Logitech
מצלמת רשת Logitech QuickCam Messenger לוגיטק
נמצאו 16 חוות דעת על מוצר מצלמת רשת Logitech QuickCam Messenger לוגיטק
מצלמה ישנה יש לי אותה מעל 3 שנים, איכות לא משהו, רואים באיכות גרועה והתמונה חשוכה. אבל מה שכן היא עובדת עד היום.מקרופון נלווה
תמונה חשוכה
קיים אצלי יותר משנה.איכות הצילום לא מיטבית ואף חשוכה מעט.נוח בזכות המיקרופון המגיע כאביזר משולב עם המצלמה.הייתי מוסיף עוד כמה שקלים ומשדרג אם הייתי קונה היום.מיקרופון מובנה.
המחיר זול.
כפתור לכידת תמונה במיקום נוח.
המחיר זול.
כפתור לכידת תמונה במיקום נוח.
איכות הוידאו לא גבוהה.
תהליך ההתקנה מעט מסורבל.
תהליך ההתקנה מעט מסורבל.
יש לי אותו מעל שנתיים. ואני מתקשה להאמין שהוא נמצא עדיין בשוק.במבט לאחור, היה עדיף אם לא הייתי קונה את המוצר הזה, בגלל איכות הצילום הגרועה.מיקרופון מצויין אבל קניתי מצלמת אינטרנט בגלל המיקרופון המובנה שיש לו.כוכב אחד רק בגלל המיקרופון.קל להתקנה.
מיקורופון מצויין.
מיקורופון מצויין.
איכות תמונה גרועה, ולפי דעתי לא מצדיק את המחיר.
ש לי מצלמה הזאת כבר למעלה משנה. איני מרוצה כל כך מאיכות של התמונה, אך אי אפשר היה לצפות למשהוא אחר בגלל המחיר.מחיר זול והתקנה קלה.
איכות תמונה לא טובה!
ראובן
08.03.2007
מוצר פשוט להפעלה, זול ונותן איכות טובה למשתמשי סקייפ ומסנג'ר.מספק לגמרי את משתמש התוכנות הללו. אין הרבה אנישים שזקוקים למצלמות יקרוץ כל כך. זה לא חתונה...מחיר זול, פשטות הפעלה.
איכות בינונית אך מתאימה לגמרי לתפקידה כמצלמת מסנג'ר.
רכשתי את המצלמה הזאת לאחר שהתרשמתילטובה תמונת ההמחשה על גבי האריזת המצלמה. אך לאחר שחיברתי אותה למחשב, קיבלתי איכות תמונה גרועה לגמרי. החזרתי את המצלמה לאחר שעה וחצי.לא נראה לי שבמצלמת אינטרנט ניתן לתת ירונות חוץ מאיכות תמונה.
איכות תמונה לא טובה, יקרה יחסית לאיכות. התקנה מסורבלת.
מצלמה מעולה,איכות טובה,מיקרופון פנימי בעל רגישות גבוהה במיוחדכפתור לצילום תמונות סטילס בקלות,מצלנה ששווה את המחיר שלה ללא פשרותקומפקטית,יש לה סוגר שמתלבש על העדשה אם רוצים להסתיר את התצוגה מבלי להפסיק את השידור,מיקרופון פנימי רגיש במיוחד!
כפתור לכידת סטילס,מומלץ
כפתור לכידת סטילס,מומלץ
התקנה קצת בעייתית,רגישות גבוהה לאור,באופן כללי היא שווה את המחיר שלה,מי שמחפש מצלמה מקצועית יותר במחרי הזה יהיה קשה למצוא
בסה''כ מוצר סביר פלוס.קצת יקרה בעבור התפוקה אשר מספקת, אבל זה ברור כי גם משלמים על המותג.מצלמה קטנה.
מיקרופון מובנה.
חיבור ע''י מחבר USB בודד.
תוכנה אשר מצורפת ברורה וקלה לשימוש.
מיקרופון מובנה.
חיבור ע''י מחבר USB בודד.
תוכנה אשר מצורפת ברורה וקלה לשימוש.
איכות ווידאו לא גבוהה במיוחד.
אין מסירת צבעים טובה.
רגישות מוזרה לאיכות התאורה.
אין מסירת צבעים טובה.
רגישות מוזרה לאיכות התאורה.
מוצר טובישנן כמה חסרונות שצויינו למעלה אבל סה"כ מודבר בWEBCAM הטובה בשוק לטווח המחירים שלה גודל פיזי קטן
רמקול מובנה במצלמה
בחלק מהדגמים מגיע עם תפס למסך מה שמקל על השימוש במצלמה.
משתלב יפה בתוכנות צ'אט.
יש לו אפשרות TILT כלומר ניתן להזיז את העינית ימינה שמאלה , למעלה למטה.
לוח הבקרה שלו מאוד פשוט לתפעול ומאפשר לכידת תמונה ולכידת ווידאו ללא צורך בשימוש בתוכנות צ'אט.
רמקול מובנה במצלמה
בחלק מהדגמים מגיע עם תפס למסך מה שמקל על השימוש במצלמה.
משתלב יפה בתוכנות צ'אט.
יש לו אפשרות TILT כלומר ניתן להזיז את העינית ימינה שמאלה , למעלה למטה.
תהליך התקנה ארוך ולא אמין.
המצלמה מאוד רגישה לשינויים בתאורה מסביבה ולוקח כמה שניות עד שהיא מתייצבת , עד אז , רואים עם "שלג"
לא משתבלב עם לוח הבקרה של רכיבי לוג'טק אחרים המותקנים במחשב.
לא משתבלב עם לוח הבקרה של רכיבי לוג'טק אחרים המותקנים במחשב.
למרות השם המפוצץ Logitech והמחיר הגבוה האיכות של המצלמה ירודה ביותר אני לא מבין איך מוכרים דבר כזה בחניות המצלמה לא שווה 20 ש"חמיקרופון usb
לא רואים ברור יש הרבה שלג
elni
31.07.2005
זה טוב למשתמש הביתי אבל מי שרוצה איכות טובה זה לא בשבילו....היא קטנה והמיקרופון עובד גם ממרחקים!!!!!
באור רואים כזה שלג ובחושך יותר גרוע!!!
שי
08.04.2005
לא שווה את המאמץ והכסף.אין...
מה לא?, התקנה ק-ש-ה.. איטית מאוד ולא ידידותית, ובגלל שיש שיתוף בהתקנה לאתר מייקרוסופט
הוא שולח באמצע ההתקנה להורדת רכיבים ושם בודקים את החוקיות של הXP..
אחרי ההתקנה זה בכלל לא זיהה את המצלמה, ישבתי על זה 3 שעות להבין איך לפתור את זה,
הורדתי תוכנות וכלום לא עזר. למחרת החזרתי לחנות ולקחת מצלמה מתוצרת אחרת.
הוא שולח באמצע ההתקנה להורדת רכיבים ושם בודקים את החוקיות של הXP..
הורדתי תוכנות וכלום לא עזר. למחרת החזרתי לחנות ולקחת מצלמה מתוצרת אחרת.
למרות הפירמה Logitech והעיצוב המרשים המצלמה גרועה ולא שווה את הכסףלא הייתי מצפה מחברה כזות להוציא מצלמות באיכות כול כך ירודה.יש מיקרופון פנימי שעובד ביחד עם המצלמה דרך USB
לא רואים חלק יש שלג . המצלמה לא יודעת להתכוונן למצבי תאורה. ולא עובדת במצב של חוסר תאורה מספקת.
מצלמת רשת Logitech QuickCam Messenger לוגיטק