עבודה שקטה
20 דפים בדקה
נמצאו 4 חוות דעת על מוצר מדפסת Brother MFC7820N
מיכאל
14.02.2011
לאחר שנתיים של שימוש ביתי בכמות בינונית של הדפסהעם התעללות לא קטנה (מדבקות, סריקות בכמות גדולה וכו')אני יכול להגיד שאילו היה מנגנון משיכת הנייר תקין זה היה מוצר על גבול הטוב ביותרבמבחני שווי מול עלותיתרונות (יש הרבה וחבל שמגבילים ל 20 מילים):::מנגנון חסכון בחשמל, עם התעוררות מהירהמתחברת ישירות לנתב (עבודה ברשת) כך שלא דורשת הדלקת מחשב מסויים בבית כדי להדפיס, לסרוק או לקבל / לשלוח פקסהפקס עובד עצמאיתעלות הדפסת זולה (לא קניתי לפני שנתיים כולל טונר נוסף וטרם השתמשתי בטונר הנוסף)מנגנון משיכת דפים ומעבר בתוך המכשיר מסורבל
ןלצערי פעל באופן לא סדיר לאחר מספר חודשים
ןלצערי פעל באופן לא סדיר לאחר מספר חודשים
מוצר מצוין, בשימוש כבר שנה (מעל 12,000 דף), עובד ללא תקלות, שימוש נח במדפסת, בפקס ובסורק.מצוין למשרד קטן.יעיל, לא תופס הרבה מקום, מדפיס מצוין, פקס נוח.
לא ממש.
אחלה מוצר מבית ברדר. חיפשתי מכשיר לייזר משולב וזול עם פקס חיצוני ועצמאי ולפי דעתי זה המכשיר שנותן את התמורה הכי טובה ביחס עלות נמוכה מול תועלות רבות.יש לי אותו חודש ועד עתה הכל בסדר - נראה לי שהוא אמין But time will tell.יציאת רשת מעולה לרשת ביתית.
פקס עצמאי בלי קשר לחיבור מחשב.
חיסכון במקום: מכשיר בעל מידות קטנות
לייזר = עלות טונר נמוכה.
פקס עצמאי בלי קשר לחיבור מחשב.
חיסכון במקום: מכשיר בעל מידות קטנות
לייזר = עלות טונר נמוכה.
לא צבעוני אבל המכשירים הצבעוניים יקרים פי 4.
מהירות ההדפסה קצת איטית לעומת המדפסת לייזר הקודמת שהייתה לי מסוג HP1010 אבל לא בהרבה.
מומלץ למי שצריך מדפסת רשת למשרד קטן או לרשת ביתית, לסריקה ולהדפסה מהירההתקנה מהירה ופשוטה, עובדת ברשת בכל התכונות - הדפסה, סריקה, פקס מהמחשב. פקס מהיר. קטנה וקומפקטית מול כל האלטרנטיבות האחרות
לא מצאתי
מדפסת Brother MFC7820N