קוצץ פאות.
טעינה במשך שעה מספיקה לעד 80 דקות גילוח.
ניתנת לשטיפה במים.
אחריות 3 שנים.
Philips
מכונת גילוח Philips HQ9190 פיליפס
נמצאו 15 חוות דעת על מוצר מכונת גילוח Philips HQ9190 פיליפס
המוצר ברשותי כבר מספר שנים, גילוח נעים וחלק להפליא לכל אורך הדרך.מכונה אמינה עם תצוגה דיגיטלית ואפשרות לנעילת מקשים.לא מצאתי.
היתה לי מכונת גילוח בראון וההוצות ההחזקה היו גבוהות. קניתי את ה9190 של פיליפס ופשות זה עולם אחר3 דקות ואתה מגולחמדאיםנטפת במים חמים כך שאין הוצאות
אפשר להתאים אותה לעור רגיש
היקר הוא יקר
יש לי המכונה זו קרוב לשנה ולא מצאתי חיסרונות
לפעול לפי ההוראות היצרן
לפעול לפי ההוראות היצרן
מכונת גילוח של פיליס מכונה יפה מאוד ומעצובת יפה עם עיצוב חדיש והכי יפה שראתי עם מעמד יציב ושעון על המעמדסוללה שמספיקה להרבה זמן מעיצוב יפה מאוד מגיע עם קופה מהודרת ומטען יפה מאוד
יקרה מאוד ולא עושה את העבודה כמו שצריך חבל על הכסף ממש בזבוז עדיף לקנות מכונה זולהיותר עושה את אותו העבודה
בנימין
16.02.2007
השימוש במכונה נוח וקל גלוח מהיר .מכונה מעוצבת ,גמישה רכשתי בחודש ינואר האחרון ,עד עכשיו מרוצה למרות המחיר היקר.גילוח טוב ומהיר
מחיר ,צריבה קלה מקווה בהמשך ללא צריבה
Namik
14.02.2007
קניתי את המכונה לפני חודשים ויש לי נסיון של 7 שנים עם מכונות גילוח וסכינים. זאת אחת המכונות המובילות שיש כרגע בשוק, הגילוח נעים, המכונה כמעט ולא גורמת לגיריו(עם הזמן הפנים מתרגלות והגיריו נעלם) מגלחת מצויין באזור הצואר, בעלת 3 רגשיות, בקיצור חברה המכונה מעולה שווה כל שקל. גם אני בהתחלה התלבטתי לקנות אותה או לא כי המחיר די יקר אבל עכשיו אני מבין למה. גילוח נעים
סוללה מחזיקה די הרבה זמן
שקטה
צג דיגיטלי
ניתן גם לשטוף את המכונה (אישית לא משתמש בזה מפחד שתהרס)
סוללה מחזיקה די הרבה זמן
שקטה
צג דיגיטלי
ניתן גם לשטוף את המכונה (אישית לא משתמש בזה מפחד שתהרס)
עד עכשיו לא עלו לי חסרונות בולטים
נועם
12.02.2007
מכונה פשוט לא איכותית כמו שכולם חושבים חבל על הכסף יש לי אותה חודש והיא פשוט לא עושה את העבודה ופוצעת את העור חבל על הכסף אם הייתי יכול לחזור אחורה לא הייתי רוכש אותה.חוץ מהסוללה שמספיקה להרבה זמן כלום
פוצעת את העור
בעניין הרגישות לעור הפנים זה פשוט עבודה בעיינים עובדים עליכם
לא מגלחת כמו שצריך
בעניין הרגישות לעור הפנים זה פשוט עבודה בעיינים עובדים עליכם
לא מגלחת כמו שצריך
אסף ונעמי
08.01.2007
קראתי את חוות הדעת באתר ודי התרשמתי מהם ולכן קניתי את המוצר אבל בדיעבד אני חושב שמיותר להשקיע כל כך הרבה כסף במכונה שלא נותנת תמורה עבור המחיר שהיא עולה.אם אני צריך לקנות סכין גילוח על מנת לבצע השלמות בגילוח או להתגלח במשך זמן ממושך יותר על מנת לקבל גילוח חלק אז מבחינתי הרכישה היקרה הזאת לא משתלמת.ניתן לקנות מכונה זולה יותר שתעשה בדיוק את אותה העבודה.מה שכן עיצובהמכונה מאד מיוחד ומרשיםוזה מאד נוח שיש חיווי אלקטרוני שמציג את מספר הדקות שנשאר לגילוח.1) הגילוח ברוב הפנים נעשה כמו שצריך.
2) טעינת המכונה בשעה אחת.
4) מספיק למספר רב של גילוחים.
2) טעינת המכונה בשעה אחת.
4) מספיק למספר רב של גילוחים.
