Lexmark
מדפסת Lexmark X2330 לקסמרק
נמצאו 6 חוות דעת על מוצר מדפסת Lexmark X2330 לקסמרק
לא מומלץ במיוחד..איכות הדפסה סבירה סך הכל, איכות סריקה סבירה מינוס, רועשת, אבל מה שמציק לי בה הכי הרבה זה האיטיות שלה, גם בסריקות וגם בהדפסה...כשהדפסות נכשלות לי [מסיבות לא ברורות] כפתור הפעילות שלה מהבהב ולא מוכן להפסיק, גם שביטלתי את ההדפסה ומחקתי מרשימת ההמתנה במחשב... היא פשוט מטמטמת אותי... צריך לנתק מהחשמל כל פעם שזה קורה [וזה קורה הרבה]..בנוסף להכל היא החליטה לי אחרי חודשים ספורים להפסיק להדפיס... המחשב מזהה אותה, היא סורקת לי, אבל לא מדפיסה... זה קורה בכמה מחשבים...מדפיסה וסורקת... רוב הזמן...
רועשת, איטית, התקנה והפעלה מסובכות במקצת, נהרסה לי מהר מאוד...
לא לקנות מדפסת גרועה אחרי חודשיים התקלקלה מנגנון גריפה עדין מאוד. לא תיקנו בכלל ישר נתנו לי דגם אחר ללא תשלום.קטנה ,פשוטה ובעברית.
הדפסה חלשה ,רעשנית,עדינה,ראש דיו קטן מאוד ויקר מאוד.
קניתי בגלל הגודל לא תיקנו בכלל ישר זרקו ודחפו לי מדפסת גרועה בגודל של מקרר.
קניתי בגלל הגודל לא תיקנו בכלל ישר זרקו ודחפו לי מדפסת גרועה בגודל של מקרר.
מוטב להשקיע עוד כמה שקלים ולקנות מכשיר רציני יותר עם מחסניות דיו נפרדות. אין לי שום דבר אישי נגד לקסמרק, אני מכיר בעלי מכשירים אחרים שלהם שדי מרוצים , הדגם הספציפי הזה פשוט לא מוצלח. זולה,רמת סריקה סבירה ופעולה שקטה של הסורק.
קטנה ולא תופסת הרבה מקום.
עיצוב סביר.
קטנה ולא תופסת הרבה מקום.
עיצוב סביר.
מיכל דיו אחד לשחור ולצבעוני , השחור לא יוצא ממש שחור וגם יתר לא מופרדים ואיכותיים. הדבר היחיד שמודפס באיכות מתקבלת על הדעת הוא מסמכי טקסט, תמונות לא מודפסות טוב בגלל איכות הצבעים. מיכל דיו קטנטן שנגמר ממש מהר.
אורח
12.04.2006
למחפשים בזול וללא עצלנים, אז זו המדפסת.קטנה, זולה, משולבת, עצמאית, שקטה.
לא כ"כ איכותית בצילום ובהדפסה.
ראש דיו יחיד ללא שחור כך שהשחור יוצא שילוב של אדום, צהוב וכחול ויוצא חום כהה.
לדעתי ניתן לפתור בעיה זו ע"י מילוי דיו שחור בטיונר ריק במקום כל הצבעים עבור צילומים והדפסות (שחור לבן) איכותיים יותר, כרוך בהחלפת הטיונר במדפסת בכל פעפ שרוצים להדפיס ציבעוני או שחור.
ראש דיו יחיד ללא שחור כך שהשחור יוצא שילוב של אדום, צהוב וכחול ויוצא חום כהה.
מכונה סבירה ביותר בעבור הכסף שלה מי שמחפש איכות הדפסה טובה שישקיע יותרזולה מאוד (בחנויות יותר זולה מהאינטרנט)
משולבת
צילום ללא הפעלת המחשב(צילום עצמאי)
הדפסה מהירה יחסית
משולבת
צילום ללא הפעלת המחשב(צילום עצמאי)
הדפסה מהירה יחסית
מיכל דיו יחיד גם לשחור וגם לצבעוני
חסר שחור ההדפסות יוצאות בצבע אפור ככה במקום שחור
חסר שחור ההדפסות יוצאות בצבע אפור ככה במקום שחור
צחי
27.03.2006
ממליץ בחום!במחיר של מדפסת רגילה מקבלים מדפסת משולבת! (והיא אפילו יותר זולה)1) זולה! מחיר מעולה למכשיר משולב! (ראיתי בחנויות במכיר יותר זול מאשר באינטרנט)
2) מכונת צילום עצמאית ללא צורך בהדלקת המכשיר
3) ראש דיו יחיד (זול) שמספיק להרבה דפים
4) יותר מהירה ממדפסות אחרות
2) מכונת צילום עצמאית ללא צורך בהדלקת המכשיר
3) ראש דיו יחיד (זול) שמספיק להרבה דפים
4) יותר מהירה ממדפסות אחרות
ראש דיו יחיד זה טיפה חיסרון אבל הדיו בו מספיק ליותר מאשר ראשי דיו אחרים אז זה ממש לא משנה
מדפסת Lexmark X2330 לקסמרק