שמיעה איכותית
מוסיקה, תקליטנים/מקצועי
עיצוב האוזניות:
אוזניות קשת
נמצאו 29 חוות דעת על מוצר אוזניות AKG K518
רכשתי את האוזניות לפני כחודשיים .המוכר המליץ לי עליהן ולא התאכזבתי.אוזניות מצויינות.שמיעה איכותית ,ווליום חזק,צלילים ברורים ונקיים.ציון 10 .מעוצבות להפליא,יש אותן במספר צבעים.אין חסרונות
האוזניות מצויינות שומעים מצויין מחיר טוב (יותר זול מ beats) והכבל מספיק ארוך (מטר)חברת AKG היא חברה איכותית יש לי אוזניות של חברות איכות אחרות אבל הן נשברות מהר.בקיצור AKG היא חברה מצויינת אני ממליץ עליה.קראתי בזאפ על המוצר אבל כל החסרונות שרשומים לא נכוניםשומעים טוב
בסים טובים
מחיר טוב
כבל ארוך
בסים טובים
מחיר טוב
כבל ארוך
אין
ספטמבר 2012מיד שפתחתי את האריזה הבנתי כי לצערי האוזניות לא מתאימות לי, הן לוחצות באופן מכאיב על האוזניים ואכן תוך זמן קצר הופכות לבלתי נסבלות לשימוש. גם חבר שלי מדד והתרשם שהן מעוצבות לא טוב ואין אפשרות לכוון את המידה באופן שישבו על הראש בצורה נוחה.מבחינת צליל - גם כאן אכזבה! אכן הבסים "שמנים" כמו שכתוב על האריזה אבל באופן מוגזם המאפיל על הסאונד וממש חוסם את מנעד הצלילים והטונים. המוצר פתוח ולא אוכל להחזיר אותו אך גם לא אוכל להשתמש בומבודדות
בסים שמנים
עיצוב נאה
בסים שמנים
עיצוב נאה
לא נוחות, לוחצות ומכאיבות על האוזנים
כבל קצר
כבל קצר
קניתי את האוזניות השבוע ובתור אחד שלא כל כך מבין באוזניות לאחר התלבטות רבה והמלצות רבות על האוזניות האלה החלטתי לבחור בהן.כבר בשמיעה הראשונה הבנתי שמדובר באוזניות איכותיות שהתמורה שלהן שווה כל שקל.המוזיקה מדהימה וממש שומעים בשירים צלילים שלא שמעתי בעבר באוזניות זולות אחרות.העיצוב גם מצוין אבל חסרון אחד משמעותי הוא עניין הנוחות.. למרות ששמעתי אנשים רבים טוענים שהנוחות היא הבעיה המרכזית התעלמתי ועל כך אני קצת מצטער משום שהאוזניות כבר מהפעם הראשונה לחצו מאוד על האוזניים ולאחר חצי שעה של האזנה אני חייב לעשות הפסקה מהלחץ.חבל שלא התחשבו בזה ביצור שלהן אחרת הן באמת היו מושלמות.כמו שכתבתי, הסאונד מדהים והצלילים נשמעים כמו שמעולם לא שמעתי אותם לפני.
העיצוב מעולה וגם האפשרות לקפל אותן מאוד שימושית.
העיצוב מעולה וגם האפשרות לקפל אותן מאוד שימושית.
הנוחות.. כמו שכולם אומרים וצודקים זה החסרון הגדול באוזניות האלה אבל בשביל מחיר כזה ותמורה כזאת שווה לסבול קצת :)
תמורה=כסף אני שומע בעיקר היפ הופ ומוזיקת טראנס והואוזניות האלו מגיעות לביטים נמוכים שלא ציפיתי מהן.עושות את העבודה בצורה מעולה- ממליץ מאוד.האוזניות מגיעות עם חיבור מוזהב- חשוב.כבל 1 מטר- לא צריך יותר מזה.חיבור מוזהב- חשוב.
נוחות.
באסים איכותיים.
לא מצאתי.
דרור
29.07.2012
אוקיינרשמתי עכשיו לאתר הזה במיוחד לתת את החוות דעת הזאת.לפני שקניתי את המוצר התלבטתי קשות. בעיקר בגלל חוות הדעת כאן.כמעט כל משתמש התריע באותיות של קידוש לבנה מפני אי נוחות משווע שאוזניות אלו גורמות, "ובכלל לאחר שימוש ממושך".לא מפריך את טענתם, חולק על עמדתם. האוזניות נוחות, אני בגובה 180, ונחשב בחור לא קטן במיוחד. מעולם לא הפריע לי הלחץ שהאוזניות מפעילות על האוזניים. לפי דעתי הלחץ בדיוק במידה בשביל לאטום את רחשי הסביבה די הצורך.שימוש יום יומי ארוך לא הוריד מערכם במשך שבעת החודשים שהם ברשותי.אינני נזהר עליהן כלל, בסיום כל שימוש האוזניות "נדחסות" לתיק ומוצאות בעצמן את הדרך להתקפל ולהשתלב בתא של התיק. ללא כל נזק מכני או טכני.איכות שמיעה ברמה מעולה,
איטום רעש חיצוני ברמה מעל למצופה,
עמידות גבוהה.
