בנוי היטב.פלסטיק איכותי
כפתורים נוחים ומתפקדים בצייתנות
קליטה מעולה מטווח של 3 מטרים (זה מה שאני צריך)
נמצאו 4 חוות דעת על מוצר Logitech Cordless Rumblepad II לוגיטק

איזה כיף לשחק פתאום. פשוט חוויה מדהימה. ממש גיימפד איכותי שנוח להחזיק ולשחק.היתרונות רבים וכתובים למטה.לא מצאתי. אולי קצת יקר

גיים פאד איכותי מאוד, חיי בטריה ארוכים- עד כה 70 שעות משחק עם הסט הראשון.קליטה מעולה לרדיוס של 7-8 מטרים (לא נוסה על יותר).מומלץ בחום, משדרג את חווית המשחק ב -10 רמות.רשום למעלה
רוב המשחקים לא מכונפגים אוטומטית כמו עם השלט של מייקרוסופט אבל מנסיון עם שלט של חבר המייקרוסופט התחיל לחרוק אחרי שבוע...

גיים פאד איכות מאוד-אני מרוצה ממנו עד הגג..לוג'יטק הפתיעו אותי לטובה גם הפעם!!בנוי היטב-אחיזה טובה מאוד ונוחה,מצופה בחומר מונע אחלקה מהידיים,כפתורים רבים למקסימום שליטה בכל משחק,קליטה מעולה מהמשדר המתחבר דרך הUSB למחשב..מחזיק כחודש ימים ללא החלפת הסוללות..לסיכום: גיים פאד איכותי ומחברה עולמית כמו לוג'יטק,אמין מאוד ומעולה לכל המשחקים הקיימים-מומלץ בחום!!צויינו בחוות הדעת
אין !!!

מוצר מומלץ ביותר .לאחר קנייה חוזרת ונשנית של גיים-פדים זולים הבנתי שלאורך זמן עדיף להשקיע במוצר איכותי ויקר.מלבד העיצוב מדובר בגיים-פד נוח מאד לשימוש.אצלי כבר חצי שנה ואני פשוט מבסוט ממנו .לא היתה ולו תקלה אחת נוחות מקסימלית באחיזה.
אלחוטי ,קורא גם מ-10 מטר .
הסוללות נגמרות לאחר שימוש רב (חודש פלוס בשימוש יומיומי)
אלחוטי ,קורא גם מ-10 מטר .
הסוללות נגמרות לאחר שימוש רב (חודש פלוס בשימוש יומיומי)
החיסרון היחיד שאני יכול להצביע עליו ,למרות שזה לא מדוייק-המחיר.

Logitech Cordless Rumblepad II לוגיטק