Tritur
דירוג החנות 5
משלוח חינם
אספקה מהירה
נמצאו 7 חוות דעת על מוצר אופני כושר Tritur UB501
אופני כושר שקטות מאוד , אחריות לכל החיים לשלדה ולמיסבים . צג דיגיטלי איכותי ונוח לטיפולזמן שימוש במוצר: כחודש
מושב נוח מתכוונן אחורה קדימה למעלה למטה.
לא מצאתי
אופני כושר איכותיות , שקטות , אמינות מאוד . עשיתי סקר שוק וקיבלתי המלצות מעולות!האופניים קומפקטיות , ושקטות
אני מרוצה מאוד .
אני מרוצה מאוד .
לא מצאתי .
Oded
08.04.2020
לאחר סקר נרחב החלטתי לקנות את האופניים מבית Tritur, האופניים מאד שקטות, אמינות ואף קיבלתי אחריות לכל החיים מ״גיל ספורט״.קומפקטי, נייד על גלגלים ושקט מאד.
המושב מאד ומתכוונן לכל הכיוונים.
המושב מאד ומתכוונן לכל הכיוונים.
אין חיבור למוזיקה.
קניתי את האופניים לפני כחודשיים.אופניים מעולות, קל להרכבה ,נוחות, ושקט.אחריות לכל החיים .אני מאוד ממליץ לקנות את האופניים האלו.קל להרכבה, נוחות, שקט וקומפקטי ואחריות למשך כל החיים.
אין.
המוצר עונה ועושה את כל מה שמובטח שיעשה במעמד המכירה, שקט, איכותי וקומפקטי ובעיקר בעל אחריות לכל החיים (מגיע עם בקבוק שתייה ומתקן מתחבר מתנה). אחריות לכל החיים, קלות בהרכבה, קומפקטי ושקט.. גרמני... יותר מזה?
לא שמצאתי... אחלה מוצר תתחדשו!
יעקב
25.01.2009
האופניים אצלי כחודש וחצי. אכן היה קל להרכיב אותם, בינתיים הם שקטים וקל לתפעל אותם.מדידת הפרמטרים השונים (שריפת קלוריות, דופק וכד') באופני טריטור אלה לדעתי לא מדויקת. (היו לי בעבר אופני כשר בעבר וגם רכבתי על אופי כשר בחדרי כשר, הפרמטרים הנמדדים בטריטור שונים מהותית למה שהייתי רגיל).ההשערה שלי היא שמדידת שריפת הקלוריות תלויה רק בסיבובים לדקה ולא בקושי (סתם השערה...)אפנים קלות, נוחות ועם אחריות לכל החיים. מי שמעוניין לפדל בלי לדעת כמה קלוריות שרף זה מתאים (לי זה מתאים).
כיוון שמדידת שריפת הקלוריות לא מדוייקת, קשה להעריך האם יש שיפור או הרעה בביצועים.
יאיר
04.08.2007
קניתי ביולי 2007הבת רקדנית ועברה ניתוח שיחזור רצועת ברך וזקוקה לאופני כושר לשיקום מהירניסינו כמה מכשירים בחנויות ספורט ואופני TRITUR UB501 עולים על אלה שניסינואשתי גם התלהבה מהאופניים כך שהזמנו עוד אחד - כיוון שבתי תעבור בקרוב דירהנעים מאד לרכיבה כיוונון כסא לגובה וגם קדימה אחורהצג גדולקל להרכבה - למי שאין 2 ידיים שמאליותעיצוב מאד אסטטינעים לרכיבה , שקט לחלוטין , צג גדול עם הרבה פונקציות,
אחריות לשילדה ולמחשב לכל החיים , קל להרכבה ,כיוונון גם קדימה ואחורה
אחריות לשילדה ולמחשב לכל החיים , קל להרכבה ,כיוונון גם קדימה ואחורה
לאמצאתי
מודעה
אופני כושר Tritur UB501 מתצוגה כחדש כחדש ניתן לבצע הזמנה באתר ואיסוף עצמי במחסנינו תל אביב , הרצליה , חיפה - בתאום מראש . המוצר זמין במלאי לאיסוף מיידי . שילוח מהיר חינם עיי מוביל מחברתינו עד בית הלקוח . הזמן עכשיו 14 יום ניסיון,הכולל שימוש והתנסות במוצר בביתך בקניה באתר .
עד 5 ימי עסקים
1,280 ₪ 1,280 ₪ משלוח חינם משלוח חינם מחיר סופי: 1,280 ₪