Panasonic
נמצאו 21 חוות דעת על מוצר מכונת תספורת Panasonic ER1421 פנסוניק
ליאור
18.04.2022
מכונה טובה וקלה לתפעולזמן שימוש במוצר: כחצי שנה
איכות התספורת, סט האביזרים, נוחות האחיזה והשימוש, תחזוקת המכונה, משך פעולת הסוללה, עמידות לאורך זמן
Guy
10.12.2021
המכונה מצוינת עד שנופלת פעם אחת, יש שני וובים מפלסטיק מחזיקים את הראש, אחרי נפילה אחת הם נשברי מדובר בחתיכה קנטנוטת אך מאז הראש נופל,4 -5 פעמים במהלך קיצוץ או גילוח.סוללה בסדר גמור.המכונה נוחה לאחיזה זמן שימוש במוצר: מעל שנה
סט האביזרים, נוחות האחיזה והשימוש, תחזוקת המכונה
איכות התספורת, משך פעולת הסוללה
עמידות לאורך זמן
השתמשתי במוצר כשתיים וחצי .מוצר מצויין . מאוד מומלץהסיבה שקיבל ציון נמוך היא בגלל הסוללות.מסתבר שהסוללות דורשות החלפה. עלות סוללות גם בארץ וגם בעלי אקספרסס כמעט זהה.עלות של כ100 ש"ח כולל משלוח. המכשיר עצמו עולה כ250 ש"ח.והכי חמור המכונה לא עובדת גם כשהיא מחוברת לחשמל, כלומר רק דרך הסוללות.חבלזמן שימוש במוצר: מעל שנה
עמידות לאורך זמן
leonrud6
03.01.2021
מתאימה לתספורת ולזקן.סוללה שמחזיקה הרבה זמן אבל יורדת באיכות אחרי שימוש של שנה.עובדת תקין עד לשימוש של שנה
אחרי שימוש של 8 חודשים במכונה התחילה להתקע בזמן גילוח ולבסוף הפסיקה להטען. נאלץ לקנות מכונה חדשה.
ממליץ לשמור על האחריות
ממליץ לשמור על האחריות
פנינה
13.10.2020
יש את המכונה הזו לחבר שלי במשך שנים לאחר שראיתי אותה קניתי גם לעצמי ולאבא שלימסתפרים בבית ומאוד מרוציםיש לי אותה כבר מעל לשנתיים.מכונה חזקה במיוחד (הקודמת שהייתה לי remington וממש לא מרוצה ממנה)פעם ראשונה שאני כותב חוות דעת כי אני מאוד מרוצה מהמכונהמכונה חזקה
זמן עבודה ארוך
זמן עבודה ארוך
אין
Victor
03.10.2020
חיפשתי מכונה טובה ולא יקרה, לאחר סקר שוק וקריאת תגובות קניתי את המוצר הזה.מאוד מרוצה מהבחירה.מכונה אצלי כבר כשנתיים. עושה אחלה עבודה, מאוד מרוצה ממנה.סוללה מחזיקה המון זמן טיפה יותר מ4 חודשים, כ 8 תספורותאמינות
סוללה
סוללה
לא מצאית
הייקניתי את המכונה לפני שבועיים לדעתי זו מכונה סבירה ולא יותר!!!רציתי לשדרג מהמכונה הנוכחית שיש לי ובפועל זה לא קרה.תוסיפו עוד 150 שקלים תקנו משהו מקצועי.קומפקטית.
סכין הבסיס(אפס) לא בנוייה היטב (צפיפות הלהבים ועוביים) לכן דרגת הקיצוץ לא נמוכה מספיק בגלל מבנה הסכין.
רועשת.
רועשת.
תמונת המוצר
מוצר מדהים. היו לי 2 מכונות של פיליפס ואחת של רמינגטון בעבר והמכונה הזו היא פשוט סוס עבודה. אצלי בשימוש שוטף כבר 4 שנים.חזקה
שערות לא נתקעות
סוללה מחזיקה להמון זמן
חסרה לי דרגת חיתוך קצרה יותר מ-3 מ״מ
StanSmith
10.07.2018
מסתפר לבד, היו בבעלותי מספר מכונות לאורך השנים. אחלה מכונה, אצלי כבר יותר משנה. עושה את העבודה, נוחה, טעינה מחזיקה מספיק זמן לתספורת, לא רועשת מדי. יש לציין שהפעלה על מידה "0" זה לא 0 מוחלט, אז פחות מתאימה למי שמחפש מכונה שמתפקדת גם כמכונת גילוח. אלחוטית
יחסית שקטה
מחזיקה מעמד
יחסית שקטה
מחזיקה מעמד
מידת 0 חותכת קצר מאוד אבל לא 0 מוחלט
עושה את העבודה, הייתי מרוצה ממנה במשך שנה ואז הסוללה נלחשה והמכונה התחילה לקרטע, אם מספרים שני אנשים אז צריך כנראה להטעין בין לביןעושה את העבודה
קלה לתפעול
קלה לתפעול
סוללה חלשה אחרי שנה
מרעישה
מרעישה
מכונה יוצאת מהכלל. איכותית שקטה קלה ביותר ומומלצת. רק אחרי כמה שנים יותר מידי עם בייבי ליס הבנתי שזה עולם אחרנוחה, קומפקטית,אמינה וטובה. חצי מקצועית בעצם וגם ניתן להטעין ישירות ללא המטען
לא מצאתי
קניתי כמתנה, וכל פעם מחדש אני שומעת עד כמה המכונה הזו מוצלחת.לפני הקניה התיעצתי עם הספר, הוא אמר שהיום פנסוניק ER14XX הכי טובה ברמת המחיר שלה.מכונה שעושה עבודה מקצועית, לא מפספסת ולא תולשת את השיער.
לא שמעתי
מכונה מצויינת. עובדת חלק, טעינה מהירה , נוחה להחזקה יחסית לאחרות שהיו לי היא גם יותר שקטהטעינה מהירה
0 לא כל כך 0
אחלה מכונה. עושה את העבודה יופי. אחרי חמש שנים עם בייבי-ליס אני בהחלט מרגיש שהשתדרגתי. מסתפר פעמיים בשבוע. המכונה אצלי כבר חודשיים בערך והטענתי אותה פעם אחת!!!!מספרת מצוין
סוללה חזקה
שקטה
סוללה חזקה
שקטה
תספורת "על האפס" במכונה זו היא בעצם "על אחד" בערך. אני מסתפר עם ראש של שלושה מ"מ ומרגיש שזה ארבעה
מכונה חזקה עם מספר דרגות מספק,מספרת את השיער ללא בעיה, נטענת באמצעות מעמד וגם ישירות מכבל שזה חשוב למקרה שהסוללה תיחלש עם הזמןטעינה ישירה מכבל
חזקה
חברה אמינה
חזקה
חברה אמינה
אין נרתיק
קצת רועשת
קצת רועשת
מכונת תספורת מדהימה - קניתי לבעלי לפני כשנתיים וחצי והיא עדיין מספרת בצורה מקצועית מאוד אחרי שימוש בה כפעם בחודשיים לפחות.נוחה מאוד, 6 אורכים שונים,מתנקה בקלות, מקצועית- לא עושה הרבה רעש, כמעט ואין צורך לעבור באותו מקום פעמיים. מגיעה לפינות.
סוללה חלשה.
לא עמידה במים.