Morphy Richards

נמצאו 3 חוות דעת על מוצר 48395 Morphy Richards מורפי ריצ'רדס

Tzlil photo
Tzlil
29.03.2017
טוחן הכל חוץ מיהלומים (כי לא ניסיתי יש מצב אני טועה חחחח) חזק, אמין משתמשת בו כמעט כל יום כבר שנתיים!לא יודעת מה התגובה השלילית של הבנאדם ההזוי הזה בתגובות כנראה הוא טעה במכשיר. ממש ממש לא מצועצע.
חזק.
מתפרק מהר.
קל לניקוי.
רועש. אבל זה כי הוא חזק.
אדם photo
אדם
08.04.2012
שלום.. החלטתי לרשום פה חוות דעת אחרי שקראתי מה כתבו פה לפני.רכשתי את הבלנדר לפני חודשיים ואני מאוד מרוצה!אני משתמש בו 2-3 פעמים ביום והוא עומד בעבודה בקלות מבלי להשאיר חתיכות לא טחונות.. וזה כולל אגוזים, שקדים, תמרים ובננות שבדר"כ מנסיוני הקודם לא נטחנים עד הסוף.המיכל זכוכית כבד ואיכותי ובכלל יש לו מראה מרשים.הוא מתפרק וניתן לשטוף אותו בקלות.. גם את הסכינים בנפרד, אין צורך להכניס את היד ולנסות לנקות בזהירות בין הסכינים.התוכניות המוכנות גם כן נוחות.. פשוט לחיצה אחת ועוזבים אותו לעשות את העבודה לבד.בכל אופן.. כמו שאמרתי.. אני מאוד מרוצה וסתם חבל לי שאנשים יפספסו מוצר איכותי בגלל ביקורת שלילית אחת ורציתי שיראו שיש גם צד שני למטבע.אני ממליץ!!
מיכל זכוכית
שנתיים אחריות
עיצוב יפה ומרשים
מיכל הזכוכית די כבד
המכסה ממש אוטם חזק ודי קשה לפתוח אותו

אין פה שום חיסרון משמעותי לדעתי.
איציק photo
איציק
11.03.2012
שלום לקוראים קניתי את הבלנדר הנ״ל בגלל העוצמת וואט שלו וגם בגלל התוכניות שלו לצערי גיליתי אכזבה רבה מאוד הבלנדר היתקלקל 4 פעמיים בחודש עד שלבסוף החליפו אותו לדגם אחר שלצערי אין לו תוכניות ומממש לא מוצלח עצה שלי להיתרחק מהבלנדר הנ״ל
תוכניות.
אין צורך לעמוד ליד הבלנדר