JLab
עד 5 ימי עסקים
למה בחרנו בחנות הזו?
משלוח חינם
אספקה מהירה
נמצאו 3 חוות דעת על מוצר אוזניות JLab Jbuds Air Sport True Wireless True Wireless
רכשתי את המכשיר כי אוזניות GO AIR POP, שגם הן מאותו מותג, נוטות ליפול. ההתעקשות של המותג הזה, הקופסה מגיעה עם חיבור נוח לחשמל. עם הזמן, השמע מסיבה כלשהי חלש. וכיומיים לאחר הטעינה אני מקבל הודעה שלמכשיר יש סוללה חלשה. אני מסתכל על המחוון דרך הגדרות המחשב, הוא אומר 20 אחוז. למרות שהמכשיר הראשון סובל מאוזניות שלא מוחזקות טוב באוזניים וצריכות להתחזק מדי פעם, מבחינת איכות וסוללה הוא עדיין חזק והדגם הזה איתי כבר שנתיים לעומת הדגם השני שעליו חווה דעה. JLab Air Sport אכזבה!זמן שימוש במוצר: מעל שנה
נוחות על האוזניים, נוחות הלחצנים, גודל וניידות
איכות הצליל, איכות הבאסים, זמן סוללה
תמונת המוצר
liat.gel
25.11.2023
ניסיתי שני דגמים שונים של JLAB, גם הדגם הזה וגם את ה GO AIR SPORT. תוך כמה שבועות (לא הרבה) של שימוש לאימון בחדר כושר וריצה על המסילה או בחוץ, אוזניה אחת הפסיקה לעבוד. מבאס וחבל על הכסף.זמן שימוש במוצר: כשלושה חודשים
איכות הצליל, איכות הבאסים, נוחות על האוזניים
זמן סוללה
גודל וניידות
Eli
26.10.2021
קניתי את המוצר בקרביץ בבאר בשבע. אני רץ איתם 4 שע בשבוע,הם לא עמידות לזיעה,למרות שלכך הן מיועדות.בחצי שנה שהמוצר אצלי האוזניה השמאלית התקלקלה 3 פעמים.ז'א כל פעם המוצר שהה שבועיים במעבדה עד שחזר אלי.כשניסיתי להתקשר למעבדה של Bconnect ,לא ענו לי ,והמזכירה האלקטרונית מלאה בהודעות.הסאונד מצויין ,המכשיר לא אמין חבל על ההשקעהאליזמן שימוש במוצר: כחצי שנה
איכות הצליל, איכות הבאסים
נוחות על האוזניים, נוחות הלחצנים, גודל וניידות