Bosch
אספקה מהירה
נמצאו 4 חוות דעת על מוצר מייבש כביסה Bosch WQG245D9NL 9 ק"ג בוש
shimrit7771
18.11.2024
מייבש מעולהאני עושה 1-3 הפעולת ביום והוא מייבש הכל באופן מעולההקשבתי למוכר שהמליץ וטוב שככהזמן שימוש במוצר: כחצי שנה
מהירות הייבוש, שמירה על הבגדים, איכות הייבוש, רעש בעת הפעולה, עמידות לאורך זמן
אני מאוד אוהב מוצרי בושזה עוד מוצר נהדר שעובד בצורה הרבה יותר טובה מהקודם שהיה לי שהוא מחברה מתחרהמייבש את הבגדים היטב, חיברתי אותו לניקוז וגלל שהוא מנקה את עצמו אני כמעט לא צריך לעשות כלום חוץ מלשים את הבגדים בפניםגם חשבונות החשבמל שלי ירדו לעומת המצב הקודם אמנם התכניות קצת יותר ארוכותזמן שימוש במוצר: כחצי שנה
מהירות הייבוש, שמירה על הבגדים, איכות הייבוש, רעש בעת הפעולה, עמידות לאורך זמן
מושלם.מייבש בשקט מטורףקל מאוד להפעלהבגדים יוצאים נעימים וכלום לא מתקווץאהבנו מאודזמן שימוש במוצר: כחצי שנה
מהירות הייבוש, שמירה על הבגדים, איכות הייבוש, רעש בעת הפעולה, עמידות לאורך זמן
פשוט נוח ומטורף! מייבש שמנקה לבד את הקונדנסור! לא צריך לעשות כמעט שום תחזוקה - מגירת המוך יושבת בתוך תושבת שגם נשלפת כך שאין מגע עם החלקים הבנויים של המייבש.מייבש שקט להפליא. תאורה פנימית. יש אופציה לאל קמט כך שהבגדים יוצאים לא מקומטים והתוף יודע להסתובב ל2 כיוונים ככה שאין סרבול של מצעים. הבגדים יוצאים יבשים ונעימים מאודקניה נהדרת שלי בהמלצת המוכר, המוצר קצת יקר אבל שווה את זהזמן שימוש במוצר: כשלושה חודשים
מודעה
מייבש כביסה 9 קג WQG245D9NL בוש BOSCH - דגם 2024! 7072 מייבש כביסה 9 קג WQG245D9NL בוש BOSCH עם משאבת חום מסדרת EXCLUSIV המוצלחת! דגם 2024 - עובד בשיטת העיבוי (קונדנסור) עם דירוג אנרגטי A+++ היעיל והחסכוני ביותר למייבש כביסה. כולל חיישני לחות בטכנולוגיית AutoDry - ליעילות וחסכון מקסימלי. כולל SelfC
עד 4 ימי עסקים
5,450 ₪ 5,450 ₪ משלוח חינם משלוח חינם מחיר סופי: 5,450 ₪