Microsoft
מערכת הפעלה Microsoft Windows 7 Home Premium 32/64 bit Hebrew OEM מיקרוסופט
נמצאו 3 חוות דעת על מוצר מערכת הפעלה Microsoft Windows 7 Home Premium 32/64 bit Hebrew OEM מיקרוסופט
![asaf photo asaf photo](https://sso.zap.co.il/Images/Users/384316/Picture.jpg)
מערכת הפעלה מצויינת למשתמש ביתי, יש בה את כל האופציות שאני צריך וכאלה שאני לא ממש משתמש.מזהה כל דריבר כולל מצלמה, עידכונים שוטפים בכל שבוע.בהתחלה חשבתי שזאת מערכת הפעלה נחותה בגלל שהיא home premium אבל הופתעתי לטובה, אין צורך לקנות מערכות הפעלה יקרות יותר למי שאין לו את הצורך בזה.קלה, פשוטה ונוחה לשימוש.
אין אפשרות לשנות את השפה כמו ב win 7 ultimate אז חשוב לשים לב שהשפה שקונים היא הרצויה.
![ברק photo ברק photo](https://sso.zap.co.il/Images/Users/221227/Picture.jpg)
מערכת הפעלה מאוד נוחה וקלה לשימוש.מאוד מהירה ביחס לויסטה.אני איתה עוד מהתקופה שהיא הייתה beta (בערך שנה) ועדיין מהירה כמו מתי שהתקנתי אותה.משחקים עובדים עליה טוב מאוד, יותר מהר, וברזולוציות יותר גבוהות.מהירה
לא נתקעת
מאוד יפה
מריצה את כל התוכנות והמשחקים שניסיתי
לא נתקעת
מאוד יפה
מריצה את כל התוכנות והמשחקים שניסיתי
לא נותן לי להתקין דריבר של מצלמת אינטרנט...
![Ron Dembo photo Ron Dembo photo](https://sso.zap.co.il/Images/Users/190133/Picture.jpg)
מערכת הפעלה מעולה שבה ניתן לראות שסוף סוף מייקרוסופט שיחקו אותה ושמו דגש על מהירות ואיכות, כמובן שיש עוד תיקונים קטנים ובאגים אבל בשורה התחתונה מעולה.מהירות
גישות נוחות
התקנה פשוט ללא צורך בטכנאי
גישות נוחות
התקנה פשוט ללא צורך בטכנאי
לפעמים בעיות במערכת הפעלה עם ראוטר
![מערכת הפעלה Microsoft Windows 7 Home Premium 32/64 bit Hebrew OEM מיקרוסופט image](https://img.zap.co.il/pics/1/9/0/2/32362091.gif)
מערכת הפעלה Microsoft Windows 7 Home Premium 32/64 bit Hebrew OEM מיקרוסופט