Bauknecht
מכונת כביסה 7508 Bauknecht
נמצאו 3 חוות דעת על מוצר מכונת כביסה 7508 Bauknecht
ערב טוב ראו זהו אזהרה חד משמעית כל מי שרוכש מכונת כביסה של באוקנט צריך לדעת לאחר שנתיים עד שלוש שנים יופיעו כתמים של חלודה ולאחר מכן זה יתפשט לכל המכונה ואני שוחחתי עם השירות של באוקנט נאמר לי זה מה שיש. יש לציין כי מכונת הכביסה שלי לא נמצאת באמבטיה או מקום של רטיבות כל שהיא פשוט יש חלודה .אין שירות טוב אז אין יתרונות
מכונת כביסה שתופסת חלודה מהר ואין עם מי לדבר
1. מכונת כביסה "גרמנית" מיוצרת באיטליה...2. יקרה יחסית [וגם לא יחסית] כשאני מצפה ואמור לקבל תמורה בעד המחיר- לא נראה לי שזה מה שיקרה לאורך זמן. היום לא הייתי קונה את המכונה שוב.3. המון תכניות- רובן לא ממש שימושיות והשאר לא פונקצוניליות, למשל תוכנית שמתאימה לי מבחינת אורך הזמן והטמפ'- מיועדת למשקל של עד 3.5 ק"ג ככה שלא עשיתי בזה כלום. או תכניות שאורכות 4 [?!] שעות. 4. גימור לא איכותי לטעמי.5. נקנתה לאחר לבטים רבים ממכרז באינטרנט ולאחר התייעצות עם מספיק אנשים. נקווה שהנסיון שלהם ייכפר על האכזבה הראשונית. שם המותג הוא כבר מזמן לא אחריות לקניה בטוחה.האמת שלא מצאתי שום דבר כיתרון על מכונת כביסה אחרת זולה ב 50%. אולי האמינות? אבל את זה אני אדע בהמשך.
מרעישה, גימור זול, תוכניות רבות לא שימושיות שצריך להיות מהנדס בנאסא כדי להבין מה רוצים ממך. וכמובן המחיר.
ירון
17.12.2009
מכונת כביסה מצויינת מהירה שקטה וחסכונית לאחר לבטים לפני הקנייה החלטנו לרכוש ואנחנו מברכים על כךנוחה להפעלה סחיטה מהירה 1000 ס"לד 30 דקות מהיר ומנקה מצויין
לא מצאנו בינתיים ונקווה שכך ימשיך מכיוון שהדגם חדש
מכונת כביסה 7508 Bauknecht