שמיעה חזקה וברורה (למעט רעשי רקע).
קלה ונוחה לשימוש.
חיבור מהיר לטלפון (לא ניסיתי להחליף מכשיר).
מעוצבת יפה, מטען שהוא גם קופסת אחסון.
Motorola
H680 Motorola מוטורולה
נמצאו 12 חוות דעת על מוצר H680 Motorola מוטורולה
המכשיר משדר מסיביות, ומעוצב יפה. אך הטווח קליטה שלו גרוע. כבר ב-2 מטר מתחילים רעשים מעצבנים מאוד.התפלאתי לקרוא פה שיש טווח אמיתי של 10 מטר. חשבתי שאני אוכל להניח את המכשיר בסלון, ולטייל חופשי במרחב סלון מטבח. - ממש לא !אפילו בכיס האחורי הוא מתפנק ועושה קולות. השמיעה עצמה טובה וחזקה. ואם תניחו את הפלאפון קרוב, אז אפילו נקייה.יושב טוב על האוזן. קשה לומר שאינו מורגש. אבל יחסית מעולה.אין חיווי על הבטרייה. אך אחרי יום אחד (שימוש סביר) היא כנראה נחלשה, כי הרעשים התחילו להציק יותר...רעשי רקע במרחק קצר - אפילו מכיס המכנס האחורי.
אין חיווי על מצב הסוללה סוללה חלשה.
מחיר יקר יחסית לרמה.
אין חיווי על מצב הסוללה סוללה חלשה.
מחיר יקר יחסית לרמה.
המוצר נהדר קל ונוח לא יקר , מאוד נוח באוזן אני לא מרגיש אותה , כמו כן המוצר מגיע עם מטען ובית לאוניה שדרכו היא נטענת- נוחה
- סוללה חזקה
- לא יקרה יחסית
- סוללה חזקה
- לא יקרה יחסית
- אין אני חושה שזה מוצר מאוד מאוד טוב
אוזנייה טובה ופשוטה לשימוש. אצלי כבר כמעט שנה וכמעט בלתי מורגשת על האוזן בשימוש אינטנסיבי.הסוללה לא מאכזבת והמכשיר בנוי ממש טוב!איכות שמע טובה למרות רעשי רקע לפעמים.נותנת תמורה מלאה למחיר - ממליץ!סוללה מחזיקה המון ונטענת במהירות
טווח פעולה ארוך לעומת מכשירים מקבילים.
טווח פעולה ארוך לעומת מכשירים מקבילים.
ניתן להטעין רק דרך הסטנד המצורף.
מתאים לשימוש רק במכשיר אחד, מסורבל לעבור למכשיר אחר.
מתאים לשימוש רק במכשיר אחד, מסורבל לעבור למכשיר אחר.
האוזניה פשוטה לשימוש. עיצוב יפה. איכות השמע סבירה בהחלט.אוזניה מושלמת למי שצריך אוזניה למכשיר טלפון סלולרי.
הדגם הספציפי הזה לא בנוי לתמוך בשני מכשירים וזה לא חסרון אלא תכונה שלא רלוונטים לדגם. אם אתם צריכים תמיכה בשני מכשירים - קנו דגם אחר.
אוזניה מצוינת שמשמת אותי לדיבורים בפלאפון.שומעים בה מצוין גם כשיש הרבה רעשי רקע.קניתי אותה לעצמי לפני מפסר חודשים ועכשיו קניתי גם לאבא של חברה שלי.קלה
שומעים טוב
מספיקה להמון שעות
כשמשתמשים בה כאוזניות של לפטופ הסאונד קצת חלש
אורח
11.08.2009
יש לי את האוזניה הזאת כמעט שנה.במשך כל היום אני משתמש בה ולפעמים אני אפילו שוכח שהיא יושבת לי באוזן (עד שהטלפון מצלצל), מרוב שהיא קלה ונוחה מאוד.לפני האוזנה הזאת היו לי כמה אחרות, שממש היו על הפנים.לאוזניה הזאת יש כפתור כיבוי/הדלקה מכני, מה שנותן לה יתרון גדול כי עכשיו האוזניה לא נדלקת לבד או מחייגת למישהו בתוך הכיס.בנוסך יש לה טווח קליטה מאוד גדול כ- 10 מטר ואיכות שמע מעולה.זמן חיי סוללה ארוך מאוד, שמספיקה לי ליומיים (כ- 8-9 שעות שיחה).לדעתי מוצר מצויין! ממליץ בחום!כפתור מכני לכיבוי והדלקה,
טווח קליטה גדול,
איכות שמע טובה מאוד,
קטנה בגודל, קלה וארגונומית.
זמן חיי סוללה ארוך מאוד.
טווח קליטה גדול,
איכות שמע טובה מאוד,
קטנה בגודל, קלה וארגונומית.
זמן חיי סוללה ארוך מאוד.
