Nikon
לא
המחיר הזול ביותר
2,373 ₪
2,353 ₪
20 ₪ למשלוח כולל משלוח (20 ₪)
עד 7 ימי עסקים
למה בחרנו בחנות הזו?
ותק של 22 שנים
מחיר הוגן
נמצאו 5 חוות דעת על מוצר פלאש Nikon SB900 AF SpeedLight ניקון
אורח
17.06.2011
כמו שנאמר, פלאש עוצמתי מאוד מאוד. מגיע לטווח לא נורמאלי 200 מ"מ, כך שנותן אפשרות לצלם גם במרחקים. מסוגל להמון דברים, כולל ים של פונקציות. פשוט פלאש תותח.עוצמתי וחזק.[משפט מסכם]
מתחמם מהר מאוד מאוד(לחכות הרבה זמן עד שיתקרר..)
הסוללות נגמרות מהר.[כמובן שמדובר בעוצמות חזקות]
הסוללות נגמרות מהר.[כמובן שמדובר בעוצמות חזקות]
קניתי את הפלאש הזה באוקטובר 2010 בעקבות המלצות רבות.הפלאש הזה פשוט תותח על.אין מילים לתאר את מה שהוא מסוגל לעשות.לדעתי הכי טוב מסוגו היום.הפלאש הכי עצמתי שאני מכיר,טווח ענק,המון פונקציות כולל סינכרון לפלאש נוסף,דרגות עצמה שונות כולל הבזק מקדים.
לא מצאתי
פלאש פשוט מטורף!אני לא מבין איך הסתדרתי בלעדיו לפני זה.אני משתמש בו בעיקר כסלייב/רימוט וגם כשלא, אז אני משתמש בו בעיקר להחזרים מהקירות. הוא כל כך עוצמתי וחזק שאני כמעט אף פעם לא משתמש בו בעוצמתו המקסימלית.עם זאת, אם אתם משתמשים בו בעוצמה המקסימלית 1/1, הוא מתחמם יחסית מהר.יש גם מד חום של הפלאש ואפשר לראות בו מה מצבו.הוא מצויין בתור פלאש אלחוטי, עם זאת, אתם צריכים לוודא שיש להם את הקומנדר פלאש של ניקון במצלמה, אחרת תצטרכו לקנות עוד פלאש חיצוני שיכול לעשות את זה, או למצוא פתרונות אחרים שקיימים בשוק.במידה ונגמרות לכם הסוללות, הן כנראה לא מרוקנות לגמרי, ואפשר לסגור את הפלאש, לפתוח אותו מחדש ופשוט להוריד את העוצמה ולצלם בעוצמה נמוכה יותר עם מה שנשאר בסוללות.או אפילו להחליף רק 2 סוללות מתוך ה4 ולהמשיך לצלם במידה ואין ברירה.טווח של 17-200 מ"מ!!!
עוצמה אדירה.
בטריות מספיקות להמון צילומים גם בעוצמה מקסימלית!
עוצמה אדירה.
בטריות מספיקות להמון צילומים גם בעוצמה מקסימלית!
מתחמם מהר בעוצמות גבוהות.
קניתי את הפלאש לא מזמן אחרי התנסות ארוכה עם canon 580ex2.עולם אחר לגמרי. ניקונים תמיד היו טובים יותר גם בפלאשים אבל זה כלי פשות מטורףחזק מאוד, מסך גדול (מחפש מגן ולא מוצא) מספק המון מידה ולא כמו קנון.פילטרים נוספים לאיזון לבן.צעד גדול קדימה לעומת sb-800
התאמה עצמית FX/DX
סנכרון מהיר עד 1/8000 מותאם עם מצלמה (עובד יפה על NIKON D700 שלי)
MUST HAVE למקצוענים
התאמה עצמית FX/DX
סנכרון מהיר עד 1/8000 מותאם עם מצלמה (עובד יפה על NIKON D700 שלי)
MUST HAVE למקצוענים
כאשר רוצים לנצל את הפלאש עד תומו, העסק הופך לקשהודורש קריאה קפדנית של ספר הוראות
לא רצוי לחובבנים בשל מורכבות
לא רצוי לחובבנים בשל מורכבות
קניתי את הפלאש בחנות קמרמיה, שרות מצוין , אנשים אדיבים מאוד,בקיצור מאוד נהנתי לקנות שם.את המוצר הזמנתי באינטרנט וכבר באותו הם שלחו אותו.אני בשמחה אמשיך לקנות שם.פלאש מצוין, טעינה מהירה מאוד לא מסובך לתפעל אותו ,
הבזקות חזקות והכי חשוב ה- 18-200
הבזקות חזקות והכי חשוב ה- 18-200