OnePlus
נמצאו 8 חוות דעת על מוצר טלפון סלולרי OnePlus Nord CE 256GB 12GB RAM וואן פלוס
סקירת Wisebuy
לירן עבדי , 25.07.2021
7.9
תצוגת Fluid AMOLED איכותית, חיישנים ביומטריים מהירים, חיי סוללה ארוכים, טעינה סופר-מהירה
מעבד קצת מיושן, איכות המצלמה סבירה בלבד, ללא טעינה אלחוטית, נטול תקן עמידות במים
בשורה התחתונה
משפט המפתח שמייצג את ה-OnePlus Nord CE הוא "סמארטפון ביניים איכותי במחיר נוח". במכשיר הנפלא תקבלו חיי סוללה ארוכים וטעינה מהירה יוצאת מגדר הרגיל, ביצועים שאינם המילה האחרונה אבל כאלה שיספקו אתכם ויש גם תצוגה מדויקת ובוהקת. כמו כל מכשיר ביניים, יש כאן כמה פשרות כשהמובילה בהן הוא מערך הצילום, שלא היה רע מדי, אבל גם לא הבריק במיוחד...
המכשיר הכי גרוע שהיה לי. לא להתקרב! נתקע המון, איטי, מערכת ההפעלה והמעבד על הפנים. תחסכו מעצמכם כסף ועצבים.זמן שימוש במוצר: כשנה
איכות התצוגה, משך פעולת סוללה
איכות המצלמה, מהירות העבודה, איכות הצליל, מערכת ההפעלה, עמידות
עברתי מסמסונג NOTE8 לטלפון הזה בהמלצת המוכר. האמת שנושא הממשק משתמש פשוט שבר אותי. ניסיתי להתרגל וחשבתי שאולי אני אלמד אבל יש כל כך הרבה דברים בסיסיים שלא קיימים בממשק וחבל. גם התמונות לא משתוות לסמסונג. בשורה התחתונה, עם סוללה חזקה לא הולכים למכולת!זמן שימוש במוצר: כשלושה חודשים
איכות התצוגה, משך פעולת סוללה, איכות הצליל, עמידות
איכות המצלמה, מהירות העבודה
מערכת ההפעלה
המכשיר מתחמם מהר מאוד הוא מכשיר עדין . לא מומלץרדמי הרבה יותר מוצלחיםזמן שימוש במוצר: שבוע או פחות
מהירות העבודה, מערכת ההפעלה
איכות התצוגה, איכות המצלמה, איכות הצליל
משך פעולת סוללה, עמידות
yahavoscar4m
20.05.2022
טלפון טוב מאוד שווה את המחיר יותר טוב מאיפון והרמקולים טובים מאודזמן שימוש במוצר: כחצי שנה
איכות התצוגה, משך פעולת סוללה, איכות המצלמה, מהירות העבודה, איכות הצליל
מכשיר חלש ביותר מחמם ... לא מצדיק את המחירזמן שימוש במוצר: כחודש
משך פעולת סוללה
איכות התצוגה, איכות המצלמה, מערכת ההפעלה, עמידות
מהירות העבודה, איכות הצליל
עברתי להשתמש במכשיר אנדרואיד אחרי שמכשיר האייפון 6 פלוס שלי (שהחזיק מעמד 7 שנים ראוי לציין) החל לזייף. חשבתי לרכוש מכשיר ביניים ולא להיגרר להוצאות מיותרות על מכשיר דגל, עד להשקת האייפון 14 בעוד שנה. המליצו לי על טלפון ה-OnePlus Nord CE במקום ה-Poco F3 ואני לא מתחרט. הטלפון מהיר ונוח ותכונות סינון הודעות הזבל ושירות זיהוי המתקשר של אנדרואיד פשוט נפלאות. לא נראה לי שאחזור לאייפון בעתיד הקרוב.זמן שימוש במוצר: כשלושה חודשים
איכות התצוגה, משך פעולת סוללה, איכות המצלמה, מהירות העבודה, איכות הצליל, מערכת ההפעלה, עמידות
Uriel
18.08.2021
מכשיר חודש אצלי נקנה עם יבואן רשמי , מגן תואם עדין לא מוכרים , ביחס לטלפון אחר שהיה לי הטלפון הזה בסיסי חלש והציפייה הייתה יותר גבוהה , כרגע רק המחיר טוב בו , מכשיר עם 12. ג'יגה ציפיתי ליותר קליל ומהיר והוא לא .אין הקלטה , אין אינפרא אדום לשלט , כפתורי הווליום לא הכי נח שיש בלשון המעטה, בדיעבד לא הייתי קונה נראה שהמעבד חלש זמן שימוש במוצר: כחודש
איכות המצלמה
איכות התצוגה, משך פעולת סוללה, איכות הצליל