Panasonic
דירוג החנות 4.5
משלוח חינם
ותק של 15 שנים
נמצאו 7 חוות דעת על מוצר מכונת תספורת Panasonic ER1420S פנסוניק
מכונה פשוטה. עושה את העבודה למי שלא צריך תספורת מורכבת.החלפתי דגם ישן. דומה לדגם הזה אחרי 15נשנה של שימוש בייתי.נראהשהדגם הזה באותה איכות.קל לתפעול.
לא מצאתי
פשוט מכונה מקצועית, עדיף מאשר לקנות מכונה זולה ב100 ש"ח ואחרי זה להתחרט על זה.מכונת תספורת מעולה, לא מרעישה, קלה מאוד ולא תולשת שערות הסתפרתי איתה כמה פעמים לבד ויצא מצוין גם מאחורה.
אין חסרונות המכונה מעולה.
אני משתמש בה כבר יותר מחצי שנה והיא מצוינת, ממליץ בחום.
אני משתמש בה כבר יותר מחצי שנה והיא מצוינת, ממליץ בחום.
רון
15.04.2010
מכונה מצוינת באמת טובה, היא חותכת מדויק בדיוק איך שצריך ,שקטה יחסית ,בעלת הרבה דרגות חיתוך עד 18 שברוב המכונות זה הרבה פחות.היו לי הרבה מכונות אבל זאת באמת אחת הקניות המוצלחות שלי . רק משהו קטן רציתי לשאול , מישהו יודע אם למכונת תספורת הזאת יש דרגת חיתוך 0.5 כי אני לא רואה פה שרשום על זה ואשמח לדעת אם יש .מדויקת , שקטה , זמן הטענה מהיר מאוד ,נוחה לשימוש
לא מצאתי חיסרון או משו
אבל מישהו יודע אם למכונה הזאת יש דרגת חיתוך של 0.5 ?
אבל מישהו יודע אם למכונה הזאת יש דרגת חיתוך של 0.5 ?
מכונה מ-ע-ו-ל-ה באמת תענוג, שקטה, חותכת כמו מטורפת, מדוייקת עם רעיון חביב של שתי דרגות על פלסטיק אחד (הופכים ומשתנה המספר).אני מספר את עצמי ויש לי עבר עם יותר מדיי מכונות תספורת שאיכזבו פה ושם.. עם המכונה הנ"ל נהנה מכל רגע של תספורת ומכל תוצאה. (נשים בצד לרגע את העובדה שאני מספר סבבה...)מסקנה - רוצו קנו לפני שייגמר..1. שקטה,
2. -מאוד- נוחה,
3. מדויקת,
4. נטענת כמו שצריך!!
5. ניראית טוב.
לא עושה ספונג'ה
מכונה מעולה, מספרת מצויין, נמצאת אצלי מעל שנה עברה המון תספורות ועדיין עובדת כחדשה, הסכין עדיין נשארה חדה ומספרת כמו שצריך, תוצאות מעולות. נטענת מהר, קלה לאחיזה, נוחה לשימוש, גילוח מהיר ויסודי,
אין
אחת הקניות הטובות שעשיתי בזמן האחרון. מכונה מעולה. קלת משקל. איכותית. זו מכונת התספורת השניה שלי לאחר שהקודמת כבר עברה את גיל 7 ואיתה השתמשתי המון.יש לה מסרקים עד 18 מ"מ. מה שבמכונות אחרות זה רק עד 12 מ"מ.
לא מצאתי.
מה שפנסוניק יודעים לעשות זה מכונות תספורת!!!זאת המכונה השניה שלי מבית פנסוניק, חודשיים אצלי,בינתים עובדת מצויין.מספרת אחיד, טוב ומהר.
מאוד קלה.
נטענת מהר מאוד.