Rochas
נמצאו 22 חוות דעת על מוצר בושם לגבר Rochas Rochas Man E.D.T 100ml + 20ml רושאס
מוצר טוב. ריח מצויין, מחיר משתלםזמן שימוש במוצר: שבוע או פחות
מתאים לי מבחינת הריח והמחיר
אין
הבושם האוהב עם הניחוח הקלאסי ללא ספק אחד הבשמים המצויים בשוק ללא ספק בחירה מעולהנעים מאוד
מצוי
ריח מאד מיוחדאני אישית חושב שהוא כבר פאסה .מתאים לנוער בגלל ריחו העדין והמתקתק מדי נשאר לאורך זמן על הגוף
זול
מתוק מדי
פאסה
מתוק מדי
פאסה
בושם עם ריח טוב מאד , ומתוק מאד בושם יחסית זול ומומלץ . !!זול וריח טוב.
די חרוש ונפוץ.
הבושם שאשתי הכי אוהבת בעולםהיא רק מריחה אותו והיא מתחילה לחייךשווה כל שקלוהוא גם די זולמחיר (לאחר תקופה ארוכה שהיה במחיר גבוה)
אין
קניתי את הבושם לפני כשבועיים. אני מרוצה ממנו מאוד. אני ממליץ עליו בגלל ריחו הטוב והממכר.ריח טוב.
ריחו נישאר למשך זמן רב.
ריחו נישאר למשך זמן רב.
מתרוקן מהר בגלל גודלו הקטן,ויחסית יקר.
יעקב
17.04.2014
ניחוח מתוק שקל להתאהב בו, והוא נשחק באותה המהירות, וחבל.האכזבה הגדולה היא שהוא פשוט לא מחזיק יותר משעתיים בממוצע. ניחוח נעים, מתוק.
מתנדף במהירות גבוהה. לא מומלץ!
יש לי את הבושם חצי שנה אני לא מרבה להשתמש בו למרות שהריח שלו מתוק והמחיר שלו יחסית נמוך ביחס למה שהוא נותן הריח נחמד אך לא נשאר להרבה זמן עד חצי יום מקסימום עיצוב יפה וריח מתוק
לא מחזיק להרבה זמן עד חצי יום
בושם מעולה! הריח נשמר לאורך כל הערב. המחיר שלו היום נמוך ביותר והוא שווה כל שקלנעים והריח נשמר לאורך זמן
אין
מסכים עם כל אלה שאומרים שהבושם הזה הוא בושם מצויין עם ריח טוב שמחזיק זמן. רק עכשיו סיימתי אותו, אך אני לא אקנה אותו בזמן הקרוב. נדמה שלכל גבר שני יש אותו, מה שהופך את הריח שלו לרגיל וזול בלי שום דבר מיוחד. יש בשמים לא פחות טובים ממנו באותו מחיר. הבושם עצמו נהיה קצת "חרוש".בושם טוב בסך הכל
לא יודע להסביר את זה אבל למרות שהבושם הוא טוב, הריח נהיה קצת שחוק.
אחד הבשמים הטובים שקיימים. בושם מתוק שנשאר במשך כל היום. בושם מומלץ בחום. החבר שלי מרוצה ממנו מאוד.נשאר לאורך זמן.
ריח מתוק למי שאוהב
ריח מתוק למי שאוהב
אין
אחד הבשמים האהובים עליי. ריח מתוק וקליל שמחזיק הרבה זמן על הגוף. מתנה אולטימטיבית לכל גבר.ריח מתוק ונעים
מחזיק זמן רב
מחזיק זמן רב
אין חסרונות
אני אישית ממליצה לגברים על הבושם המושלם הזה שבנות מריחות אותו ונמסות מהריח המושלם שתפור על כל גבר. כבר קניתי אחד לאבא שלי ואחד לחבר שלי ושניהם מרוצים מאוד ומשתמשים בו באופן קבוע.ריח מתוק וחזק, מחזיק מעמד שעות ארוכות, הניחוח הגברי המושלם.
אין
בושם עם ריח מתוק שבחורות מתות עליומחזיק הרבה שעותבקבוק מעוצב טוב וגם אם נופל לא נשבר זכוכית ממש עבהריח טוב מאוד
אין
מדהים מושלם מומלץ.ריח פשוט נפלא שכיף להריח בלי סוף.העיצוב מיוחד, הבושם איכותי ולא מתנדף מהר. קניתי אותו לחבר שלי מזמן ומאז הוא קונה רק אותוהריח המדהים
כל הגברים (וגם הנשים) משתמשים בו...
רושס 100 מ"ל לגבר , בושם נפלא לגבר עם ריח מתוק קיצי .בושם עם ריח מצויין אשר נשאר להרבה מאוד זמן, עיצובו של הבושם מדהים ביופיו. מתאים להרבה סוגי עור . קיצר תקנו!* בושם עם ריח מצויין
* נשאר להרבה זמן
* עיצוב מדהים