Western Digital
WD800JB Western Digital
נמצאו 5 חוות דעת על מוצר WD800JB Western Digital
כצרכן ותיק של מוצרי חברת WESTERN DIGITAL אני יכול להגיד על מוצר זה גם כן... שמדובר במוצר איכותי כרוב מוצרי החברה הקיימים מסוג זה. מוצר איכותי והכי חשוב.. מקבלים אחריות לשלוש שנים!דיסק קשיח איכותי מבית WESTERN DIGITAL, ייחודו לעומת מודלים קודמים הינו ה-8 MB זכרון נדיף אשר ניתן לו. בהחלט רואים ביצועים
לא מצאתי חסרונות בדיסק הקשיח. הכונן מבצע את עבודתו נאמנה.
מומלץ בחום.מוצר מעולה מחברה טובה שעושה את העבודה בצורה הכי טובה.אמליץ על מוצר זה למי שישאל.מוצר אמין עובד ללא בעיות כבר שנה וחצי.חברה מפורסמת וידועה ועם ניסיון רב בתחום.הרבה נפח.מהיר.
אין.לא מצאתי משהו מיוחד. אם אמצא אעדקן. בינתיים אני די מרוצה מהמוצר ומהחברה.
יש לי אותו כבר מעל 3 שנים ואני עובד עם המחשב כמעט 24 שעות , אני בהחלט מרוצה מהחברה ומהמוצר .חברה מעולה , אחריות לאורך תקופה ארוכה , סוס עבודה .
אין ועד היום לא מצאתי ...
שווה לקנות, לא להפיל בדרך להתקנה ולחזק משני צידיי הדיסק עם בורג אחד לפחות.מהיר, אמין, סוס עבודה זול יחסית, עובד אצלי כבר שנה וחצי ללא תקלות. ה-8 מגה זיכרון נדיף מורגש בביצועים מול ה- 2 מגה.
קצת מרעיש אצלי היות והמארז שלי פתוח כל הזמן. מנסיון שלי אם הוא נדפק אין ממש אפשרות זולה לשחזר את הנתונים.
אולי נפלתי על מוצר פגום מלכתחילה, אך נראה לי שלהבא אלך על חברות פחות מוכרות - יש לי איתן נסיון יותר מתוקחברה ידועה ומוכרת בעלת נסיון בתחום, זול, הרבה נפח, מהיר יחסית
נדפק מהר יחסית, מתאפס ונתקע הרבה. צריך לשלוח לחברה (תהליך שייקח מינימום שבועיים)
WD800JB Western Digital