איכותי
דירוג החנות 4.5
משלוח חינם
ותק של 16 שנים
נמצאו 4 חוות דעת על מוצר ברז סוללה 900521 רותם חמת
ברז מצויין יש לי אותו 3 שנים במטבח הכל כמו שצריך עובד מים חמים וגם קרים לשטיפת הכלים.מאוד ממליצה.אין :)
תמונת המוצר
הברז הותקן לפני מס' שנים בדירה שעברתי אליה - הוא מאוד לא נוח מאחר שהוא אינו גמיש ולא ניתן למשל למלא איתו בקבוקי מים, הברז התמלא עם הזמן בסימני לכלוך ובפסי אבנית כעורים ולבנים שאינם יורדים עם שום חומר ניקוי, המים זורמים בצורה בלתי אחידה מהברז הנ"ל ומעיפים נתזים לכל עבר. יוצאים מים מהברז? גם זה יתרון.
ר' למעלה
ברז מהקיר פיה תחתונה קצרה מסתובבת כרום - סוללה פרח 900521 רותם חמת.קניתי ברז לכיור באמבטיה שנראה יפה, מיוצר בישראל ו5 שנות אחריות. כמו כן מכיל פילטר ותו תקן של מכון התקנים ותו כחול של רשות המים - מתאים לחיבור קיים מהקיר של מים קרים וחמים. קניתי ב240 ש"ח, בקרטון חום לעומת הדגם עם הפיה הארוכה יותר 900521 שצבע הקרטון שחור. חברת חמת נחשבת אמינה (ברז דגם אלפא שקיים אצלנו בסביבות 20 שנה מצויין ואמין)ברז יפה, 5 שנות אחריות, מיוצר בישראל, חברת חמת נחשבת אמינה
עד כה הכל בסדר..
קניתי את הברז הזה לפני שנה.פתאום אחרי שנה בלבד, בברז נוצר סדק בחלק העליון של הצינור (באמצע הברזל) שלא יכול לנבוע משימוש לקוי.בחיפוש באינטרנט ראיתי שלא מעט אנשים התלוננו על בעיה זו.כנראה שהדגם לקוי, לא ממליץ לקנות אותו.נראה יפה
נסדק אחרי שימוש קצר
ברז סוללה 900521 רותם חמת