לאחר שבועיים התנתק לי הקפיץ שמחבר בין מגש הסכינים למכונה. המכונה לא מגלחת טוב באיזור הצוואר.
רפי
07.11.2006
הגילוח מעולה כפי שציינתי, אך לא ניתן להתעלם מהחסרונות. למי שבנסיעות וצריך לסחוב שקית נוספת עם המטען והמברשת - שיקח זאת בחשבון.מכונה מעולה מבחינת הגילוח וכן שקטה מאוד. ניסיוני במכונות פיליפס הוא של כ-40 שנה עם הרבה דגמים לאורך השנים, וזו הטופ.
שתי הטעינות הראשונות הראו 85 דקות, השלישית והרביעית 77 דקות. החמישית( האחרונה) 75. לא נראה טוב. קופסת האריזה מפוארת וכבדה, אך אין מקום למטען ולמברשת- חסרון גדול מאוד בנסיעות.
אין מה להגיד המכונה הטובה ביותר שיש ולכולם אין בעולם מוצר מושלם וזה המכונה הטובה ביותרמכונה מצויינת שקטה מאוד קלה מבצעת את העבודה כמו שצריך מגלחת חלק ומהיר ונקי
יש לי אותה חצי שנה קשה לגלח את השפם למעט זה אין חיסרון כלל אין מה לחפש
מכונה טובה שממלאת את ייעודה. נדרש זמן להסתגלות של העור בייחוד אם קודם הגילוח היה בסכין. כדאי לחכות שהמחיר יירד במקצת. שקטה, גילוח מהיר, נוחה מאד לאחיזה, קלת משקל, צג דיגיטלי, בורר רגישות לעור רגיש ורגיל.
בצוואר מורגש גילוח קצת פחות טוב משאר אזורי הפנים. מחיר גבוה מאד (מעל 1000 ש"ח).
בסה"כ מכונת גילוח טובה, לא ניסיתי דגמים של חברות אחרות.מי שמחפש גילוח מושלם, שיישאר עם סכין גילוח.גילוח מהיר, שקטה, צג דגיטלי עם פרטים על מצב סוללה, ניקוי במים, נוחה לאחיזה.
למרות הכל לא משתווה לגילוח עם סכין, לא מורידה מספיק טוב באזור הצוואר, השפם והזקן.
למרות המחיר היקר היא בכל זאת שווה אני מאוד נהנה ממנה ואם הייתי קונה שוב היא הייתה הבחירה שלי בשניתמכונה מדהימה מגלחת מצוין ומהר, שקטה במיוחד עיצוב מאוד יפה נוחה נרתיק טוב מאוד וקשיח ועוד לא חסר............
חסרונות? פשוט אין אולי רק המחיר הגבוה שלה חבל לבזבז זמן ולחפש אין לה חסרונות
רכשתי את הדגם הזה (9190) והיא פשוט מדהימה, עד שלא יהיה לכם לא תבינו מזה גילוח - מגלחת חלק כמו אוויר ב4 עד 5 דקות בלבד!!!, אין מה לחשוב יותר מידי.מדהים - מהיר, איכות ללא פשרות, שווה כל אגורה, שווה להשקיע עוד קצת ולקבל רמה של "מרצדס מייבח"
המחיר קצת יקר, למרות זאת שווה כל שקל, חוץ מזה רק ברכות יש לי על הקנייה הזאת
אחרי הסתגלות קצרה הנעה של גילוח אם ראש גמיש ואפשרות התאמהלעור רגיש או רגיל ממליץ בחוםגילוח מהיר חלק הודות לסכנים גדולים יתר בעלי מיבנה שונה מדגמים הקודמים שקטה צג דגיטלי אם פרטים על מצב סוללה זמן ניקוי במים ועוד
אחזקה של המכונה בארון על בסיס נחמד כולל שעון
אחזקה של המכונה בארון על בסיס נחמד כולל שעון
צג פחות ברור מצג פולימרי כל דקה של המכונה למעשה זה יותר מ 80 שניות. טעינה מלאה מראה 80 דקות במציאות יותר מ 100 דקות זמן
גילוח
גילוח
שי
24.02.2006
מומלץ!!!!אפילו המחיר 1,150 ש"ח הינו זול יותר מהמחיר בארה"ב (בדקתי באתרים של השוואת מחירים בחו"ל כמו Shopping.com).מכונת הגילוח הטובה ביותר שאי פעם גילחה את עורי, פשוט מדהימה.
היא מאד שקטה, יסודית, הרבה יותר טובה מסכין גילוח באחריות.
היא מאד שקטה, יסודית, הרבה יותר טובה מסכין גילוח באחריות.
האמת לא מצאתי חסרונות, מכונה שעושה את העבודה בצורה מושלמת.
כדאי ביותר.
כדאי ביותר.