Razer
נמצאו 4 חוות דעת על מוצר עכבר גיימינג חוטי Razer Basilisk V3 רייזר
סקירת Wisebuy
לירן עבדי , 02.08.2022
8.7
11 מקשים פיזיים וכולם ניתנים לתכנות, זיכרון מובנה לאחסון 5 פרופילים, גלגלת עם תכונות מתקדמות, תאורת RGB מפותחת, איכות בניה גבוהה, תג מחיר נוח
משקל גוף גבוה יחסית ולא ניתן להוריד/להוסיף משקולות, מבנה המתאים לימיניים בלבד, כבל העכבר אינו תליש
בשורה התחתונה
אוסף התכונות שלו וביצועיו המרשימים בפועל גרמו לנו לחשוב שתג מחיר גבוה יחסית שהוצמד לעכבר הגיימינג Basilisk V3 – אלא ששמחנו לטעות וגילינו את אחד העכברים החוטיים המשתלמים בשוק. כל חבילת הגיימינג מחכה לכם כאן: מהירות תגובה אפסית ושליטה על רמות הדיוק ברמת תוכנה ייעודית נפלאה, תאורת RGB עמוקה בתמיכת Chroma Studio - ורק הגוף המלא והמג...
חיפשתי עכבר שיחליף את הדגם הקודם שהיה לי (Razer Basilisk V1) כי הוא התחיל לעשות בעיות, רציתי עכבר חדש עם הרבה מקשים שאפשר לתכנת, הרייזר בזיליסק היחידי שענה על הדרישות שלי. התוכנה שלו(razer synapse) טובה ונוחה, העכבר עצמו והמקשים שלו נוחים מאוד. לאנשים שחשוב להם היכולות קוסטמיזציה בעכבר, זה העכבר המתאים. זמן שימוש במוצר: שבוע או פחות
ביצועי העכבר, ארגונומיה ונוחות האחיזה, לחצנים וגלגלות, יציבות החיבור למחשב, עיצוב העכבר
תמונת המוצר
עידו אדלר
28.07.2024
its a good mouse, my last one was a very cheap one so considering this upgrade the Basilisk V3 is a great mouse gaming mouse for most shooter games.ביצועי העכבר, יציבות החיבור למחשב, עיצוב העכבר
ארגונומיה ונוחות האחיזה, לחצנים וגלגלות
julli626
04.05.2024
ממליץ מאוד. צורה ייחודית שמתאימה לי בול לכף היד, גלגלת חופשית ומספקת, אחלה RGB שמעלים לי את הskill במשחקזמן שימוש במוצר: שבוע או פחות
עכבר גיימינג חוטי Razer Basilisk V3 רייזר