Sandisk

נמצאו 8 חוות דעת על מוצר Sandisk Sansa e260 4GB סנדיסק

סיגל photo
סיגל
29.10.2011
מכשיר בסדר גמור יחסית למחיר שלו. עיצוב יפה, קצת גס. קל מאוד לתפעל. יש לי אותו כבר משהו כמו שלוש שנים. אבל כבר מהרגע הראשון שהכנסתי שירים הוא השתגע. מי שקונה את המכשיר שישים לב שהוא מסנכרן את השירים דרך המדיה פלייר ולא דרך העתקת תיקיות! ברגע שעשיתי את זה הרבה מהשירים שהעברתי הוא לא קלט והוא עשה הרבה בעיות. סה"כ אני מרוצה ממנו.
תמורה טובה למחיר , קל לתפעול , עיצוב נחמד , זמן סוללה מספק , מחזיק הרבה זמן.
איכות השמע לא משהו , במקרה שלי יש לו הרבה בעיות בגלל שהעברתי את השירים לא בדרך שהמכשיר מקבל.
גנית photo
גנית
18.02.2011
היה לי אותו לפני כמה שנים. תפקד מעולה, באמת אהבתי אותו, אבל מתישהו הוא פשוט נתקע וסירב לפעול. שלחנו לתיקון, הביאו לנו חדש, וגם הוא עבד יפה אבל באיזשהו שלב התחיל לעשות צרות בהעברת הקבצים. עזבתי אותו וקניתי נגן אחר חדש. מבחינתי הוא היה מושלם עד הרגע שבו הוא נתקע.
ממשק נוח, תצוגה יפה, קל לתפעול
מה שכתבתי למעלה...
אורח photo
אורח
15.05.2009
אני מאוד אוהבת את הנגן שלי. הוא הנגן הראשון שלי, וב-4 ג'יגה, נכנסת המון מוזיקה. הוא קטן וקל. אפשר לשמוע מוזיקה לפי הרבה קטגוריות, מה שעושה את העסק מאוד מעניין.
איכותי, קטן וקל, קל מאוד להפעלה, מקום להרבה מאוד שירים
אזניות נוראיות-הכאיבו לי מאוד וקניתי אחרות
אלון photo
אלון
06.08.2008
מכשיר מעולה, שווה כל שקל. תמיכה בעברית - צריך להמיר את הקבצים לפורמט של WMA ולרשום בעברית את השמות של השירים בתוך הקבצים.
-זמן סוללה ארוך במיוחד - כ-20 שעות
-איכות שמע מצוינת
-תמיכה בעברית
-זול
-נח
-נתקע לפעמים, מאתחלים את המכשיר
נגן מצויין, מומלץ מאוד!נוח מאוד לשימוש, בעל פונקציות רבות ושימושיות.איכות השמיעה טובה מאוד. אבל מומלץ מאוד לקנות אזניות איכותיות כדי באמת להרגיש את זה.נוח לתפעול דרך המחשב, למרות שלפעמים עושה צרות.
שמיעה איכותית.
נוח לשימוש ותפעול.
לא יקר כמו האייפודים למיניהם, ועושה עבודה מצויינת.
לפעמים עושה צרות בחיבור למחשב, לא קריטי.
הסנכרון עם מדייה פלייר לא מומלץ, עדיף להעביר שירים ידני.
מעט מדי זיכרון (עדיף לקנות8 ומעלה).
תקשיבו חברה, אין מה להשוות בכלל.אוכל את האייפוד במחיר באופציות ובביצועים.מכשיר מדהים שעולה על כל מה שראיתי בצורה ברורה.בקיצורף שווה כל שקל.(יש את אותו נגן בנפח של 2 ג'יגה, אבל אני ממליץ 4. תמיד כיף שיש מקום). תקנווווו!!!!!!!!
מכשיר שלא מהעולם הזה!!! איכות שמיעה נהדרת, מסך גדול פי 2 מהאייפוד נאנו (בדקתי), קל לשימוש ולתפעול, לחצנים נוחים מאוד, יש רדיו, יש הקלטה והיא באיכות אחת הטובות ששמעתי, הוא מציג תמונות, מציג וידאו ושניהם באיכות שאתם לא מאמינים, ועוד דבר חשוב מאוד הוא שהנגן דיי עמיד, הרבה יותר חזק מהאיפוד אבל עם זה לא מגושם בכלל.
החסרון היחידי הוא באוזניות שהם בסדר אבל אני ממליץ לקנות אוזניות טובות ואז יהיה לכם נגן מושלם. עוד המלצה שלי היא שאתם מקבלים עם הנגן משהו ששומר עליו. זה ממש לא רציני, זה כולה בד. תקנו משהו חזק יותר.
רוצו לקנות מהר.. שווה פי 10000000 מאייפוד נאנו (היה לי ומכרתי), שווה את המחיר ועוד הרבה הרבה הרבה יותר, נקווה שמתישהו יוציאו עדכון עברית :-)
יש הרבה- עיצוב הרבה יותר יפה מבתמונות (ממש יפה!), איכות סאונד טובה וחזקה- לא משנה מה יגידו לכם (אולי בגרסה האירופאית זה יותר חלש אבל יש לי את האמריקאית), מראה סרטים וסרטונים טוב מאוד אתם תתפלאו על האיכות הטובה, סינכרון יעיל וטוב עם המדיה פלייר- מעביר במהירות האור בלי שום בעיות, חריץ הרחבה, מבוסס פלאש, רדיו איכותי, הקלטה מהרדיו ומהמיקרופון המובנה (באיכות מאוד גבוהה משניהם), וזהו..
אה.. שחכתי המחיר! $$
כמעט ואין חסרונות למכשיר הנפלא הזה.. החסרון היחיד שאני מצאתי זה חוסר העברית.. חבל :--(
גלעד photo
גלעד
17.08.2006
חבר'ה , יש לנו מחליף רשמי ל IPOD . תתחילו לאמר Sansa . ה Sansa מכניס את הIPOD לכיס הקטן מכל בחינה.אני פשוט נהנה מכל רגע איתו .כל מה חסר ב IPOD הם הכניסו . ומה שהכי חשוב , לא תקעו אותנו רק עם מוצרים "תואמי" IPOD במחירים מטורפים , ואין חובה לעבוד עם תכנה מיוחדת כמו iTUNES .
עיצוב , מסך באיכות גבוהה, אפשרות להחליף בטריה , רדיו FM דיגיטלי, אפשרות להרחבת זכרון ( mini sd ) , עובד עם media player , העברת שירים מהירה בטירוף, מתפקד גם כהארד דיסק נייד , חזק מאוד , טייפ מנהלים + מיקרופון , מראה סרטי וידאו ( רק אחרי conversion ) , ממשק נוח מאוד, יותר זול מ IPOD.
היה אפשר להגדיל את המסך טיפה , בכל זאת אמורים לראות שם סרטים ( אבל זה לא יותר קטן מ IPOD ) , צריך לשפר את הממשק של סידור השירים , אבל תמיד אפשר לעדכן את זה מהאינטרנט אחרי הקניה ,
לא מראה סרטי AVI , רק MOV , וגם כלל לא מכווץ אותם , הגודל האורגינלי נשאר ... מוזר ...,