מחשב נייד MSI Wind U100 Plus 1.66GHz 160GB 2048MB

10 אינטש
סוג מסך:

LCD

נמצאו 3 חוות דעת על מוצר מחשב נייד MSI Wind U100 Plus 1.66GHz 160GB 2048MB

רכשתי את הדגם הקודם עם סוללת 3 תאים ומעבד מסדרת אטום 270!!!מחשב מעולה,עושה את העבודה על הצד הטוב ביותר, אם זה הצגת סרטים(באיכות HD מנסיון אישי!!!) גלישה באינטרנט או כתיבת מסמכים וכו'...קניתי את המחשב בצבע לבן פנינה(מה שהיה במלאי)למרות שרציתי שחור.נדלק מהר מרגע ההפעלה,בנוי היטב ונותן הרגשה של עמידות לאורך זמן..התקנתי עליו ויסטה והוא מתמודד מצויין איתה,אך זמן ההפעלה מרגע ההדלקה קצת יותר גבוה מאשר בXP!!!לא הייתי ממליץ לכולם לעשות את זה,רק למי שמבין או רוצה שיהיה לו ויסטה במקום XP.המחשב ניראה מצויין-קטן ואלגנטי ומתאים לכל תיק, וגם מבחינת המשקל הלא מורגש שלו פחות מ 1 קילו שזה כלום!מעל המקלדת יש כל מיני מקשי קיצור מאוד שימושיים שמאוד עוזרים בעבודה השוטפת עם המחשב, המקלדת עצמה מאוד נוחה להקלדה וגם להקלדה מרובה!כפי שציינתי ,אני רכשתי את הדגם שהגיע עם סוללת 3 תאים ומעבד אטום 270אך מי שקונה היום מקבל מעבד אטום מסדרת 280 וסוללת 6 תאים מה שעוד יותר משתלם לכדאיות הרכישה של המחשב!!! לסיכום:מי שמחפש מחשב קטן לצרכים בסיסיים כמו גלישה באינטרנט כתיבת מסמכים או צפייה בסרטים ולא רוצה להתפשר על הביצועיים או המחיר, זה המחשב בשבילו - ממליץ בחום !!!נרכש ב: 09/2008
קומפקטי ובעל משקל נמוך
מסך 10' מסוג LED אחורי וחסכוני בחשמל
מעבד אטום מסדרת 280
2 ג'יגה של זיכרון
דיסק קשיח 160 ג'יגה
מגיע עם תיק במתנה
בדגם שלי הסוללה היא שלושה תאים,ומחזיקה כשעתיים עבודה...היום מקבלים סוללת 6 תאים ואין שום בעיות!!!
מרוצה מהמחשב, מגיע עם כל מה שצריך למחשב אולטרה-נייד.מביא תמורה טובה מאוד למחיר.ייתרונות:- לא מתחמם כלל!- שקט מאוד- HD של 160GB- מכיל 2GB זיכרון- מגיע עם סוללת 6 תאים- מסך LED שחוסך בחשמל- מגיע עם מעבד N280- סוללה מחזיקה 4-5 שעות- עיצוב נחמד- נוריות חיוון בצד המארז, כך שניתן לראות גם כשהוא סגור- רמקולים חזקים יותר לעומת מחשבים אולטרה-ניידים אחרים--------------------------חסרונות:- נורית קטנה ליד המצלמה שנותנת גוון צבעים לא טבעי, לא ניתן לכבותה- מיקרופון שממוקם למעלה- רמקולים שמופנים כלפי מטה, דבר שפוגע בעוצמה שלהם- כמו בהרבה מחשבים ניידים אחרים, כפתור הפונקציה נמצא הכי בצד - מי שרגיל ללחוץ CTRL צריך להתרגל לזה שהוא יותר לאמצע
רשום למעלה
רשום למעלה
רכשתי את המחשב במאי 2009.חיפשתי מחשב קטן וזול שיוכל לעבוד גם עם VISTA.בינתיים מרוצה מאוד, מתאים לצרכים שלי.עיצוב אלגנטי (רכשתי בצבע שחור), מקלדת נוחה לתפעול, גם ה-TouchPad לאחר התקנת דרייבר של ALPS.למי שמחפש מחשב קטן-מימדים לנסיעות/טיסות לצרכים עסקיים (אופיס/אינטרנט) או לסטודנטים - זה פתרון מצויין.מי שמחפש מחשב עם ביצועי-על, או לצורך הפעלה של משחקי 3D זוללי-משאבים, כדאי שיחפש מוצר אחר!מגיע עם מערכת הפעלה XP Home, אך שדרגתי אותו ללא כל בעיה ל-Vista Business (אין בעיית תאימות דרייברים).
מעבד A280 (לא A270), סוללה 6 תאים מחזיקה זמן רב, 2 ג'יגה זכרון, רשת אלחוטית מהירה 802.11N, תאימות ל-Vista.
מקשי האותיות "ת", "ץ" קטנים מהאחרים, צריך להתרגל. חיבור ציר המסך למחשב קצת עדין.