שואב אבק רובוטי Dreame X40 Ultra
משלוח חינםנמצאו 12 חוות דעת על מוצר שואב אבק רובוטי Dreame X40 Ultra
סקירת Wisebuy
לירן עבדי , 24.07.2024
ציון WiseBuy
מיפוי ראשוני מהיר ומדויק, בקושי דרש עריכה ידנית, ניתן לחבר לצנרת הביתית - כערכה הנרכשת בנפרד, אפליקציה ידידותית ועמוסת תכונות, שאיבת שטיחים מפתיעה ביעילותה, טיפס בקלות מעל מדרגת 2.5 ס"מ, ביצועי שטיפה טובים
אינו תומך בתדר 5GHz, עלול להגביל בהתקנה ראשונית, הדגם השחור מנציח את הלכלוך שמעליו, רועש מאוד בזמן ריקון הפסולת
בשורה התחתונה
אנחנו בעידן חדש ומרענן בקטגוריית השואבים הרובוטיים. זה התחיל עם ה-Roborock S8 MaxV Ultra וההרגשה שאנחנו בתור הזהב של הקטגוריה מתחזקת עם השואב החדש של Dreame. אולי הוגן להתייחס קודם לאמת המרה; ה-X40 Ultra הוא מוצר יקר להחריד ובהחלט לא מתאים לכל כיס – בטח לא למי שטרם רכש שואב רובוטי ולא נחשף לטווחי המחירים שהאמירו בשנים האחרונות....

מוצר מעולהעושה את העבודה ביסודיות וביעילות זמן שימוש במוצר: שבוע או פחות
איכות הניקיון, נוחות התחזוקה, רעש בעת הפעולה, אביזרים, זמן סוללה, עמידות לאורך זמן

נח לתיכנות ומנקה נהדר.הלוואי והיה אפשר להשתמש בחומר ניקוי שאנו רגילים ךהשתמש ולא רק בחומר של היבואן .שקט, סורק חדרים נהדר. נח מאוד להפעלה דרך הפלאפון.זמן שימוש במוצר: כחודש
איכות הניקיון, נוחות התחזוקה, רעש בעת הפעולה, אביזרים, זמן סוללה, אורך כבל החשמל, עמידות לאורך זמן

אני עובדת כחודש עם המוצר בהתלהבות רבה. הניקיון נהדר (אני משתמשת בהרבה מים לפי בחירה לרצפת טרצו-כמובן עם הסבון של דרימי שנותן יופי של תוצאות ), השליטה באפליקציה טובה ובהשוואה לרובוט הקודם שלי שאינו שוטף, הוא ממש קפיצה אדירה ביכולות. הוא לא נתקע לי אפילו פעם אחת, מזהה מכשולים פוטנציאלים ונזהר מהם אך גם מאפשר לתת הוראות בייחס לטיפול בהם. ניקוי הבית הפך לתענוג וכך גם התוצאה. התפנה לי זמן כך שאני מספיקה את כל עבודות הניקיון בצ'יק צ'אק, בזמן שהוא מטפל בחדר אחד אני יכולה לנקות אחר (סדר, אבק וכו' ) וכן, אני קובעת את סדר ניקוי החדרים כך שאנחנו עובדים במקביל אני והרובוט ולא בטור כמו שהיה נדרש בלעדיו. הניקוי שלו קלי קלות כאשר הוא עושה עבודה מצויינת בלרוקן אבק לשקית, לשטוף את המקרצפות של עצמו ולייבש אותן לאחר מכן בתום העבודה וגם לשטוף ולהרטיב אותם באמצע אם צריך. הוא אפילו יודע לשטוף ולשאוב את עמדת העגינה עם טיפל'ה עזרה. חשוב ללמוד את כל האופציות שאפליקציה מאפשרת והן רבות. מומלץ בחום. זמן שימוש במוצר: כחודש
תמונת המוצר

פשוט מבאס.השקעתי בו המוןןן כסף והוא פשוט לא מנקה טוב.טכנולוגיה מצויינת, אפליקציה איכותית.אבל הרצפה נשארת מלוכלכת.פשוט אכזבהזמן שימוש במוצר: כחודש
נוחות התחזוקה, רעש בעת הפעולה, אביזרים, זמן סוללה, עמידות לאורך זמן
איכות הניקיון

oran
11.12.2024
שואב מטורףףףףיש לי אותו 3 חודשים בינתייםוהוא שווה כל שקל, חכם ברמות, מזהה כל דברהכי קרוב ללהיות עצמאי שאפשרמנקה ושוטף ברמה אחרתאפליקציה נוחה מאודהבית מבריק כל יום מחדשמומלץ בחום!!! זמן שימוש במוצר: כשלושה חודשים

