1. עיצוב יפה
2. סוגי חיבורים (USB 2.0, Firewire 400+800)
3. תוכנות עזר טובות (מגיע עם EMC Retrospect)
Western Digital
WDG1T5000 Western Digital
נמצאו 4 חוות דעת על מוצר WDG1T5000 Western Digital
רועי
09.02.2008
כונן קשיח יפה ואלגנטי עם עיצוב חללי. בזאת הוא מצטיין. וזהו.א-ב-ל: אמינות בקרשים! נוטה להיכנס למצב שינה ולא לחזור ממנו ("קומה"). העניין הזה גורר את כל המחשב להיתקע וחייבים לעשות ריסטרט כדי להמשיך בעבודה.חיפוש באינטרנט מראה ש-90% מהרוכשים של ה-My Book (לדגמיו השונים - ולא רק הדגם הספציפי הזה) התלוננו - ואין פיתרון, נכון לעכשיו.אני את שלי החזרתי לחנות אחרי שבועיים.פשוט לא עובד בצורה תקינה. WD פישלו בגדול.
אסף
27.01.2008
הכן כל מה שנכתב על המוצר הזה נכון ובאמת יפה, זהו בהחלט המוצר השווה ביותר היום בשוק...חוץ מ- א מ י נ ו ת לכל סידרת WESTERN DIGITAL MYBOOK יש אחוז תקלות ובעיות שלא תאמן. ודבר אחרון שאתם רוצים עם הקבצים היקרים שלכם זה שהם פשוט לא יעבדו.....אז לפני שאתם קונים תעשו חיפוש קצר באינטרנט, תראו את כמות התלונות ותחליטו אם כדאי לכם להסתכן כך.יש ברשותי 5 הרד דיסקים חיצוניים ממספר יצרנים.והיחידים שאי פעם עשו לי בעיות אלו ה WD.לי הנזק הסתכם בכמה אלפי שקלים, אבל יש דברים ששוים יותר מכסף שתרצו לאכסן שם....מחיר לעומת מה שמקבלים (כל עוד הוא עובד)
היבואן יחליף אותו ללא בעיות (גם בפעם השניה)
היבואן יחליף אותו ללא בעיות (גם בפעם השניה)
אמינות - פשוט איש אפשר לסמוך שהוא יעבוד מחר....
קרוב לוודאי הטוב ביותר נכון לעכשיו.חיפשתי ברשת חוות דעת מקצועיות וזה זכה במקום הראשון, בסיקורים שלCNET הוא קיבל את הציון הגבוהה ביותר.שורה תחתונה - מומלץ ב-י-ו-ת-ר!יותר מתקדם מהגרסא בשחור
נראה טוב
לא מרעיש
לא מרעיד
אותה מהירות כמו כונן קשיח פנימי
פחות יפה מהגרסא בשחור
אז ככה:קודם כל זה כן כולל כניסות USB 2 FIREWIRE ו FIREWIRE 800 . . .זה עמוד המוצר אצל היבואן שמאשר זאת, לפי הקוד שלו באתר היבואן:(זה לא פרסומת של חנות, זה היבואן שמוכר לכל הארץ ! אין שם מחירים).www.lifecomputers.co.ilחפשו שם ב כוננים קשיחים כוננים חיצוניים EXTERNAL.תכונות מצויינות נבחרות:1) הכונן היחיד בעל החיבור הכי מהיר בשוק - FIREWIRE 800 (בעצם פורמט 1394B ולא 1293A שזה בעצם FIREWIRE 400 הישן).2) בשימוש יחד עם בקר ייעודי (כיון אין עדיין חשיפה של השוק ל FIREWIRE 800 מובנה אלא רק ל FIREWIRE 1 מובנה בלוחות האם) מהירויות העברת קבצים הכי מהירה בשוק, ואני מתכוון לכך. בבדיקה הכונן הזה הגיע למהירויות הבאות בחיבורים שונים והוכיח את העליונות הטכנולוגית של FIREWIRE 800:USB2:22.6 מגה לשנייהFIREWIRE400:32.5 מגה לשנייהFIREWIRE 800, שימו לב טוב טוב למספר המדהים הזה:63 מגה לשנייה ! ! !משמע העברת 1 ג'יגה של מידע ב כ 15.8 שניות (!).3) הכונן מחובר תמידית למחשב ומאט את מהירות הסיבוב שלו על מנת לצרוך בחשמל אחרי זמן מה ללא פעילות. ישנהתוכנה במדור ההורדות באתר של WESTERN DIGITAL שמאפשרת להשאיר את הכונן פועל ומסתובב תמידית על מנת שאחרי שהוא נכנס למצב שהסברתי קודם, לא יהיה DELAY כאשר נכנסים לכונן במחשב וזה לוקח לו כמה שניות להתעורר. יש כאן את כל ההורדות לכונן זה:http://support.wdc.com4) בדגם זה קיים חיווי על גודל המקום שנותר בכונן בעיגול הכחול הקטן. הוא בדר"כ מאיר עד חצי סיבוב או רבע סיבוב ע"פ כמות המקום הריק שנותר בכונן. העיגול הכחול הגדול סתם מראה שהכונן פועל.5) חורי אוורור מסביב לכל הכונן גורמים לו לא להתחמם ולהישאר מאוורר בכל