מנגן את הדיסקים באיכות סבירה
מכשיר קטן וקומפקטי (נדמה לי שכיום רוב המכשירים כאלה)
Philips
דירוג החנות 5
משלוח חינם
ותק של 17 שנים
נמצאו 3 חוות דעת על מוצר EP200 Philips פיליפס
המכשיר לא נותן שום אינדיקציה לגבי הפעולה שלו כן שאם לא שומעים לא ניתן לדעת את המכשיר לא מנגן או שהרסיבר לא מגביר את האודיו. אין מה לדבר על זה שמספר השיר שמתנגן לא מופיע בשום מקום. אם מריצים קדימה/אחורה זו בעיה.הרצה קדימה ואחורה דיי בעייתית. אי אפשר לחזור/להתקדם כמה שניות אלא רק לחזור לשיר הקודם/תחילת הדיסק וגם אז ההשמעה נפסקת וצריך להפעיל אותה מחדש. אין אפשרות להשמעה בסדר רנדומאלי אלא רק את הדיסק לפי סדר הופעת השירים. גם לבחור שיר כשלא רואים היכן הנגן "עומד" זו בעיה.מעבר לכך המכשיר משמיע את הדיסק באיכות סבירה. זה מה שהוא נועד לעשות ולא מגיעה לו על כך שום מחמאה.לפניו היה לי מכשיר סיני שרכשתי מעלי אקספרס לפני כ- 3 שנים. מכשיר דומה למכשיר הסיני שהיה לי עולה כיום פחות מחצי מהמחיר של המכשיר הנוכחי. שם הייתה אינדיקציה (היה מסך תצוגה קטן) ואיכות השמע הייתה דומה. ניתן היה להריץ קדימה ואחורה וגם לשהשמיע בסדר רנדומאלי. המכשיר עדיין חדש אצלי ולכן אני לא יכולה לכתוב עליו מעבר לזה. נראה איך הוא יהיה ככל שיעבור הזמן. אני מקווה שיחזיק לפחות 3 שנים כמו קודמו הסיני הזול. ימים יגידו.הפעם בחרתי לרכוש בארץ למרות פער המחיר כדי להשאיר את הכסף כאן. בדיעבד, זה לא היה כדאי. לא ייקרה שוב וחבל שכך.שימו לב וקחו בחשבון.זמן שימוש במוצר: שבוע או פחות
אין מסך תצוגה, לכן המכשיר לא נותן אינדיקציות על כך שהוא מנגן וגם לא את מספר השיר שכרגע מתנגן.
natan.yagil10
29.05.2024
לחיוב-קומפקטי, צליל נקי וטוב, שליטה מלאה דרך השלט.לשלילה-אין מסך ואתה לא יודע באיזו רצועה אתה.אני מתכוון לשמיעת מוסיקה. טרם ניסיתי אותו כוידאו.תקופה קצרה אצלי ולא יכול לחוות דעה על אמינות לזמן ארוך.בסדר גודל המחיר שלו, הוא כמעט היחידי בשוק.זמן שימוש במוצר: כחודש
כנ"ל
כנ"ל
ברשותי 2 מכשירים כאלה, אני משתמש בהם לנגינת דיסקים של מוזיקה. אמינות גבוהה. הסאונד והעוצמה ברמה מאוד גבוהה 24/192. קומפקטי. מדי פעם מתקשים לקרוא תקליטורים מסוימים בעיקר לקראת הסוף, מהסיבה הזאת 4 כוכבים במקום 5...זמן שימוש במוצר: כשנה
אמינות, איכות תמונה וסאונד, נוחות שימוש, קומפקטי
ללא צג קטן בחזית