עמידות לאורך זמן.
298 ₪
משלוח חינם משלוח חינם
למה בחרנו בחנות הזו?
נמצאו 4 חוות דעת על מוצר בלנדר Magic Bullet Magic Bullet
![ran photo ran photo](https://sso.zap.co.il/Images/Users/223436/Picture.jpg)
היה לי בלנדר זהה במשך קרוב ל- 10 שנים, שעבד קשה ושרת אותי בנאמנות. לכן כשנשבר, החלפתי אותו במוצר זהה.מתקשה לטחון דברים מסוימים, כמו עלי ירק.
למרות שעובד טוב, המנוע חלש יחסית לבלנדרים החדישים.
העבודה רועשת יחסית.
למרות שעובד טוב, המנוע חלש יחסית לבלנדרים החדישים.
העבודה רועשת יחסית.
![meytal photo meytal photo](https://sso.zap.co.il/Images/Users/526925/Picture.jpg)
מכשיר מצויין, קטן אבל עושה שייקים יפה. עם זאת, מתקלקל מהר, אחרי שנה בדיוק הפסיק לעבוד. בשביל 400 שקל, לא משתלם. עבד יפה שנה.
צריך לנער את המכשיר, שהתכולה לא תתקע. החלק שמתחת לסכין נשחק מהמנוע. (אחרי שנה הורס את המכשיר). מחיר יקר.
![ilan photo ilan photo](https://sso.zap.co.il/Images/Users/359093/Picture.jpg)
מכשיר מאוד שימושי ופונקיונלי . נוח לעבודה. קניתי מערוץ הקניות ועושה מה שמתואר בפירסום. ממליץ לקנות מתחת ל300 שח מפני שהמכשיר עשוי להתקלקל לאחר שנהמכשיר מאוד שימושי ופונקיונלי .
מנוע הפסיק לעבוד אחרי שנה. קשה למצא חלקי חילוף
![Sharon photo Sharon photo](https://sso.zap.co.il/Images/Users/348714/Picture.jpg)
מוצר מאוד נוח לשימוש, וקל לניקיון. כשהוא עבד - הייתי מרוצה ממנו עד מאוד.הבעייה היא שהוא לא עבד כל כך הרבה זמן... הוא התקלקל לאחר כשנה וחצי, ולאור מחירו הלא זול בכלל - הייתי מצפה ליותר.מגוון כלי קיבול בגדלים שונים, ניתן להכניסם למדיח, כותש קרח היטב.
-את הלהבים מאוד לא מומלץ להכניס למדיח כי לגומייה יש נטייה לאבד מהאטימות.
-המכשיר התקלקל לאחר כשנה וחצי של שימוש.
-המכשיר התקלקל לאחר כשנה וחצי של שימוש.
![‏בלנדר Magic Bullet Magic Bullet image](https://img.zap.co.il/pics/1/9/2/9/69989291.gif)
בלנדר Magic Bullet Magic Bullet