Tritur
שירות מצוין
נמצאו 4 חוות דעת על מוצר הליכון Tritur 754 GLSP243001
ronny
26.07.2024
אני משתמש במכשיר כ8 חודשיםוהמכשיר שקט בפעולתו.קל לתפעולונוח לקיפול. בהחלט מומלץ בכול בית.זמן שימוש במוצר: כחצי שנה
עוצמת הרעש בעת הפעולה, מגוון דרגות קושי, נוחות התפעול, גודל ההליכון, גודל המסלול, עמידות לאורך זמן
תמונת המוצר
estrammer1
13.06.2024
יש לי את ההליכון כחצי שנה של שימוש כמעט יום יומי.היתרון הגדול הוא שקט מאוד ומאפשר שימוש גם בשעות שישנים בבית. נוח מאוד לשימוש. הרוחב מאוד נוח גם לנו המבוגרים וגם הבנות (11- 9) מרוצות. ממליץ מאוד! זמן שימוש במוצר: כחצי שנה
Chen
04.05.2024
בהמלצת חברה קניתי את הדגם הזה, ההליכון מאוד שקט ונוח לתפעול. רציתי לקנות הליכון שאני יכולה לעבוד עליו מכיוון שאני עובדת מהבית וזה הדגם היחידי שיש בו מקום ייעודי ללפטופ. ממליצה בחום !זמן שימוש במוצר: כחצי שנה
ella
12.04.2024
לאחר סקר מקיף החלטתי לקנות את ההליכון הזה ,שקט מאוד ואיכותי מאוד . ממליצה בחום .זמן שימוש במוצר: כחצי שנה
מודעה
הליכון כושר Tritur 754 max 47 -מתצוגה. עם 10 שנים אחריות למנוע יחודי BLDC מסלול ריצה מתקדם מבית טריטור - TRITUR 654/754 MAX 47 עם 10 שנות אחריות על המנוע ו-5 שנות אחריות על הצג. מאושר עי מכון התקנים. בעל צריכת חשמל נמוכה במיוחד. מצויד במנוע בטכנולגיה BLDC Brushless DC motor חסכוני בצריכת חשמל שקט וחזק 7.5 כס, עם קירור או
עד 5 ימי עסקים
3,290 ₪ 3,290 ₪ משלוח חינם משלוח חינם מחיר סופי: 3,290 ₪