רגע נתון. אגב, חידה ! החורים מסביב לכונן זהו בעצם קוד מורס. מי שמפענח אותו מוזמן לשלוח אליי מייל לקבלת פרס קטן :)6) מסביב לכל הכונן ישנו מין פס גומי ששומר עליו ומתפקד כבולם זעזועים עצבני, מה שלהפתעתי גרם לכונן להישאר פשוט שקט באופן תמוה, עד שאפילו חשבתי שהוא התקלקל עד שהבנתי שהוא פשוט שקט בגלל הגומי הזה שמקיף אותו בפינות.7) הכונן מגיע עם תוכנת RETROSPECT שמאפשרת לגבות את המידע שלכם בכל מיני צורות, עם אבטחה, בלי אבטחה, PERMISSIONSת ENCRYPTION וכל מה שתעלו בדעתכם בחינם.8) רק בכונן זה יש 16 מגה זיכרון ב BUFFER של הכונן = מהירות נוספת.9) במקום לקנות מגירות חיצוניות וקופסאות מכוערות ולקנות בנפרד דיסק - קונים את זה ומקבלים הכל ביחד עם אחריות ל 3 שנים. אני עשיתי את החישוב וזה יצא הרבה יותר משתלם, מה גם שלא קיימות מגירות חיצוניות עם חיבור FIREWIRE 800 בכלל בעולם כרגע ! מי שמוצא - שישלח לי EMAIL.10) טוב, אין מה להגיד, הוא פשוט יפה. כסוף משתלב בכל DESKTOP שקיים אצל צרכנים שונים, ולא משנה מה, הוא נראה כמו ספר. מה לא טוב?1) למי שמעוניין לנצל את הכונן הזה במלוא המהירות שלו FIREWIRE 800 קיים רק בבקרים ייעודיים או במחשבי MACINTOSH חדשים ! אחרת צריכים לקנות בקר קטן ייעודי לחיבור מהיר בטירוף ולהעברת קבצים מהירה. חפשו בזאפ את המילה: 1394B2) הוא קטן ( עד כמה שזה נשמע קטן ). יצא דגם גדול יותר שנראה כאילו חיברו 2 כוננים כאלה קטנים שנקרא MY BOOK PRO II הכונן החדש הזה שייצא מכיל 1 TERA BYTE (! ! ! HOLY SHIT) של מידע ו . . . בגלל שיש בתוכו שני כוננים של 500 כמו זה שאני משקר כרגע - הוסיפו לו RAID 0. שזה למי שלא יודע מגדיר את שניהם ככונן אחד של 1 TERA BYTE ומגדיל את קצב העברת הנתונים בין הכוננים ב 30%. המידע פשוט נכתב בו זמנית לשני הכוננים בו זמנית וזה הדבר הכי מהיר שתוכלו לקנות בכספכם. הוא עולה בזאפ לא יקר ושווה כל אגורה. כנראה שאמכור את הכונן הזה בעתיד ואקנה את ה כונן בעל ה 1 TERA BYTE. ================================================להלן האנשים אשר הכונן הזה נוצר בשבילם ומייצרים קבצי טקסט, דו מימד או תלת מימד מכל סוגי בגודל עצום:- צלמים (נכון שקבצי RAW לוקחים גם 20 מגה לפעמים? "הייתי שם, חוויתי את זה" מתאר אותי במדוייק.טוב, עכשיו חצי טרהבייט יספיקו לא? :) )- גרפיקאים PHOTOSHOP FREEHAND וכו' . . . המקבלים בסופו של יום עבודה קבצי תמונות (בשכבות) בנפח גדול.- עובדי ענף הפרסום- עורכי תלת מימד- עובדי אנימציה למיניהם: 3D STUDIO MAX, BRYCE, MAYA .- כל עצמאי שיש לו משרד ורוצה לגבות את המידע בעסק לשו.- כל מי שרוצה לחבר כונן זה למחשב ולשתף אותו ברשת וע"י כך ליצור FILE SERVER לגיבוי כלל תעבורת הרשת וקבצי המשתמשים, אפילו בבית.- שאר עם ישראל שיש לו צורך בלב שקט להרבה מקום לגיבוי.- מי שרוצה לעשות אצלו ארכיון סרטים, המכשיר מעולה לזה. צרו קטגוריות וחברו אותו בין אם למחשב ובין אם ל DVD בעל כניסת USB והארכ1) תמורה מצויינת למחיר !
2) הכונן הכי מהיר בשוק(66 מגה לשנייה העברת מידע ) !
3) אין לו תחרות מצד חברות אחרות.
4)קומפקטי.
5) יפהפה !
2) הכונן הכי מהיר בשוק(66 מגה לשנייה העברת מידע ) !
3) אין לו תחרות מצד חברות אחרות.
4)קומפקטי.
5) יפהפה !
- הוא לא יקר, הוא פשוט עולה מעל הממוצע.
- חסר RAID 0.
- אינו תומך ביציאת eSATA שמהירה תיאורטית מ FIREWIRE800 (ככה אומרים, לא ניסיתי).
- חסר RAID 0.
- אינו תומך ביציאת eSATA שמהירה תיאורטית מ FIREWIRE800 (ככה אומרים, לא ניסיתי).
WDG1T5000 Western Digital