Logitech
למה בחרנו בחנות הזו?
משלוח חינם
אספקה מהירה
נמצאו 13 חוות דעת על מוצר רמקולים למחשב Logitech S120 לוגיטק
במשפט קצר.זול ועושה את העבודה לא צריך יותר מי זהלשמיעת מוזיקה וזום. זמן שימוש במוצר: כחודש
איכות הצליל, עוצמת השמע, נוחות התפעול, עמידות לאורך זמן
איכות הבאסים
קניתי ב-K.S.P מוצר מעולה, ניגשתי לחנות עצמה, ותוך כמה דקות היה את המוצר. ממומלץ לבוא עם המכשיר הישן/ המקולקל והם ממחזרים אותו במקום לזרוק סתם עולה מעט, ומביא בדיוק את מה שצריך. לא תופס הרבה מקום
שזה מחובר בכבלים ולא בבלוטוס, אבל בכל זאת זה המחיר..
רמקולים לא איכותיים, הצליל שמופק לא חד ולא ברור לגמרי. הווליום לא עובד ממש טוב. קטנים וקומפקטים
הצלילים לא איכותיים ולא ברורים
רמקול עושה את העבודה ועשוי די טוב.אבל הוא לא מצליח להפיק צליל נעים ונופל בתדר נמוך (באס)חורת חיווי,
שליטה בעוצת הקול
שליטה בעוצת הקול
צליל בינוני
קניתי את הרמקולים לפני בערך שנה.הרמקולים משרתים אותי טוב מספקים אותי. נורא בסיסיים. ולא מתאימים למי שמחפש איכות גבוהה במיוחד אלא צליל בסיסי.טוב למי שמחפש יציאת אוזניות כמוני. והם קומפקטיים.קומפקטי.
יציאת אוזניות שימושית.
יציאת אוזניות שימושית.
צליל בסיסי.
קניתי אותם מראש כרמקולים סוג ב' לעמדת מחשב בעבודה, אך אפילו לרמקולים ברמת מחירים כזו הם הפתיעו באיכות הצליל גרועה מאד שלהם, כי פרט לסאונד צורם שגרם לי להעדיף על פניהם את הרמקולים של הלפ-טופ, הם פשוט התקלקלו תוך מספר חודשים - בזבוז כסף מוחלט!אין
לא חסר...
קניתי את הרמקולים לפני כשנה וחצי הרמקולים לא מחזיקים להרבה זמן - רגישים מאוד - לעומת זאת מגיעות עם אחריות של 3 שנים ככה שתמיד אפשר להחליף אחד הרמקולים הפסיק לעבוד לי אחרי שנה.חיבור סטנדרטימגיעות עם 3 שנים אחריות
מחיר
מחיר
איכות לא משהו
עדינות מידי
עדינות מידי
רציתי רמקולים חדשים שיתאימו למחשב חדש מבחינת הצבע והשיפור בסאונד. אני מאוד מרוצה מהם האיכות טובה והעיצוב יפה ואלגנטי.החיבור למחשב פשוט
הסאונד מעולה
העיצוב יפה ואלגנטי מתאים למחשב בצבע
הסאונד מעולה
העיצוב יפה ואלגנטי מתאים למחשב בצבע
אין
roeyroey
03.08.2013
קניתי את הרמקולים על מנת לחבר ישירות אליהם אוזניות וגיליתי רמקולים טובים שעושים את העבודה.רמקולים חזקים בסה"כ, נוחים וקומפקטים. האופציה לחבר ישירות בהם אוזניות עוזרת לי מאוד.
כפתור השליטה בקול יוצא בקלות מן הרמקול עצמו
קניתי את הרמקול הזה למחשב לצרכים פשוטים של סרטים ומוזיקה ללא סאב אומנם אבל אחלה מחיר ואחלה איכותשמע טוב מחיר טוב
ללא סאב
קניתי את המוצר לפני חודש וחצי. איכות הצליל מספיקה למי שלא מחפש איכות גבוהה במיוחד. זול, קומפקטי, מעוצב יפה, יש יציאה לאוזניות.
לא מצאתי
אחלה רמקולים לשימוש ביתי, קלים, אומנם ללא סאב אבל בהחלט נותנים איכות שמע מעל הממוצע בכל הקשור למוזיקה ואפילו סרטים. קטנים וקומפקטיים, ובהחלט עושים את העבודה-עיצוב יפה
-איכות שמע יותר מבסיסית
-איכות שמע יותר מבסיסית
מרגישים שלא מחובר סאב וופר, אבל זה לא כל כך משנה למי שלא מחפש את האיכות שמע גבוהה
לא התרשמתי מהם בכלל, קודם כל לא הייתי מציע לקנות רמקולים פשוטים בלי סאב ודבר שני לא שומעים בהם טוב ושוב אני אומר אם אתם רוצים לקנות אז תקנו פעם אחת משהו טוב אפילו אם הוא יותר יקר תקנו עם סאב.אין
פשוטים מאוד ולא משהו בכלל.
רמקולים למחשב Logitech S120 לוגיטק