TCL
למה בחרנו בחנות הזו?
משלוח חינם
ותק של 3 שנים
נמצאו 4 חוות דעת על מוצר טלוויזיה TCL 58P635 4K 58 אינטש
טלוויזיה מעולה ביחס למחירה הזול ( אני שילמתי עליה כ1700 ש"ח).נותנת מסך יחסית גדול עם איכות צפיה סבירה, גם אם לא מצטיינת.השוס הגדול פה הוא יכולת המולטימדיה הכוללת של המכשיר הזה שמגיע עם אנדרואיד tv שזה יתרון גדול למסך בתקציב נמוך, מסכים במחיר הזה לרוב מגיעים עם כל מיני גרסאות אנדרואיד מיושנות ומקרטעות כאשר פה הכל רץ חלק ומהיר.שיתוף מהטלפון לטלוויזיה נעשה בקלילות עם שליטה מלאה מהטלפון וסנכרון לגוגל home.איכות השמע ברמקולים של הטלוויזיה מפתיעה לטובה גם מבחינת עוצמה וגם מבחינת איכות הצליל.יש כמובן את כל המחברים הדרושים וכן תמיכה בwifi 5ghz .בקיצור, תמורה הולמת למדי לכסף, בטח בהשוואה לדגמים "זולים" של מותגים אחרים.זמן שימוש במוצר: כשלושה חודשים
איכות תמונה, איכות הצליל, נוחות התפעול ומערכת ההפעלה, זוויות צפייה, נוחות השלט, עמידות לאורך זמן
תמונה לא עומדת באיכות של 2023. רעש לא מטופל טוב, חוסר חדות ובעיית שחור. ממש מאוכזב כי ברשת יש הרבה ביקורות של כאילו יחס איכות מחיר.זמן שימוש במוצר: כחודש
נוחות התפעול ומערכת ההפעלה, נוחות השלט, עמידות לאורך זמן
איכות הצליל, זוויות צפייה
איכות תמונה
הטלויזיה בסה״כ על הכיפאק.לא בטוח עד כמה איכות ״הטלויזיה החכמה״ טובהבסוף חיברנו את הסטרימר שיאומי שהיה לנו מכמה טעמים:* יש לנו סאונדבר, ובשימוש עם הגוגל טיוי המובנה, היינו צריכים להשתמש בשלט של הסאונדבר כדי לשלוט בווליום. עם הסטרימר, אנחנו שמים את הסאונדבר על ווליום קבוע, ומנמיכים באמצעות השלט של הסטרימר.* אנחנו משתמשים בfreeTV וכשהרצנו את האפליקציה שלהם דרך הגוגל טיוי המובנה, התמונה לעיתים קופצת. בסטרימר זה לא קורה. לא יודע אשמת מה זה, כי לא טרחנו לנסות את הנטפליקס או אפליקציות אחרות. אז אולי זו האפליקציה של פריטיוי אשמה, או אולי זו איכות המעבד של הטלויזיה החכמה, קחו בחשבון.זמן שימוש במוצר: שבוע או פחות
איכות תמונה, נוחות התפעול ומערכת ההפעלה, זוויות צפייה, נוחות השלט, עמידות לאורך זמן
איכות הצליל
קניתי את הטלוויזיה הזאת אחרי חווייה קשה שעברתי בטלוויזיה של LG, חברים המליצו עליה מאוד, החלטתי לבחור בגודל 58 אינטש.ואכן הטלביזיה דקה ומדהימה, חוויית הצפיה מצויינת, צבעים חיים וטבעיים, ומכל זווית התמונה ברורה וחדה.השמע: שזה היה הכי חשוב - נהדר, איכות נקייה של צליל , כנראה סאונד בר מובנה ואפשר גם לכוון כשיש כמה אפשרויות מצויינות.השלט לא מפלצתי אלא נעים וקל לנווט בו.התחברות לגוגל מביאה אפליקציות רבות כולל יוטיוב, נטפליקס, ועוד. פשוט תענוג גדול במחיר סביר.וגם קיבלתי מתנה מתוקה מ SG, היבואנים המורשים, שנתיים נוספות לאחריות ללא שום תשלום נוסף.זמן שימוש במוצר: שבוע או פחות
איכות תמונה, איכות הצליל, נוחות התפעול ומערכת ההפעלה, זוויות צפייה, נוחות השלט
מודעה
טלוויזיה 58 LED טיסיאל דגם 58P635 4K 75930 מערכת הפעלה הטובה בעולם של Google TV, המאפשרת הורדת אינספור אפליקציות, בהן גם yes+, פרטנר TV, HOT וסלקום TV וצפיה בהן ללא שלט וממיר נוספים עיצוב מטאלי מודרני, עם מסך דק, נטול מסגרת פאנל חדש בעל בהירות גבוהה, עם תמונה איכותית במיוחד פונקציית
עד 7 ימי עסקים
2,035 ₪ 2,035 ₪ משלוח חינם משלוח חינם מחיר סופי: 2,035 ₪