Brother

נמצאו 8 חוות דעת על מוצר מדפסת Brother MFC240C

hedva photo
hedva
19.03.2009
קניתי לפני כשנה מדפסת הזרקת דיו משולבת של בראדר, הסורק והפקס סבירים, ההדפסה בצבעים חוורים יחסית למדפסות אחרות שהיו לי בעבר.ההחלפה של קסטות הצבע היא 400 שח' עלות של 2/3 מעלות המדפסת החדשה!אין יתרון ל-4 ראשי הדיו, ב שרות הלקוחות נמסר לי שהדפסה בשחור בלבד אינה קיימת! ההדפסה היא "אפור" - GREY, שימוש בכל הצבעים ליצירת אפור , למרות שלא השתמשתי כלל בצבע ,כל הקסטות התרוקנו (אינפורמציה זו לא נמסרת בעת הקניה - מספרים לך כי תוכל להחליף בכל פעם קסטה שמתרוקנת ולכן זה זול יותר ממהחלפה במדפסות רגילות, ובכן הן מתרוקנות תמיד בו זמנית!)וכאשר קסטה מתרוקנת אין אפשרות להפעיל את מדפסת.דרגתי את המדפסת בכוכב אחד כי היא הולכת לפח בעלויות הללו - ראה חסרונות.
מתגמדים לעומת החסרונות
מיכלי הדיו מתרוקים בו זמנית
עלות החלפה 400 שח'
עד החלפה הפונקציות הנוספות לא פועלות
יש לי אותה 8 חודשיםמכונה נהדרת לטעמי, כמובן בהתייחס לקטגוריה שלה שהיא של מדפסות ביתיות ולא חיות עבודה למשרד.הייתה לי קודם אפסון משולבת שגם נהנתי ממנה אבל התקלקלה.המדפסת מדפיסה מצויין. חסכונית מאוד בדיו.דיו חלופי זול.יש Feeder לדפים לצורך צילום או פקסהניירות נמצאית בתוך מגירה וכך נמנעות בעיות של הזנת נייר בשל לחותניתן לשלוח פקס יש מהמכשירתפעול נוח וקל מאודחריצי כניסה לכרטיסי זיכרון
דיו חלופי זול.
זה קרה לי פעם אחת בלבד וההדפסה התחדשה מיד לאחר תום השיחה
אלון photo
אלון
30.01.2008
למכשיר יש 4 פונקציות : סורק, מדפסת , מכונת צילום ופקס.את שלושת הפונקציות הראשונות הוא מבצע בצורה משביעת רצון.הפונקציה הרביעית - פקס לא משביעת רצון.לדעתי מי שמחפש פקס לשם קבלה ושליחה כאשר הקבלה היא על אותו קן טלפון של שיחות , המכשיר הזה לא מתאים.יש למכשיר 4 פונקציות קבלת פקס כאשר באף אחת מהן המכשיר לא מזהה שיחת פקס אלא לאחר מס' צלצולים שיש לקבוע מראש .ההמלצה הן של התמיכה הלא ידידותית והן של הספר הוא לא יותר מ-4 צלצולים שכן הפקס השולח לא בהכרח ינסה ויתן כשלון משלוח כתשובה.ההגדרה הזו שהיא הכי אוטומטית שיש ונחשבת "כמזהה שיחת פקס אוטומטית" מכריחה את בני הבית לענות לטלפון בפחות מ-4 צלצולים וכן מבטלת את התא הקולי שהיה קיים.מעבר ל-4 צלצולים המכשיר פועל אוטומטית לכל סוג שיחה - פקס או טלפון וגורם להפסקת הצלצול בשאר הטלפונים במידה וזו שיחת טלפון ולא פקס .מכשיר הפקס הוא אכזבה לדעתי וכן התמיכה הטלפונית הלא ידידותית שהציעה פתרונות ידניים ולא מקובלים כמו למשוך את הודעות הפקס מהתא הקולי או שימוש ב- *51 לשם העברת השיחה לפקס במידה ולא עונים(דרך לזהות שזה פקס) וכו'לסיכומו של דבר זה אילץ אותי להזמין קו טלפון נוסף לשימוש בלעדי של הפקס( אין צורך לציין שזה כרוך בעלות חודשית וחד פעמית ).לגבי שאר הפונקציות של המכשיר לא נבדקו כל מצבי קצה כמו לדוגמא אם אחד מראשי הדיו נגמר הבנתי כי הוא לא מאפשר להדפיס בצבע אחר .מסקנה:מחישובי עלות ואיכות מוצרים שווה לקנות מכשיר פקס נפרד ומדפסת משולבת של סורק , מכונת צילום ומאשר לשלב את שני המכשירים האלה לכדי מכשיר אחד שלא מתפקד כהלכה.
