאטה מוצר איכותי מבחינת בנייה ץלא יכול לתת חוות דעת על סמך מספר ימי שימוש. קניתי עבור בני שהתגייס השבוע.ניאטה שעושה את העבודה וקל לניקוי גם במיםזמן שימוש במוצר: שבוע או פחות
איכות הגילוח, גילוח באזורים קשים, קלות הניקיון
זו המכונה הטובה שהייתה ברשותי עושה את העבודה כמו שתרצו נוחה לגילוח ללא מאמץ הגילוח יוצאת חלקה גם מכונת מכון צומת אחריות שנתיים הבעיה היחידה המיקום של כפתור הדלקה וכיבוי שתוך כדי הפעלה אני לוחץ על כיבוי אבל אפשר להסתדר עדיין זמן שימוש במוצר: כחצי שנה
איכות הגילוח, גילוח באזורים קשים, קלות הניקיון, חיי הסוללה, עמידות לאורך זמן
אצלי כשבוע. סה"כ גילוח חלק וקרוב. גם באיזורים הקשים. תמורה למחיר מצויינת.סה"כ ממליץזמן שימוש במוצר: שבוע או פחות
איכות הגילוח, גילוח באזורים קשים, קלות הניקיון, חיי הסוללה, עמידות לאורך זמן
מכונת הגילוח הטובה ביותר שהייתה לי ( היו לי כמה וכמה ) , כולם היו מתוצרת פיליפס , זו הטובה מכולם .זמן שימוש במוצר: שבוע או פחות
איכות הגילוח, גילוח באזורים קשים, קלות הניקיון, חיי הסוללה
מכונת גילוח Philips S5587/10 פיליפס