מחמם טוב את החדר
אפשר לעשות אותו מסתובב או לא
Sachs
DF1418D Sachs
נמצאו 6 חוות דעת על מוצר DF1418D Sachs
קניתי לפני שנה ועד היום עובד ללא תקלות. אני גר באזור קר בצפון והמקרן הזה מחמם את החדר בצורה טובה.הוא קצת מייבש את החדר אחרי הרבה שעות אבל בחדר כגול כמו שלי כמעט לא מורגש היובש אבל החום כן.הטיימר מרעיש
לא חסכוני בחשמל
לא חסכוני בחשמל
אצלנו ממש לא משהו, מתפקד כמו מנורה גדולה מחמם רק אזור אחד ולא את החדר, כבד לסחיבה ממקום למקום. שנה שעברה ניסינו להשתמש בו ביחד עם המזגן, השנה לא טרחנו להוציא אותו מהארון וחבל כי הוא עלה הרבה כסף אסתטי, בטיחותי, נראה כמו במסעדות לכן עושה רושם טוב ואנשים מתלהבים ממנו
לא מחמם את כל החדר כמו שצריך, יקר ממש יחסית למוצרים מקבילים
מוצר חדש יחסית שהתחיל להופיע לאחרונה בהרבה בתים.תכלס נורא שימושי, אפשר להזיז ממקום למקום, קטן, לא תופס מקום ומצד שני מחמם לאללה, ועושה את זה יחסית מהר (לרדיאטור למשל). במילה אחת קומפקטי.קטן, נוח
מחמם
מעט חשמל (אני מניח, יחסית למזגן או רדיאטור)
מחמם
מעט חשמל (אני מניח, יחסית למזגן או רדיאטור)
אבק...
אני גרה על הר קרוב לחרמון והמקרן הזה מחמם את כל החדר,הוא כל כך נעים וידידותי למשתמש,לא מרעיש כלל (מלבד ששמים את הטיימר).עבר כבר הרבה נפילות אצלנו בבית ועושה את העבודהבחדר שינה או בחדרי ילדים להשתמש רק בזה,לא מומלץ לישון איתו כל כך כי הוא מייבש את החדר.מחמם מאוד טוב את החדר
הטיימר עצמו מרעיש
המקרן חום עובד נהדר מאוד היה לי חם בסלון והסלון יחסית גדולקל להרכבה שימו לב שהפלסטיק למטה נפתח שתוכלו להכניסאת כבל החשמלקל להרכבה
מחמם מצויין
מסתובב אוטומתי
מחמם מצויין
מסתובב אוטומתי
לא מצאתי
מחמם הכי טוב שיכול להיות. חבל על הזמן! תוך דקותספורות החדר מתחמם. מומלץ ביותר. שווה כל שקל.היו לי כמה תנורי חימום לפני זה ושוםמכשיר לא מתקרבלמקרן חום הזה. קניה כדאית בהחלט.יש שתי דרגות חימום, צידוד ימינה ושמאלה לפיזור
חום מקסימלי. המכשיר האולטימטיבי לחימום לחורף.
חום מקסימלי. המכשיר האולטימטיבי לחימום לחורף.
אין.
DF1418D Sachs