נוחות שימוש.
ללא משיבון פנימי
דיבורית:
כולל דיבורית
נמצאו 5 חוות דעת על מוצר Uniden rhonda96002 יונידן
טלפון נוח לשימוש, אכן עוצמת צלצול נמוכה אך הגרוע מכל, בהשוואה לטלפונים אחרים של יונידן שיש בביתי - טווח קליטה חלש למדי. במרחק של כ- 15-20 מטר מהבסיס מתחילים לשמוע רעשים קלים. טווח קליטה גרוע.
אלי
05.05.2012
מכשיר מצוין קל לתפעול לחצנים נוחים שמיעה טובה הטלפון הכי טוב שהיה ברשותי עד היום. האייפון הביתי.אחיזה נוחה, לחצנים נוחים, פשוט לתפעול, ספיקר מעולה, שפה עברית.
צילצולים מעט חלשים.
אורח
15.07.2011
טלפון מצויין. איכות שמע מושלמת, אפשרות שלוחות גם של יצרנים אחרים, מואר, ספיקר מצויין, פשוט לתפעול, סוללה חזקה מאוד, אפשרויות רבות, אחיזה נוחה מאוד, יפה.ללא ספק, -ה-חברה -ה-מתמחה בטלפונים ביתיים.מצויין למשתמש.
באמת שאין בעיני.
את הטלפון הראשון שלי בדגם הזה קניתי בחנות רגילה טחפון חדש אבל האריזה מעידה שמשהו החזיר את הטלפון בלי שהשתמש איתו ובכל זאת אחלה טלפון!!! לפני חודש קניתי זוג להורים שלי והיום הזמנתי עוד זוג לדודה שלי בגלל שאבא שלי גם אמר שזה אחלה מכשיר. ובמחיר לא יקר בכלל.יתרונות נוספיםתאורה סוף הדרך! (בהשוואה לטלפונים אחרים)לא צריך להוציא את העיניים כדי לקרואהשימוש ברמקול מעולה, במיוחד שאתה ממתין הרבה זמן לאיזו חברה של שרות לקוחות, (כגון הוט, בזק, ביטוח לאומי וכו')אפשרויות צלילים רבות וכן לככון צלצול למספר מסויים (בדומה לפלאפון)
תפריט בעברית
מספיק שקע אחד בשלוחה הגדולה ובקטנה רק מטען
תפריט בעברית
מספיק שקע אחד בשלוחה הגדולה ובקטנה רק מטען
יש מספר צלילים שהם לא חזקים (למרות שיש גם אחרים חזקים)
זכרונות אחרונות מועטים
זכרונות אחרונות מועטים
קניתי את המוצר לפני מספר שבועות ובינתיים אני מרוצה.עושה את העבודה, איכות השמע טובה, אין הפרעות בגלל רשתות אלחוטיות.לא התנסיתי בספיקר בשיחה ארוכה, אבל בבדיקה של מספר שניות נשמע בסדר.ממש נוח שאפשר לסנכרן את ספר הטלפונים בין השלוחות ולא להגדיר מחד שאת המספרים בכל שלוחה.מספק את רוב הפונקציונליות שצריך במחיר יקר לעומת החברות הפחות ידועות, אבל הרבה יותר זול מדגם מקביל של מותגים גדולים יותר כמו פנסוניק או פיליפס.1. תפריטים וזכרונות בעברית
2. סנכרון טלפונים בין השלוחות
3. לחיצים מוארים ללילה
4. כולל ספיקר
5. קל ולא מסיבי.
2. סנכרון טלפונים בין השלוחות
3. לחיצים מוארים ללילה
4. כולל ספיקר
5. קל ולא מסיבי.
1. יחסית יקר לחברות הפשוטות.
2. לא תומך ב-VOIP
3. סוללות לא פשוטות.