מדפסת , סורק , מכונת צילום מתפקדים בסדר.
קניתי את המכשיר להורי למטרת קבלה ומשלוח פקסים והתאכזבתי.
(לאחר שעיינתי בביקורות גם באתר זה)
אורח photo
אורח
22.01.2008
מומלצת.המדפסת משלבת את כל הדרוש למשתמש הממוצע, הדפסה, סריקה, פקס וצילום. ניתן להדפיס ישירות מזיכרון Flash של מצלמה.פקס עצמאי ופשוט להפעלה גם כאשר המחשב כבוי.סה"כ עושה את העבודה.
מהירות הדפסה סבירה .
פקס פשוט ונוח לתפעול, אם בסריקה או בהזנה ישירה.
סריקה טובה ומהירה.
דיו זול.
הדיסק שהגיע עם המדפסת לא תמך ב-VISTA מחייב הורדה ישירות מהאתר של החברה!
אצלי רק חודשיים בינתיים לא מצאתי.
בסה"כ מדפיסה טוב בעייתיות חמורה כאשר נגמר אחד הצבעים! במצב כזה המדפסת לא מדפיסה! גם אם נגמר צבע צהוב ורוצים להדפיס שחור! בדקתי עם היבואן והוא אמר שככה זה...
מדפיסה יפה ומדויק
חסכון במקום תוך שילוב פקס סורק ומדפסת
השירות של היבואן מעולה מבחינת תמיכה טלפונית
צפצוף מאוד מעצבן
כאשר חסר צבע אחד לא חשוב איזה, המדפסת לא נותנת להדפיס. מאוד מאוד לא נעים!!!!
מדפסת טובה, קלה להתקנה ולתפעול. עיצוב נעים ולא תופס מקום למרות ה"פידר".הוראות מלאות בעברית (של היבואן הרישמי).המחיר לא גבוה ובהחלט שווה את התמורה.
הדפסה מהירה מאוד, שקטה יחסית, קלה לתפעול, משולבת-כולל פקס.
איכות חומרים והרכבה- נראית זולה. פלסטיק שברירי וזול.מגש דפים נראה לא עמיד.כפתורים נראים רופפים.
אבחי photo
אבחי
08.07.2007
קניתי לפני כחודש וחצי ובגדול אני מרוצה. משלבת יפה מאוד את כל הדברים, עבודה טובה, מהירה ושקטה. למרות זאת יש בעיה מבחינת גווני צבע.
כמעט הכל- קלה לתפעול, קטנה ויפה, יעילה מאוד, מדפיסה יפה מאוד בקיצור - עושה את העבודה.
היא מדפיסה יפה אבל לא מדייקת בגוון (למשל כחול ים יוצא משהו יותר דומה לתכלת). אם חדות הצבעים חשובה לכם - להתרחק!
המכונה ממש טובה ושווה כל שקל והכול! אם אתם שואלים אותי היותי קונה אותה וזהוהיא מהדגם החדש והיא ממש שווה
מכונה מהירה
שקטה יחסית
הכול כולל בה
שירות ממש מהיר ויעיל
קיצור היא שווה לקנות
רק חבל היא לא יודעת להכין שוקו חח
אני באופן אישית לא מצאתי חיסרון!