Lexmark
מדפסת Lexmark Z615 לקסמרק
נמצאו 4 חוות דעת על מוצר מדפסת Lexmark Z615 לקסמרק
יש לי את המדפסת כבר 6 וחצי שנים! מדפסת בסיסית ביותר ומהמדפסות הזולות ביותר. הדפסתי איתה כבר מאות עמודים ולא קרה מצב שהיא התקלקלה. מדפיסה היטב ומובן, ואפילו במצב "הדפסה מהירה" האיכות יוצאת סבירה. מה שלא טוב בה זה שלפעמים היא לא תופסת את הדף ששמים, ומדפיסה די לאט אפילו ב"הדפסה רגילה". בסה"כ מדפסת שמדפיסה היטב והייתי ממליץ עליה לפני מספר שנים אבל נכון להיום יש מדפסות זולות ממנה אשר גם טובות ממנה.איכותית, מעוצבת טוב, לקסמרק - חברת מדפסות ידועה ואמינה, מדפיסה היטב, תוכנת הדפסה נחמדה
מדפיסה די לאט, לפעמים לא תופסת דפים
Eran
19.04.2007
גרועה, אחרי שנתים של שימוש אפסי כמעט, פשוט שבקה חיים.מדפיסה מהר ולא אכותי, דיו יקר ונגמר מהר, למרות מחירה הנמוך, עדיף לוותר הדפסה מהירה על מצב "טיוטה", יחסית לדיו
אכות זועתית, אמינות לקויה, ודיו יקר מידי.
בסך הכל מדפסת סבירה למשתמש הפשוטבמחירים לא הרבה יותר יקרים אפשר לקנות מדפסות טובות יותר לדעתי (למשל אלה של קנון)איכות סבירה בשביל המחיר שלה
קומפקטית
קומפקטית
מחסניות הדיו יחסית יקרות כך שהעלות המצטברת עלולה להיות גבוהה
לא מתאים להדפסת תמונות (עדיף איכות גבוהה יותר)
לא מתאים להדפסת תמונות (עדיף איכות גבוהה יותר)
סה"כ, ביחס למחיר, אכן מדובר במדפסת טובה. אל תצפו למשהו מאד איכותי, אלא ברמה סבירה וביתית. בתור מורה- אני מרוצה, פחות או יותר.מדפסת שקטה. התקנה פשוטה. הדפסה די מהירה, במיוחד בשחור לבן. מתאימה להדפסה ביתית ברמה סבירה ביותר. מומלץ להדפסת מסמכים בלבד!
הדיו נגמר מאד מהר, הדפסה לא באיכות גבוהה כל כך. כדאי להשתמש רק בהדפסת מסמכים (בעיקר)
מדפסת Lexmark Z615 לקסמרק