מנקה 80 %קשה מאוד לגרום לו לעבוד טוב כשיש שטיחזמן שימוש במוצר: כשלושה חודשים
איכות הניקיון

אחלה שואב. שמח שבחרתי בדגם הזה זמן שימוש במוצר: כחודש

השואב כלעצמו טוב אבלללל אחרי 16 ימי עבודה בלבד בזמן הניקיון התחרפן לגמרי התחיל להסתובב סביב עצמו וזהו מת לא עובד שלוש ימים מנסה חנשיג תשובה משירות הלקוחות אבל הם!!! רק מטרטרים אותי לצלם להם אותו מכל זווית במקום להגיע לתקן או לספק שואב חלופי! פשוט זוועה של שירותזמן שימוש במוצר: כחודש
איכות הניקיון, נוחות התחזוקה, רעש בעת הפעולה, אביזרים, זמן סוללה
אורך כבל החשמל, עמידות לאורך זמן

alon.bilavskiy
18.08.2024
אני עברתי מה L20 אולטרה שהיה יותר ממצויין!להגיד שאני מרגיש שיפור ? לא באמת, אבל משמר את אותו הקו, הבית נקי, מבריק ומצוחצח תמיד,לכל אלו שלא מרוצים, יתכן כי לא מנקים כראוי את השואב, האביזרים והעמדה.רבע שעה עבודה בשבוע, והבית מתוקתק ומבריק,עובד אצלי כל יום,הבית הוא 135 מטר רבוע, והסוללה מספיקה, והנקיון נהדר.זמן שימוש במוצר: כשלושה חודשים
אורך כבל החשמל
תמונת המוצר

לפני חדשבהתחלה התאכזבתי ממנופשוט לא ידעתי לתפעל אותו כראויאחרי למידה (מספר ימים) אני נותן ציון 5 כוכבים. נכון שהוא יקר. אך כשיודעים לתפעל כמו שצריך .דוגמה אחרי יום הולדת היו כתמים קשים של סוכריות וארטיקים הוא ניקה בצורה נפלאה את הסלון .פשוט צריך ללמוד כיצד לתפעל. מיוחד לשבת ולילמוד את הפונקציות של האפליקציה היא מרובה בפונקציות. חשבו על הכל. כעת אנו מרוצים ממנו בצורה ממש טובה .רכשתי אותו בשל כאבי גב וקושי להתכופף. חפשתי רובוט שיעשה לי את העבודה. חקרתי באנטרנט על כמה רובוטים. והשוותי מספר דגמים . הוא על על כולם דוגמה סוללה של 6400 mah. הכי גדולה בשוק. עוצמת שאיבה 12000pa. לסיכום למי שרוצה רובוט איכותי בעל ביצועים נפלאים אז הדגם הזה עונה לכלזמן שימוש במוצר: כחודש

המכשיר הכי יקר בשוק נכשל במשימות הבסיסיות שרובוטים ברבע המחיר מלפני ארבע שנים מבצעים ללא בעיות.המון באגים, נתקע כל הזמן במקומות מוזרים והכי גרוע - מיפוי הבית גרוע ברמות קשות עם באגים כמו מיפוי חדרים שלא באמת קיימים, קירות במקומות רנדומליים. מכשיר גרוע ביותר זמן שימוש במוצר: כחודש
אביזרים
איכות הניקיון, נוחות התחזוקה, רעש בעת הפעולה, זמן סוללה
עמידות לאורך זמן
תמונת המוצר

שואב רובוטי דרימי דגם Dreame X40 ULTRA אחריות VIP שנה עד בית הלקוח 6976233676111 כוח שאיבה של 12000PA – החזק ביותר שטח עבודה מקסימלי עד 300 מר (נפח סוללה – 6,400mAh) זמן טעינה מקסימלי – 150 דקות נפח מיכל מים נקיים – 4 ליטר נפח מיכל מים משומשים 4.5 ליטר נפח שקית אבק 3.2 ליטר מתאים עד 75 ימים מערכת שטיפה וייבוש אוטומטי
שואב אבק רובוטי מקרצף Dreame X40 Ultra לבן שואב אבק רובוטי מקרצף דרימי Dreame X40 Ultra שחור - 24 חודשים אחריות יבואן רשמי 3 מצבי שאיבה וקרצוף: שואב, מקרצף, שואב ומקרצף בו זמנית. ניקוי צמוד לפינות. ריקון אוטומטי, ניקוי מגבים עצמי שילוב של טכנולוגיות הפועלות יחד לניקוי מושלם של כל חלל באופן הכי י

שואב אבק רובוטי Dreame X40 Ultra
החל מ- 4,148 ₪