איטום רעש חיצוני ברמה מעל למצופה,
עמידות גבוהה.
כבל קצר מידי, קניתי את המהדורה שבה הכבל באורך 60-70 mm, לעיתים זה לא מספיק.
היה לי את האוזניות האלה תקופה מסוימת, ולצערי הרב, היו אלה אוזניות מזופיות (דבר אשר ניתן לראות על פי זה שאין כיתוב AKG על הקשת) אשר נקנו מאחת החנויות כאן באתר. אולם אני יכול להגיד משמיעה רבה של האוזניות המקוריות של חברים שאלה אוזניות מדהימות!לשים אותן על הראש, זה כמו לשים סאבוופר על האוזניים. איכות הצליל בהן מדהימה. קראתי על כך שאינן נוחות לאורך זמן. האוזניים אכן מתחממות בהן, אולם זוהי אי נוחות מאוד זניחה. הן לא לחצו על האוזניים ולא הכאיבו על העור.החיסרון היחיד בהן הוא שעם הזמן הצירים קצת נשחקים וניתן לשמוע חריקות של פלסטיק כאשר הולכים או מפהקים (דבר הקורא בווליום נמוך).אנא היזהרו מחיקויים וקנו רק ממשווקים מורשים, זה שווה עוד כמה שקלים.-איכות שמע מאוד גבוהה
-באס חזק
-אוטמות צלילים מבחוץ
-באס חזק
-אוטמות צלילים מבחוץ
-לעיתים יכולות להיות לא נוחות (די זניח)
-מבנה מרגיש קצת שביר
-עם הזמן הפלסטיק קצת חורק
-מבנה מרגיש קצת שביר
-עם הזמן הפלסטיק קצת חורק
אם אתם מהאנשים שמחפשים לשלם ולקבל תמורה הולמת אך מסרבים לשלם מחיר מוגזם בגלל כמה אותיות מודפסות על גב המוצר, אז מצאתם את המוצר הנכון. אין ספק כי האוזניות הללו שוות כל שקל.נתחיל עם איכות החומרים- פלסטיקה איכותית המשדרת עמידות גבוהה לאורך זמן. הקשת של האוזניות משולבת עם פס מתכת מה שתורם לעמידות. רפידות עור איכותיות המספקות אטימה מדהימה לשני הכיוונים. "בננות" מוזהבות לאיכות מקסימאלית. (האוזניות מגיעות עם מתאם לכניסה גדולה)איכות שמע- גם בתחום הזה אין מתחרים. AKG התעלו על עצמם עם סאונד נקי צלול וחד. האוזניות לא מזייפות גם בווליום גבוה לא בצלילים הגבוהים ולא בנמוכים.הבאס מכוון היטב ומשתלב בהרמונייה מושלמת עם שאר הצלילים. שימו לב! מי שאוהב באס מפוצץ לא ימצא אותו כאן. האוזניות הללו מיועדות לאניני טעם ששמים דגש על הצלילים העדינים.נוחות- אוקי כאן טמון ה"קט'ש". כל בעלי הראשים הגדולים יכולים לוותר מעכשיו. אין סיכוי שהאוזניות הללו יעלו על ראש גדול. בעלי הראשים הקטנים והבינוניים שימו לב. לאחר זמן ממושך תהיו חייבים להחליף תנוחה או שהאוזניים יתחילו לכאוב. למרות אי הנוחות מבחינת הלחץ על האוזניים, יש לציין כי האוזניות קלות מאוד ולא מעיקות מבחינת משקל.עיצוב- אני קניתי את גרסת ה"לימיטד אדישן" אותן אוזניות בדיוק רק שהכבל הוא באורך של 60 ס"מ (לא ראיתי צורך ב- 2.5 מ') וכוללות מבחר צבעים. אני הלכתי על הלבן. האוזניות אלגנטיות ומשדרות יוקרה לצד קוליות שקטה. בקיצור יפות מאוד לדעתי.לסיכום: ארבעה כוכבים בגלל האיכות הבלתי מתפשרת וכוכב אחד שיורד בגלל הנוחות הגבולית... חומרים איכותיים
איכות שמע מדהימה
נרתיק עור נחמד מאוד
מתאם לכניסה גדולה
עיצוב מודרני ומרשים
איכות שמע מדהימה
נרתיק עור נחמד מאוד
מתאם לכניסה גדולה
עיצוב מודרני ומרשים
נוחות גבולית. יש צורך להזיז את האוזניות כל פעם שמתחיל לכאוב.
אבל חוץ מזה, שוות כל שקל ולדעתי אפילו יותר....
אבל חוץ מזה, שוות כל שקל ולדעתי אפילו יותר....
