מתחמם מהר
דירוג החנות 4.5
משלוח חינם
ותק של 20 שנים
נמצאו 3 חוות דעת על מוצר מחליק שיער 4416 Moser
אחרי בדיקה החלטתי לבחור במכשיר הזה ואני חייבת לציין שמאוד התאכזבתי. השיער שלי גלי ולא כל כך בעייתי, אך המכשיר לא מחליק את השיער אלא רק מפחית את הגלים בשיער ולגלים יותר קטנים. ניסיתי להחליק גם לחברה שיש לה תלתלים אך התוצאות נוראיות.עד 210 מעלות אך מרגיש פחות
בקושי מחליק
בקושי מחליק
מחליק שיער מקצועי. לאחר שקניתי מכונת תספורת MOSER החלטתי ללכת גם על מחליק השיער של החברה ( חברה גרמנית)יש לו פלטות קרמיות לשמירה על השיער מתחמם בדקה והכי חשוב בורר טמפרטורה של מעלות החימום לסוג ההחלקה שרוצים.תוצאות מצויינות במינימום מאמץ. כבל חשמל ארוך 2.8 מ'
בורר טמפרטורה
פלטות קרמיות
חימום מהיר
מותג גרמני אמין
איזה??
מוצר מעולה! אחד המחליקים הכי טובים שהיו לי אם לא הטוב ביותר. MOSER היא חברה לא כל כך מוכרת בארץ ולכן לא הרבה קונים ממנה אבל המחליקים שלהם מאוד טובים. הם מקצועיים מאוד ומשתמשים בהם גם במספרות. המחליק הזה מחליק את השיער במהירות ובקלות ומותיר אותו חלק ונעים למגע לאורך זמן. הוא עובד מצויין גם על שיער נפוח וקשה לעיצוב. יש לו כבל ארוך של 2.8 מטר שמאפשר לטייל איתו בקלות (אני הייתי יושבת מול הטלוויזיה ומחליקה תוך כדי וככה לא משתעממת). מאוד מקצועי ועושה את העבודה שלו באופן די מושלם.מתחמם תוך דקה. מחליק את השיער במהירות. כבל ארוך. מד טמפרטורה. פלטות קרמיות לשמירה על השיער.
אין.
מחליק שיער 4416 Moser