Goldline
דירוג החנות 5
משלוח חינם
ותק של 4 שנים
נמצאו 15 חוות דעת על מוצר מאוורר תליה Goldline ATL1906WRC
מאוורר שקט מספק רוח טובה, תמורה שווה למחיר.יש מאווררים יותר יקרים שמחזיקים יותר זמן מעמד, אבל הרוח נחלשת.מאוורר מסתובב אינו מאוורר עובד!יש שלב שהמאוורר מסתובב אך לא באמת עושה רוח.ולכן כדאי להתחדש במאווררים לעיתים קרובות.זמן שימוש במוצר: כחודש
עוצמת הרעש, נוחות התפעול, בטיחות בסביבת ילדים, עמידות לאורך זמן
שי
23.06.2021
בסך הכל מאוורר נחמד - קצת חלשזמן שימוש במוצר: שבוע או פחות
עוצמת הרעש, נוחות התפעול, בטיחות בסביבת ילדים
מאוורר מצוין ולא יקר עם שלט רחוק נוח לשימוש. פועל כמצופה, הפעלה נוחה בעזרת השלט והגבהה/הנמכה ידניתאפשרות תנועה לצדדים בשלט
אפשרות בחירת מהירויות בשלט
אפשרות הנמכה והגבהה (ידני)
הפעלה פשוטה בשלט רחוק נוח לשימוש
לא יקר
אפשרות בחירת מהירויות בשלט
אפשרות הנמכה והגבהה (ידני)
הפעלה פשוטה בשלט רחוק נוח לשימוש
לא יקר
יוסי
20.05.2019
קניתי ארבעה מאוררים כאלה לארבעה חדרים.אחד עדיין עובד מעולה .השני בסדר. קצת רועש.שלישי מת אחרי חצי שנה רביעי מת אחרי שנה.שלט רחוק.
פונקציות.
טיימר.
פונקציות.
טיימר.
אמינות.
מאוררים במחירו החזיקו לי שנים.
מאוררים במחירו החזיקו לי שנים.
מאוורר טוב מאד מחזיק שנים אני מאד מרוצה קניתי הרבה מזה ואני ממליץ על זהמעולה
אין
לאחר שימוש של כחודשיים - מוצר מוצלח, השלט-רחוק הוא יתרון גדול, תמורה טובה בעד המחיר. הפיתרון של מאוור תלייה חוסך הרבה מקום בדירות קטנות.כמובן שהוא יותר רועש ממאוורר תקרה, אבל גם הרבה יותר זול. יש שלט רחוק,
מסתובב לצדדים,
מחיר טוב.
מסתובב לצדדים,
מחיר טוב.
עוצמת המינימום שלו חזקה מדי לטעמי, ולכן קצת רועש.
בלחיצה על השלט יש צפצוף (כמו בשלט של מזגן). קצת מעצבן אבל לא נורא...
בלחיצה על השלט יש צפצוף (כמו בשלט של מזגן). קצת מעצבן אבל לא נורא...
רכשתי שני מאווררים, הגיעו היום והותקנו היוםהאחד עבד 5 דקות והתעייף, השני עדיין עובד.עכשיו לך תפרק את המאוורר, סע לתחנת שירות, תחזור אחרי יומיים לקחת את המאוורר....התקנה פשוטה,
שלט פשוט,
שלט פשוט,
לא הכי שקט,
כנראה שצריך מזל בשביל שיעבוד יותר מ 10 דקות
כנראה שצריך מזל בשביל שיעבוד יותר מ 10 דקות
מאוורר סביר . לא היה פרוט חלקים באריזה כך שאיני יודע אם זו קמצנות של היצרן או המשווק שלא היו סוללות לשלט. בדיאבד , מאחר ויש שלט אז לי הטיימר (שמייקר מעט) הוא מיותר. מחיר הוגן.די שקט , נח שיש שלט לעוצמה ולצורת העבודה (זה לא כולל למעלה /למטה)
ציפצוף חזק ומיותר בשימוש בשלט
לי הטיימר מיותר.
לי הטיימר מיותר.
מאורר מעולה!קניתי 4 כאלו ואני מאוד נהנה מהם.אל תפעלו כמו שהמליץ הכותב הראשון, אין להוציא את הקפיץ!לאחר חיבור כל חלקי המאוורר הוא יוכל לשנות זוית.שקט, תליה פשוטה, הפעלה נוחה מאוד עם שלט או כפתורים על הבסיס,
זול ועובד מעולה.
זול ועובד מעולה.
אין
לא משהו... הזמנתי שני מאווררים, אחד שבק אחרי שבוע עבודה ולמזלי זיכו אותי בחנות בלי בעיה. השני עדיין עובד ועובד טוב אבל אחרי שקניתי מאוורר אחר של זקש ראיתי שהוא לא שקט כמו הזקש.שלט
יחסית שקט
יחסית שקט
אני לא בוטח יותר מידי אחרי שאחד הפסיק לעבוד
מאוורר פשוט, זול, שקט מאוד ומופעל באמצעות שלט. אחריות לשנתיים. התקנה מהירה וקלה. קל משקל ולכן מתאים גם לקירות ישנים שעשויים מחול. רכשתי מאמפראל והמשלוח והשירות היו מעולים. מומלץ בחום.מצויינים למעלה
שבוע של עבודה אינטנסיבית ועדיין לא מצאתי כאלה.
עומר
18.06.2011
נקנה לפני יומיים ובינתיים עובד ברצף ללא תקלות.לא מרעיש, זול, חזק, השלט עובד יופי, עושה את העבודה.נקודה חשובה- ההוראות ההרכבה לא כ"כ מדויקות.אין הרבה מה לדעת אבל לא מצויין שציר הזוית (אנכי) נעול ויש לפרק איזה קפיץ מתוכו:1. יש לפרק את הבורג (זה שבד"כ שחרור חלקי שלו מאפשר שינוי הזוית) לגמרי!2. בתור הציר, בצמוד לכבל החשמל תקוע קפיץ ברזל שצריך פשוט להוציא החוצה.3. להרכיב מחדש עם הבורג.כמעט הגענו למסקנה שלא ניתן לשנות את הזוית בדגם הזה עד שבמקרה החלטנו לפרק את הבורג לגמרי ולראות מה קורה בפנים. כיוון הזוית אגב מתבצע ע"י מעצור שלבים ולא ע"י שחרור/חיזוק הבורג כפי שמקובל ברוב המאווררים.זול
הוראות לא מדויקות
מאוורר תליה Goldline ATL1906WRC