Fujicom

מכשיר עצמאי
גודל מסך:

4.3 אינטש

נמצאו 3 חוות דעת על מוצר מערכת ניווט GPS ‏ 4309 Fujicom פוג'יקום

מכשיר ניווט מצוין, מעבד טוב,הוא מוצא לי ממש מהר את הרחובות, מדויק עבד לי מצוין גם בחו"ל, מנגן ווידאו ומוסיקה סביר רק חבל שהממשק שלו(לא של התוכנת נייוט) באנגלית
מגע טוב
אפשר לחבר לו מצלמה אלחוטית
גדול בהשוואה לשאר המכשירים היום
מיושן
שקע לטעינה בנפרד ולא בusb
סוללה חלשה
המוצר אצלי כחודש,נקנה באחת הרשתות הגדולות.ראשית אציין שאהבתי את המכשיר.הוא מתאפיין בזמן תגובה מהיר,דיוק(הכוונה למסך מגע,כמו כן לדיוק הGPS) ואיכות החומר ממנו המכשיר מיוצר.לאחר הדלקה לוקח בערך 10-15 שניות כדי שהמכשיר ייכנס אל תוך מצב הGPS ויהיה מוכן לקבל פקודות.המכשיר עובד מצויין עם תוכנתI -GO MOREהמצורפת אליו.יש הרבה פונקציות נחמדות.כמה מהן שאהבתי במיוחד :-הגברת הרמקול כאשר המכשיר מזהה שהרכב נע במהירות גבוהה(בגלל רעש המנוע לא ניתן לשמוע את הרמקול ולכן המכשיר מגביר את הקול לאחר מהירות מסויימת)-תכנון המסלול לפי מיקומים שהמשתמש בוחר ולא רק מנקודה א' לנקודה ב'.-יש גם נגן mp3/4-ניתן לחפש מקומות בילוי (מסעדות/פארקים/מוזיאונים/קניונים)ליד היעד המבוקש-מאד שימושי בעיר לא מוכרת-המכשיר יודע האם עכשיו יום או לילה לפי שעון פנימי ו מתאים את התאורה לפי המצב-הרבה שפות לממשק ולניווט-רמקול חזק
היתרונות מפורטים למעלה
-רוב שמות הרחובות באנגלית
-הסוללה חלשה-להשתמש רק עם מטען
-המטען התפרק אחרי שבועיים (ההברגה של הפיוז יצאה החוצה)
שלמה photo
שלמה
12.07.2009
מכשיר מעולה!!!!קניתי אותה בחודש האחרון (יוני 09) למטרה עיקרית והיא נסיעה לחו"ל,המכשיר הנחה אותי בצורה מדוייקת ויוצאת מן הכלל ב-3 ארצות שונות,הייתה לי פשוט חוויה להעזר בו במקומות שלבד היה לי קשה מאוד להסתדר ( וזה מניסיון עבר)
מסך גדול ,המון פונקציות שעוזרות, מדוייק ל"החריד" ,ברור מאוד,
וכמובן המחיר שקניתי אותו - 680 שח'
+ מפות מערב אירופה
למעט הכבל שהוא בהחלט קצר, ו...חבל שאין אפשרות לבחור את הקול של המכשיר - הקול הוא קולו של גבר בלבד