בינתיים לא מצאתי
נוחה, קטנה, יפה אלגנטית.כפתור הפעלה נוח, סוויטש ON/OFF כך שאפשר לדעת בוודעות עם היא כבויה או דולקת.עוצמת שמע טובה מאוד, מתלבשת טוב על האוזן ומתאימה ל2 האוזניים.ולמרות זאת, היו לי טבים יותר במחיר כזה.....מרגישים שעיצבו אותה בחשבון על הביצועים, כדי להטעין אותה חייבים את הבסיס, ואם רוצים להטעין אותה בבית/באוטו/בעבודה/בחו"ל חייבים לקחת אותו לכל מקום (או לנות נוסף)קטנה ויפה,
זמן סוללה ממוצע
כפתור כיבוי/הדלקה נוח.
זמן סוללה ממוצע
כפתור כיבוי/הדלקה נוח.
אין אפשרות לדעת את מצב הסוללה
כדי לחבר לטלפון נוסף יש לנתק את הטל, לסגור את הדיבורית, להדליקה שוב ולחבר את הטל החדש.
פונקציות בסיסיות בלבד.
פונקציות בסיסיות בלבד.
האוזנייה הרביעית או חמישית שלי, והמוצלחת מכולן.נוחה, זעירה, מעוצבת להפליא ועם סוללה מעולה.נכנסת לאוזן - לא צריך כלל את המתלה (אבל טוב שיש, למי שצריך).נותנת עוצמת שמע גבוהה ואפשר לשוחח גם בנסיעה מהירה עם חלון פתוח.מתג הפעלה וכיבוי נוח במיוחד (מתג הסטה פשוט, ללא צורך בלחיצה ארוכה).נורית החיווי קטנטנה ולא מושכת תשומת לב או מסנוורת באוטו בלילה, כמו באוזנייה הקודמת שלי.עיצוב יפהפה
קלה במיוחד
נוחה באוזן
עוצמת שמע גבוהה
מטען אלגנטי
חיי סוללה מעולים (כשבוע וחצי)
קלה במיוחד
נוחה באוזן
עוצמת שמע גבוהה
מטען אלגנטי
חיי סוללה מעולים (כשבוע וחצי)
לא תומכת בחיבור לכמה טלפונים במקביל
התלבטתי לפני הרכישה שלה- ובסוף קניתי.האוזניה ממש ממש קטנטנה וקלה, כבר היו לי כמה קטנות.היא נראית טוב, יש לה "בית" שהיא נצמדת בתוכו עם מגנט פנימי (ככה שתמיד זה "נדבק" טוב ולא זז בטעינה).יוצא לי להטעין אותה פעם בשבוע.-סוללה מחזיקה המון המון זמן (ואני מדבר הרבה).-יושבת טוב עם משקפי שמש- כפתור כיבוי מהיר.- היא מצלצלת עוד לפני שהטלפון עצמו מצלצל !כמה חסרונות:- לפעמים יש רעשים מרגיזים (גם באוזניה הקודמת של סוני אריקסון היה את זה אז אולי הטלפון שלי דפוק... K1M)- תופס אוזן נראה עדין מידי ושברירי, אבל גמיש.נראית טוב, אמרתי ?
-נראה כאילו היא לא יושבת טוב על האוזן, מרוב שהיא קלה מידי... (אולי בגלל השיער הארוך שלי).
אוזניה טובה בעלת שם ואיכות של חברה בעלת וותק בשוק.נחשבת זעירה באורך של 2 וחצי סנטימטרים ורוחב של סנטימטר טשר לא מקנה לה אפשרות להגיע ללחי אלא להשאר רק באזור האוזן.כדאי לקנות אך קחו בחשבון שהיא לא הכי עדכנית בשוקכוללת תמיכה בזיהוי קולי.זעירה, סוללה מספיקה להרבה זמן.טווח אמיתי ונקי של 10 מטרים. איכות שמע טובה. תכונות קונפיגורציה מרובות.
לא ניתן לחבר שני מכשירים לאוזניה למי שחשוב לו. פלסטיק שתופס את האוזן נראה עדין מידי
זו השלישית לא מאותו סוג. אני רכשתי כמה סוגים עם שמות גדולים ומחירים מפוצצים אבל הגעתי למסקנה שאין על מוטורולה איכות הקול מעולה, הקישוריות שלה למכשיר הסלולרי מצויינת, היא קטנה וכמעט לא מורגשת ובסה"כ מאד מומלצת. היו לי שתי אוזניות שונות של חברה ידועה אחרת שהיו אף הן נוחות מאד אך לא תיקשרו טוב עם המכשיר הסלולרי טעינה מהירה
סוללה טובה
מתחברת מהר
איכות חומרים טובה מאוד
עוצמת שמע טובה
טווח אמיתי של 10 מטר
בינתיים אין. אבל רק חבל שאין מיתלה רזרבי. חברה חדל דיבורים רוצו לקנות.
H680 Motorola מוטורולה