Samsung
למה לקנות ב-zap?
עד 12 תשלומים
קנייה בטוחה
שירות מצוין
נמצאו 4 חוות דעת על מוצר שעון חכם Samsung Galaxy Watch6 40mm SM-R930 Bluetooth סמסונג
30.01.2024
שעון גרוע מבחינת סוללה - וזה העיקר. צורך הטענה בכל יום!! שזה מטורף!זמן שימוש במוצר: כשלושה חודשים
איכות התצוגה, נתוני פעילות ספורטיבית, נוחות ומשקל, נוחות השימוש
משך פעולת הסוללה
שעון קיימים, אבל סוללה מחזיקה עד 24 שעות שזה לא תקין מבחינתי, שורה תחתונה: שעון פדיחה זמן שימוש במוצר: כחודש
איכות התצוגה, נוחות ומשקל
נתוני פעילות ספורטיבית, נוחות השימוש
משך פעולת הסוללה
לאחר שבוע עם השעון, השעון נוח בצורה מדהימה על היד, לא מרגישים אותו, משקל קל.המסך בהיר מאוד וברור גם בשמש ישירה,הטאצ' עובד מעולה.החסרון הבולט הוא הסוללה, אני קבוע עם ALWAYS ON DISPLAY ו- GPS דולק וזה כנראה אוכל את הסוללה והשעון מספיק ליום אחד של עבודה אימון בערב.זה אומר הטענה בכל לילה..זמן שימוש במוצר: שבוע או פחות
איכות התצוגה, נוחות ומשקל, נוחות השימוש
משך פעולת הסוללה, נתוני פעילות ספורטיבית
cookimiller
30.08.2023
השעון לא עובד יותר מ6 שעות! מוצר דפוק. הלכתי לישון עם 100 אחוז בטריה קמתי אחרי 6 שעות השעון היה מכובה עם 0 אחוז. בשירות לקוחות מזלזלים ואומרים לי שהשעון תקין והכל תלוי באיך שאני משתמשת. הענין הוא שאני לא משתמשת!! כי הוא כל הזמן נכבה. לא התקנתי אף אפליקציה כל הזמן במצב חיסכון בחשמל ולא עובד את ה8 שעות. בזבוז כסףזמן שימוש במוצר: כחודש
איכות התצוגה
נוחות השימוש
משך פעולת הסוללה, נוחות ומשקל
מודעה
שעון חכם Samsung Galaxy Watch6 40mm SM-R930 Bluetooth ה-Watch 6 מאפשר מעקב ספורטיבי מותאם לרמת הכושר האישית, לצד שינה מתקדמת וביצועים גבוהים. עם מסך גדול יותר ב-20% ושוליים צרים יותר ב-30% לעומת הדור הקודם, השעון משגיח על מדדי הבריאות שלכם כגון אק״ג, לחץ דם ואפילו התראה על דופק לא סדיר. חשוב לדעת: האחריות ל
עד 7 ימי עסקים
685 ₪ 685 ₪ משלוח חינם משלוח חינם מחיר סופי: 685 ₪