Rochas
בושם לגבר Rochas Rochas Man E.D.T 100ml + 20ml רושאס
נמצאו 22 חוות דעת על מוצר בושם לגבר Rochas Rochas Man E.D.T 100ml + 20ml רושאס
משתמש בו כבר שנה וחצי- מאוד אהבתי אבל יותר מדי אנשים מסתובבים איתו, וגם התחיל להימאס.. לא מתנדף מהר מדי אבל גם לא שורד יום שלם למשל. שורה תחתונה- ממליץ בחום!!משתלם מאוד ביחס לשאר הבשמים ברמות כאלה, במיוחד כשיש מבצעים על ה-200 מ"ל, ולמרות זאת נחשב מאוד יוקרתי.
בגלל שהוא מתוק מדי ברגע מסוים פשוט נמאס ורוצים להחליף.
בושם ממש מעולה ומאד מפורסם, יש לו ריח מתוק ככה עדין ומאד מושךאני משתמש בו כבר שנתיים ואינני חושב שאחליף אותו בקרוב ! מאד ממליץ לקנות,שווה כל גרוש.ריח מתוק יפה ומושך.
עיצוב הבקבוק מאד מרשים.
עיצוב הבקבוק מאד מרשים.
קצת עדין יותר מדי.
אין מה לומר, בושם עם ריח מתוק ומדהים,עיצוב יפה של המיכל, ריח נעים לא חזק ולא חלש, מחזיק להמון זמן.חובה לקנות!ריח מצוין, עיצוב יפה.
במילה אחת..
אין!
אין!
רושאס זהו הבושם הכי טוב עם הריח הכי מדהים ובעל עיצוב מקורי ויפה.רכשתי אותו כבר 5 פעמים עד כה.חובה בכל בית.כל מילה מיותרת
רוצו לקנות!
רוצו לקנות!
נראה לכם שיש חסרונות???
בושם מדהים עם ריח מתוק במיוחד ויחידי מסוגו עיצוב מדהים נקנה ב30 במרץ 2007.אולי זה שהוא שביר זה חסרון אבל רק השבירות שלו זה חסרון.בושם פשוט מדהים ריח סוף הדרך של בושם ואני אומר את זה מנסיון אחרי שהרחתי בשמים אחרים שלא נראו לי ויש מספיק תאמינו לי!
אין לבושם הזה חסרונות בכלל רק יתרונות.
בושם נהדר !ריח טוב,מחזיק להמון זמן,ריח לא חזק מידי ולא חלש מידי,בושם מוצלחואיכותימיכל מעוצב ויפה !מומלץריח מתוק לא חזק מידי שמחזיק להרבה מאוד זמן,
חיסרון יחיד הינו שהריח יורד אחרי כמה שעות... (הרבה)
אין ממש חסרונות
אין ממש חסרונות