Panasonic
כולל נגן תקליטורים
טייפ:
כולל טייפ
נמצאו 16 חוות דעת על מוצר מערכת שמע ניידת Panasonic RXD55 פנסוניק
המכשיר אצלי במטבח כשלוש שנים, עובר בסדר גם עם הUSB, הבעיה שהתחילה כבר מזמן זה שהתצוגה משתבשת בכל פעם אלמנט אחר נעלם ללא שוב אז בסוף צריך לנחש את התחנה. חוץ מזה עושה את מה שאמור.זמן שימוש במוצר: מעל שנה
קליטה סבירה, מנגן USB.
רמקולים חזקים
שומעים טוב מאוד
Ольга
12.07.2021
איכות שמיעה טובהפלסטיק טובבדר"כ מספיק ל- 5-6 שנים אחרי שימוש יומ יומי, אח"כ מתחילים בעיות עם קריאת דיסקים. לא ניסיתי לתחזק, קונה חדש, וככה בתקופה כ- 15 שנים (אולי קצת יותר).זמן שימוש במוצר: מעל שנה
איכות טובה
בעוד 5-6 שנים צריך להחליף
משקל של המערכת זו מספיק כבד, אם קונים לשימוש של בן אדם מבוגר, צריך לדעת שהמשקל שלו כ- 5-6 ק"ג (ככה נראה לי, לא בדקתי, אבל אני יחסית צעירה ומרגישה טוב משקל המערכת כאשר מרימה). לדעתי זה יתרון כי אומר שהתכולה שלו איכותית.
מערכת שמע עוצמתית הכוללת טייפ רדיו דיסק USB עם שלטזמן שימוש במוצר: כחודש
עוצמה גבוהה ושינוי של בס אקולייזר . שלט שניתן להפעלה ממרחק. מגוון השמעה אפילו של קלטות מההיסטוריה
כבד יחסית. כולל שמיעה של טייפ ודיסק שכבר אין בהם שימוש
משום מה הקליטה ברדיו היתה גרועה מאד. לא יודע אם זה המכשיר המסויים הזה או שזה כך בכל המכשירים. בכל מקרה נאצלתי להחזיר את המוצר.זמן שימוש במוצר: שבוע או פחות
מעוצב יפה
אין קליטה ברדיו
מוצר מצוין הכי טוב בקטגוריה שלואיכות סאונד מצוינת בכל מקורות השמע אקולייזר עם מספר מצבים ניגון בדיסק און קי גם בנפח גדול 32gb רדיו עם הרבה תחנות בזיכרון מחיר סביר שלט רחוק טוב ומפורט אפשרות לחיבור טלפון נייד או כל מקור אחרמנגן דיסקים קלטות טייפ דיסק און קי ומקור חיצוניהייתה תקלה בטייפ אחרי חודש אך היבואן הרשמי החליף למערכת שמע חדשה לאחר שלא הצליח לתקןזמן שימוש במוצר: כשלושה חודשים
מחיר סביר
הטייפ התקלקל מהר
מסך תצוגה קטן מידי
ronit3483360
06.02.2020
קניתי ואני מאוכזבת לא קורה usd אפילו שהמרתי לאמפ 3 ובשבעל זה קניתי חבל וגם לא נשמע טוברדיו שומעים טוב
לא קורה usb
תמונת המוצר
המערכת הזו היא יותר קטנה ממה שנראה בתמונה. איכות הסאונד היא פשוט מפלצתית ביחס לגודל, יש אקולייזר עם אחלה באסים, אך כאן נשאלת השאלה מדוע הגודל הפיזי הוא קטן כל כך. אם המטרה היא לשמוע קלטות, אז איכות הסאונד היא יותר ממספקת. גם איכות הרדיו טובה עם תחנות קבועות. אחלה באסים, זולה מאוד, אופציה שפויה לניגון קלטות ישנות, רדיו דיגיטלי
קטנה מידיי וחבל
רוב גני הילדים משתמשים במוצר הזה . בסך הכל שמע מצוין ולפי דעתי שורד יותר מכל שאר המכשירים . דיי מומלץ למשהו פשוט אבל מחזיק מעמד במחיר סביריתרונות כפי שציינתי
אין ספק שלאחר עבודה ממושך ורצפיה כמו בגן הילדים הוא מתחיל לפקשש ולא קורא דיסקים בצורה טובה אם חלילה הם מעט מלוכלכים .
