Mosquito Made in Italy
שירות מצוין
נמצאו 84 חוות דעת על מוצר קטלן יתושים חשמלי Mosquito Made in Italy M11
עמרם
20.04.2021
מוצר אמין ולטווח ארוך . מחזיק לשנים .חיי מוצר ארוכים . איכותי מתחליפיים לאין שיעור .מחיר משתלם לאורך חיי המוצר ואיכותו .
אין (למרות המחיר)
rosendavidos
19.04.2021
קטלן פצצה!! שווה כל שקל!!!קוטל כל חרק שמתעופף באוויר תוך שניות. אחרי שקניתי מוצר סיני שלא עשה כלום, החלטתי להשקיע ולקנות את המוסקיטו הזה. אין בכלל מה להשוות, הבדל של שמיים וארץ.זול, איכותי, מחזיק מעמד יותר מכל דבר
ronyorobert
15.04.2021
ממליץ בחום!!!! וואו, מוצר סוף הדרך. אחרי שקניתי וביזבזתי כסף לשווא על מוצרים זולים, קניתי את המוסקיטו המקורי. מוצר חזק שקוטל כל ייתוש שרק מעז להתקרב אליו. המוסקיטו הזה הוא רוצח אמיתי שבזכותו עברתי קיץ של בלי עקיצות. אני ממליץ ממש.זמן שימוש במוצר: שבוע או פחות
קוטל כל יתוש, ממש מוצר איכותי ועושה עבודה יסודית
לא קיים
עבודה בעיניים.לאחר שקניתי וזה לא חיסל יתוש אחד מהעשרות שרחפו בחדר, חקרתי קצת את הנושא וגיליתי שחרקים עוקצים בכלל לא נמשכים לאור.חיפוש מהיר בגוגל/ויקיפדה יאמת זאת.אין
לא עובד ויקר
מכשיר פצצה יקר אבל..אחרי הרבה מכשירים זולים שמתקלקלים אחרי חודש והתיקון עולה 200₪ המכשיר הזה אמין מאדאמין מקצועי
יקר
אריק ואריק
06.01.2021
מכשיר מעולה - שימו לב לקנות רק את המקורי מאיטליה אכלו את הילדים שלי יתושים עם הצעצועים והחיקוים הקודמים בזה לא נשאר 1 חי , ד"א יש גם את דגם 304 גם מצוין יש לי בקומה אחרת בבית גם איטלקיעושה את עבודתו כמצופה
צריך רק מנורת פיליפס לא זולה כל כמה חודשים
יהודית
27.12.2020
רכשתי קטלן מוסקיטו M11 איטלקי מקורי דרך האתר מחברת טופסון בראשון לציון המוצר הגיע כעבור יום ,גם שנוצרה בעיה קטנה , קיבלתי שירות עם אחראיות יוצא מן הכלל ,ברשותי כבר 12 שנה מוצר זה שעדין עובד.ממליצה מאד מאד , מוצר מעולה לשנים רבות עם שירות ואחראיות.עמיד ועובד ,
שירות מעולה
שירות מעולה
אין
חייבת לומר שהשרות של מוסקיטו מעל ומעבר!!!!!רכשתי את המוצר לפני כ 3 חודשים בערך אחרי שקראתי הרבה תגובות, המכשיר עבד כחודש וחצי במרפסת וקטל את כ-ל היתושים, סוף סוף יכלנו לשבת בלי להעקץלאחר חודש נשרף לו משהו במכשיר, פניתי לשרות של מוסקיטו, והם שלחו לי מיד חדש- עד הבית!!!!! בלי שום ויכוח ו"מריחות", שרות שלא פגשתי מעודי!!מרוצה מאוווד!! (רק שימו לב כשאתם רוכשים לקנות את המקורי)מוצר תותח!!
קוטל את כל היתושים!
שרות מעל ומעבר!!
מוצר עם אבא ואמא
שווה כל שקל!!
