Sony
אספקה מהירה
נמצאו 5 חוות דעת על מוצר מצלמה ללא מראה Sony Alpha A7 IV סוני
Moshe
05.11.2024
מאוכזב מהסוללה, ומחיר סוללה נוספתאיכות צילום סטילס, איכות הצילום בלילה, פוקוס, משקל המצלמה
חיי הסוללה
מצלמה מהירה. מדויקת. מושלמת בעייני. כל מה שרציתי לוידאו שלי:)זמן שימוש במוצר: שבוע או פחות
איכות צילום סטילס, איכות הצילום בלילה, איכות צילום וידיאו, פוקוס, חיי הסוללה, עמידות לאורך זמן
משקל המצלמה
תמונת המוצר
מצלמה היברידית מצוינת למי שרוצה לעבור לעולם ה-Full Frame. הצילום בסמארטפונים לאחרונה מתקדם מאוד, אך את האיכות שתקבלו במצלמה הזאת לא תראו בשום סמארטפון, זה פשוט עולם אחר. יתרונות -- חיישן מצוין עם 33 מגה פיקסל וצילום לילה מעולה.- וידאו באיכות 4K עד 60FPS והילוך איטי עד 120FPS באיכות FULL HD. הוידאו באיכות 4K חד מאוד הודות ל-OVERSAMPLING של 7K.- מבחר עצום של עדשות, כולל סדרת ה-GM. לעומת מבחר מצומצם ויקר מאוד אצל המתחרות.- מצלמה שתענה על הצרכים של רוב הצלמים, כולל אירועים.- צילום וידאו 10 ביט 4:2:2 כולל SLOG3, HLG ופרופיל תמונה סינמטי S-cinetone.- איכות בנייה מצוינת, המצלמה עמידה בפני תנאי מזג אוויר שונים(אל תשתמשו בה בעת מבול כמובן).- מחיר, זולה מהקנון R6 MKII בסכום לא מבוטל נכון לרגע כתיבת הביקורת הזו.- פוקוס אוטומטי ברמה הגבוהה ביותר, כולל פוקוס על העין של ציפורים ובעלי חיים(גם בוידאו).- המון כפתורים שניתן לתכנת אותם לצרכים שלכם.- תפריט חדש של סוני, הרבה יותר קל להבנה לעומת הדורות הקודמים. נגיש מאוד אך עדיין לא ברמה של קנון.- מסך נשלף, מתאים ליוטיוב, צילומים בזויות שונות וצילום וידאו.- IBIS עבור היציבות של המצלמה בעת צילום.- שני חריצי זיכרון, HDMI בגודל מלא, כניסת מיקרופון, אוזניות.- חיי סוללה טובים, אך תמיד מומלץ לרכוש סוללה נוספת לגיבוי.חסרונות -- צילום ב-4K 60FPS עם קרופ.- מסך לא הכי מדהים בקטגוריה מבחינת רזולוציה.- אין מטען חיצוני לסוללה בערכה, ניתן להטעין את הסוללה בתוך המצלמה בעזרת המטען שמצורף.- תשימו כסף בצד בשביל כרטיסי זיכרון וסוללה חלופית, הם לא זולים ואני לא ממליץ לרכוש סוללה מצד שלישי.- היא לא מיועדת עבור צילומי ספורט.ממליץ למתחילים לוותר על עדשת הקיט ולקנות רק את גוף המצלמה. תרכשו עדשת זום סטנדרטית של חברת טמרון או את עדשת ה-55 מ"מ 1.8 של סוני. עם עדשת קיט לא תקבלו הפרדה יפה של האובייקט(בוקה).זמן שימוש במוצר: כחודש
איכות צילום סטילס, איכות הצילום בלילה, איכות צילום וידיאו, פוקוס, משקל המצלמה, חיי הסוללה, עמידות לאורך זמן
תמונת המוצר
רכשתי את המצלמה לאחרונה, יש לי ניסיון עם רוב סוגי המצלמות, פוקוס מהיר, חדות תמונה, עקיבת עיין מעולה זמן שימוש במוצר: כחודש
איכות צילום סטילס, איכות הצילום בלילה, פוקוס, משקל המצלמה, חיי הסוללה, עמידות לאורך זמן
מצלמת סוני היא משהו יוצא מן הכלל , אני עושק עם הצילום כבר יותר מ-50 שנה, אבל מעולם לא ראיתי דבר כזה. מדהים מאוד, מרוצה ומאושר. אני ממליץ סוני לכולם!זמן שימוש במוצר: שבוע או פחות
מצלמה ללא מראה Sony Alpha A7 IV סוני
החל מ- 8,028 ₪