המוצר מאוד מרשים, יפה ונח בהתחלה עבד מאוד טוב , תאורה טובה.המחיר גם כן היה לא רעיפה, נח
אחרי שנה המסך הפסיק לעבוד ולא ניתן לעבוד עם המוצר
מערכת שמע עם איכות סאונד טובה מאוד.בניגוד למפרט , להסבר המוכר ואפילו לנציג היבואן ולשמחתי (!) אין הגבלה בגודל הדיסק-און-קי וגם 64GB הוא יודע לקרוא.שלט רחוק , זיהוי שירים, ספר הפעלה ברור .
לאחר חודשיים שימוש - לא נמצא חיסרון.
בס"ד. רכשתי עבור כיתת לימוד. איכות צליל בסדר גמור. נייד ונוח. גוף פלסטיק ממוצע אבל בסדר לא כמו החזקים של פעם. מגש דיסקים והליזר עדינים קצת אבל עובד טוב. קורא usb רק mp3. קורא ומקליט קלטות שזה יתרון למי שיש לו חומרים נוסטלגיים. אקולייזר מובנה סביר. קלטות כפתורים לחיצים וכל שאר הפונקציות כפתורים לחיצים דיגיטליים. כמובן כניסת אוזניות. עיצוב קלאסי.ניידות. איכות צליל שווה למחיר. קלטות, דיסק, usb, וכניסת ממשק חיצוני audio. שלט רחוק. ידידותי.
usb רק mp3. אקולייזר מובנה בלבד ארבעה מצבים. קצת עדין.
באמת הנגן הו אחד המוצלחים ביותר שהיו לי מני רבים. נקנה בחודש 7/2013יש בו מכול טוב .ל'השמיעה דיסק ,קסטות של פעם ויש לי הרבה אומנם העברתי את כולםלקובץ mp3אבל נחמד שוב לנגנים בטייפ האיכות מצוינת, בטיפ ניתן להקליט כל מדיה שמגיעה כולל מטלפון ניד לכניסת פורט ומיישם גילתי שניתן לחבר מיקרופון לקריוקי והקלטה עצמיתלגבי איכות הבניה פנקסוניק התגלו בגדולתם חומרים מצוינים עיצוב יפיפהאיכות הצלילים ברמה של מערכת סטריאו עוצמתית רמקולים איכותיים ניתן לקוון בס + טרבל או איקוולייזר תענוג שווה כל אגורה רמקולים טוויטאר+ ווופר
חומרים
במיוחד דיסק קוון קי usb עד 8 גיגה
קליטת רדיו FM מצוינת
קובי
27.03.2013
חיפשתי רדיו דיסק לבנות שלי, חשוב לי שישמעו טוב ושיהיה בנוי בצורה טובה.וזה מה שקיבלתי מהרדיו דיסקק הזה, איכות שמע מעולה, המון פונקציות, בנוי באיכות גבוהה.איכות שמע גבוהה וחזקה, איכות הרכבה גבוהה.
אין
אחת הקניות הבאמת מוצלחות שלי. כשפתחתי את האריזה נהנתי מאוד לגלות מכשיר יפה מעוצב להפליא, שיפור רב מדגמים קודמים וגם מוצלחים של פנסוניק.המכשיר משדר יוקרה אמינות ואיכות חומרים מעולה. פנסוניק התעלו על עצמם בדגם זה.איכות שמע מעולה. נוחות שימוש מושלמת. ויזואליות מרשימה ביותר,שיפור עצום מדגמים קודמים.
פשוט אין חסרונות.
מערכת שמע ניידת Panasonic RXD55 פנסוניק