KidiWatch
שעון חכם KidiWatch Kiditop 4G
zap choice
208 ₪
199 ₪
9 ₪ למשלוח כולל משלוח (9 ₪)
עד 7 ימי עסקים
למה בחרנו בחנות הזו?
דירוג החנות 4.5
ותק של 21 שנים
מחיר הוגן
נמצאו 5 חוות דעת על מוצר שעון חכם KidiWatch Kiditop 4G
פבל
21.06.2023
אחלה שעון לילד, יש שיחות וידאו ושיחות קוליות, GPS די מדויק לאיתור מיקום הילד, ילד מאוד אהב את השעון, הוא די פשוט בהפעלה, יש כל מיני דברים שימושיים של הורה לפיקוח על ילד. ממש אהבתי. זמן שימוש במוצר: שבוע או פחות
איכות התצוגה, נוחות ומשקל, נוחות השימוש
משך פעולת הסוללה, נתוני פעילות ספורטיבית
תמונת המוצר
למעט שיחות טלפון , בתשלום חודשי, המכשיר מספק חוויה ירודה ביותר. שיחות וידאו עובדות רק באופן אקראי, רמקול באיכות איומה, השעון גדול ומסורבל ולא נוח , חבל על הכסףזמן שימוש במוצר: שבוע או פחות
משך פעולת הסוללה
איכות התצוגה, נוחות ומשקל
נוחות השימוש
מוצר גרוע וממש לא מומלץ. שירותי מיקום לא מדוייקים בכלל (בלשון המעטה, ברמה שטועה בעיר), אפליקציית אנדרואיד פשוט לא עובדת (אייפון בסדר), שיחות וידאו לא עובדות 90 אחוז מהפעמים, הגדרות לא ככ פשוטות. אבל גולת הכותרת זה השירות, במקרה נשבר המסך לשעון, פניתי במטרה לקבל שירות (כמובן שציפיתי לשלם כי זה שבר). אין שירות למסך שבור. הציעו לי 9 שקלים הנחה לשעון חדש. זמן שימוש במוצר: כשלושה חודשים
משך פעולת הסוללה
איכות התצוגה, נוחות השימוש
נתוני פעילות ספורטיבית
dandanino
25.08.2022
המוצר עובד גרוע מאד. המיקום שלו לא מדויק בכלל. לפעמים מראה לי שהילד בישוב אחר (אחד הישובים בסביבה) כאשר הוא בבית. השירות של החברה גרוע מאד. קיבלתי שעון שלא מצליח להטען. תקלה פיזית כנראה. בזבזתי יותר מעלות של מחצית שעון על חניה ודלק כי הכריחו אותי להגיע אליהם. אמרו שאין בעיה במוצר ושאין להם מה לטפל. זרקתי את השעון וקניתי חדש של חברה אחרת. זמן שימוש במוצר: כשלושה חודשים
נוחות ומשקל
איכות התצוגה, משך פעולת הסוללה, נוחות השימוש
תמונת המוצר
yinon.yby
12.05.2022
אחלה מוצר זה אשכרה עובד פעם אבדתי את הילד שלי ומצאי אותו בעזרת השעון!זמן שימוש במוצר: כחצי שנה
משך פעולת הסוללה, נתוני פעילות ספורטיבית, נוחות ומשקל, נוחות השימוש
איכות התצוגה