האוזניות הכי טובות ששמעתי בחיים שלי. ושמעתי המון, גם סנהייזר ו-BOSE שעולות פי כמה מהן.איכות מדהימה בכל טווח הצלילים - הבס הכי חזק ונקי ששמעתי אי פעם באוזניות, כמו סאבוופר בתוך הראש, צלילים גבוהים נקיים ולא מוגזמים, וגם הבינוניים מצוינים; ווליום גבוה; בידוד טוב מרעש חיצוני; תמורה אדירה למחיר; עיצוב יפהפה; מתקפלות ביעילות.חסרונות: לחץ על הראש שמקשה להרכיב אותן לזמן ממושך; כמו כל אוזניות סגורות, הן לא פרקטיות בפעילות מיוזעת ובמזג אוויר חם במיוחד.ציון חמישה כוכבים עקב איכות הצליל המדהימה ולמרות אי הנוחות היחסית.איכות צליל, ווליום גבוה, בידוד טוב, תמורה למחיר, עיצוב יפהפה, מתקפלות ביעילות.
לוחצות על הראש, לא פרקטיות בפעילות מיוזעת ובמזג אוויר חם במיוחד.
קניתי את האוזניות לפני כמה ימים אז אני לא יודע לגבי השחיקה והעמידות של האוזניות אבל אני יכול להגיד שהסאונד של האוזניות נקי והופך כל סגנון מוזיקה לחוויה בגלל הבאס העמוק והרך לאומת אוזניות אחרות עם באס יותר חזק ולטעמי די מוגזם בקיצור חוויה מדהימה ואני ממליץ למי ששומע מטאל לקנות את האוזניות בגלל הפרדת האינסטרומנטים והצלילים כך שאתה שומע כל כלי ברור ובאיכות והגיטרה מפיקה צלילים נקיים עם האוזניות בקיצור שווה את המחיר בהחלט! (דירוג 4 רציתי 5 אבל ירד בגלל הנוחות).מגיע עם נרתיק מעור
הכבל של האוזניות די ארוך
מגיע עם אחריות לשנתיים מטעם AKG
מתקפלות וניידות
הכבל של האוזניות די ארוך
מגיע עם אחריות לשנתיים מטעם AKG
מתקפלות וניידות
החיסרון היחיד וגם די משמעותי הוא שהאוזניות לא כלכך נוחות ולא מומלצות לראשים גדולים אבל בהחלט שוות את המחיר.
אבירם
02.12.2009
האוזניות ברשותי מאפריל 2007, סה"כ יותר משנתיים וחצי של שימוש דיי מאסיבי כאשר רובו נעזר מהגברה שניצלה את יכולת האוזניות בצורה הכי טובה. הפרדת הצלילים מעולה, הבאס, כיאה לאוזניות מסוג זה, מורגש היטב אך ביחס לאוזניות אחרות הוא הרבה יותר רך ועדין שזה לטעמי האישי, הרבה יותר טוב. העוצמה טובה גם ללא הגברה, החוט ארוך מאוד ויעיל במקרים בהם מקור המוסיקה נמצא רחוק. בהחלט אוזניות מעולות, איכות שקשה למצוא באוזניות אחרות. איזון מושלם בין הצלילים הגבוהים לנמוכים, גם הצלילים הגבוהים ביותר בווליום הכי גבוה נשמעים טוב באוזן ולעולם לא צרם לי ואני אחד שאוזניות צורמות לו בקלות. הבעיה היחידה, שגרמה לי להתלבט לגבי הציון זה הנוחות שלהם. אני מרכיב את האוזניות בפתיחה המקסימלית שלהם וזה לא הכי נוח, מה גם שלא משנה איזה ראש ומבנה אוזניים יש לכם, מתחיל לכאוב באזור האוזניים לאחר שמיעה ממושכת טיפה. בסוף החלטתי על 5 כוכבים כי בסופו של דבר אוזניות נמדדות באיכות המוסיקה, וכאן אין מתחרים בטווח המחירים הזה. מה גם שיש לי את האוזניות כמעט שלוש שנים ועדיין לא איבדו גרם מהאיכות שלהם ולא התבלו למרות שימוש מאסיבי. מומלץ!צלילים מאוזנים ולא צורמים
בס מדויק ורך
נשמרות לאורך שנים
לא נוחות אחרי שמיעה ארוכה
דודי
19.06.2009
קניתי לפני שבועיים ברשת באג.חשוב להדגיש שאני מאוד קפדן ורוצה להפיק את המיטב מהמוזיקה שלי.יש לי נגן D2+ של COWON ומרבית השירים שלי הם בפורמט FLAC (איכות דיסק-משמעותית יותר איכותי מMP3 )האוזניות האלה פשוט הפילו אותי מהרגליים...-באס עמוק אך נקי-גבוהים ובינוניים מאוד צלולים-צליל עשיר וברמה מאוד מאוד גבוהה-מתכווננות ומתקפלות-יפות בטירוף ;-)ציינתי למעלה
לא יודע אם זה חיסרון..אבל מחממות את האוזניים מאוד.אבל איך אפשר שאוזניות קשת בגודל נורמלי ומעלה לא יחממו?!
בן
20.04.2009
סופר דופר של איכות האוזניה האיכותית ביותר ששמעתי בהתמורה עולמת למחירהחסרון הגדול שיש בה היא הנוחות.איכות מצוינת
האוזניות "לא נוחות בכלל" במיוחד למי שיש ראוש גדול
אוזניות AKG K518