אין
קניתי מכשיר כזה לעצמי, קניתי מכשיר כזה לאחותי, לאמא שלי ועוד אחד לחצר! אין מוצר טוב מזה בתחום. כל התחליפים הזולים לא שווים כלום (מניסיון!)אחד כזה מחובר אצלי לחשמל כבר שנתיים רצוף וכל הזמן אני מנקה ממנו עוד חרקים מתים. אנחנו גרים בבית פרטי עם חצר וחורשה גדולה ליד ככה שיש מלא חרקים באיזור ואצלנו בבית לא נעקצים! ממליץ בחום!עושה את העבודה
בנוי בצורה חזקה
איכות של מוצר איטלקי
בנוי בצורה חזקה
איכות של מוצר איטלקי
יקר לעומת מוצרים מתחרים אבל שווה כל שקל
ronirapo1
09.11.2020
מוצר מעולה, קוטל במהירות הכל.חבל שאין מתג הפעלה וצריך להכניס ולנתק את הכבל מהחשמליעיל.
קוטל הכל.
קוטל הכל.
אין מתג הפעלה
Shelly
14.09.2020
לפחות 15 שנים שאני רק עם המוצר הזה. מחזיק מעמד לאורך שנים רבות, הקודם שלי החזיק כעשר שנים! העניין הוא לחבר כשמחשיכים את הבית ודבר ראשון בבוקר לנתק ואז המנורות לא נשחקות. בזה שקניתי עכשיו גיליתי שאפשר גם להחליף מנורות.חזק, יעיל מאוד מאמין לאורך זמן כל עוד שומרים עליו
וואלה אין
ברשותי מעל 10 שנים עובד ללא הפסקה פרט לניקוי ופעם בכמה שנים החלפת מנורה מכשיר איכותי למרות שהוא יקר הוא שווה כל שקל ועדיף על הזולים שלא מחזיקים הרבה זמן שורה תחתונה היקר בסוף יותר זולאיכותי עובד שנים רבות
לא מצאתי
רכשתי את המוצר בעלות של כמעט 550 שקלים אחרי שראיתי חוות דעת טובות לגביו והחלטתי להשקיע במוצר טוב ואיכותי.אני מאוד מאוד מאוכזב. היתושים בכלל לא נמשכים אליו, אחת לכמה שעות הוא מחשמל איזה פרפר או זבוב שלא מזיקים לי בכלל ותוך כדי אני מתמלא בעקיצות של יתושים.לא מצאתי.
יקר מאוד ולא באמת עובד.
להתרחק מהמוצר הזה!
להתרחק מהמוצר הזה!
Ori Avraham
20.06.2020
מוצר מצויין, קניתי לאחר סקר שוק קצר וחוות דעת הגולשים. לא רועש בכלל, רק כשמחשמל את היתושים.תאורה חזקה יחסית [מאיר חזק מדי לטעמי כדי למקם אותו בחדר שינה].מומלץ למקם בגובה מעל 2 מטר כדי להגביר אפקטיביות.קניתי מחנות 'אור לבית'. שירות מצויין, משלוח חינם מעקב משלוח באתר- הגיע תוך יומיים. פשוט מזמן את היתושים ומעופפים אחרים, ומחסל אותם.
קטן, ולא נראה גס מדי ביחס למתחריו.
שקט.
קטן, ולא נראה גס מדי ביחס למתחריו.
שקט.
יקר.
קוטל מצוין. קוטל הרבה סוגים של מעופפים ייתושים ברחשים ועוד.חשוב לשים אותו במקום גבוה ומרכזי - קוטל הרבה יותר אפקטיבי.ממליץ לכבות את האור באיזור הפעולה של המכשיר (כשאפשר כמובן) - משפר את המשיכה של המעופפים.שימו לב לקנות את המכשיר המקורי מאיטליה ולא חיקוי שעולה חצי מחיר.לא כל הייתושים שקוטל נוחתים במקום המיועד להם, חלק הוא מעיף לצדדים. בכל מקרה זה ככה בהרבה קוטלים.קוטל טוב חזק ואמין
עובד טוב גם בתוך הבית וגם בחוץ
עובד טוב גם בתוך הבית וגם בחוץ
קצת יקר - אבל לגמרי שווה את המחיר
מוצר חזק ועמיד, קוטל כל מינים מעופפום, משלוח מהיר, תקשורת טובה ושרות נפלא. היית בעיה עם סדק והוחלפף ללא שאלות ובמהירות עם שליח עד הבית. אחריות להרבה שנים. עמיד, אחריות להרבה שנים, שרות היבואן
יקר לעומת המתחרים
קטלן יתושים חשמלי Mosquito Made in Italy M11