Tadiran
למה בחרנו בחנות הזו?
דירוג החנות 4.5
משלוח חינם
ותק של 14 שנים
נמצאו 2 חוות דעת על מוצר מזגן עילי Alpha Pro Inverter 340 שנת 2021 Tadiran 2.5 כ"ס תדיראן
מזגן מוערך יתר על המידה. כולם אמרו לי "רק תדיראן" והקשבתי אבל אני מאוד מאוכזב מהמזגן הזה.ראשית הוא לא כ"כ שקט כפי ממתגים אותו. אמנם יש לו 6 דרגות מאוורר, כאשר לדרגה השקטה ביותר יש כפתור יעודי בשם Quite וזה בעצם מפעיל את המאוורר על הכי חלש שלו. וגם זה לא כ"כ שקט בלילה שכולם ישנים.השלט של המזגן מזעזע! עיצוב מיושן, גדול ולא נוח. רוב הזמן אני נדרש ללחוץ פעמיים כדי שהפקודה תיקלט למרות שכבר בלחיצה הראשונה נשמע הביפ אבל כלום לא קורה אלא רק בלחיצה השניה. זה כולל שינוי טמפ', כיבוי והדלקה וכו'. מרגיז מאוד.אני איש תוכנה, עובד בהייטק 20 שנה ולא הצלחתי לחבר אותו לוויפיי!! ההתחברות מאוד מוזרה, אתה נדרש אפילו לנתק את המזגן מהחשמל, ללחוץ על כפתור וויפי ויש לך 2 דקות לחבר את האפליקציה (משהו גנרי ומזעזע) ואם פיספסת - חוזר חלילה. כאמור ניסיתי לחבר כמה פעמים ללא הצלחה.עכשיו חורף וקר מאוד, המזגן על מקסימום חום של 30 מעלות והוא לא מצליח לחמם את הסלון, למרות שביקשתי מזגן חזק. זמן שימוש במוצר: כחצי שנה
ביצועי חימום וקירור, עוצמת הרעש בעת העבודה, עיצוב המזגן
נוחות השלט
מישל
08.07.2022
התקנתי את המזגן אתמול לא ציפיתילתוצאות טובות יותר מקרר מעולה מרוצה מאוד לגבי המינות רק לאורך זמן ניתן להמליץ זמן שימוש במוצר: שבוע או פחות
ביצועי חימום וקירור, עוצמת הרעש בעת העבודה, נוחות השלט, עיצוב המזגן
מזגן עילי Alpha Pro Inverter 340 שנת 2021 Tadiran 2.5 כ"ס תדיראן