LG
HBS700 LG
אוזניות מצויינות. עובדות פשוט כמו שצריך לא מתנתקות (בחיבור עם אייפון). שמע נהדר, קליטה נהדרת. לא מרגישים את הרצועה על הצוואר. אחרי שמתרגלים אי אפשר בלי זה. פונקציונאליות נהדרת המון אפשרויות של התפריט נראה ש LG עשו עבודה כמו שצריך.חיי סוללה ארוכים במיוחד. לא צריך תמיד לחפש את האוזניה כשיש צלצול הן תמיד מונחות על הצוואר.לא מצאתי חסרונות. למעט המצב שבו החיבור לאוזניות עם האייפון הוא ממש כאילו דחפנו אוזנייה רגילה וכל ההתראות למעט השיחות (SMS וכיוצ"ב) נשמעים רק דרך האוזנייה.מעצבן אבל לא מצאתי לכך פתרון.נוחות. שימושיות. איכות. טכנולוגיה. רעיון. מגנט לאוזניות.
היעדר התראות (sms) בקול אלא רק דרך האוזניות.
האוזניות האלחוטיות הכי טובות שהיו לי בחיים (לא שיש לי הרבה ניסיון)מומלץ ביותר.הייתי נותן 4.5 בעיקר בכלל שאני שומע את הסביבה.מגיע לזה 4 כוכבים בגלל שאני קיבלתי (בטעות של החנות) דגם לבן.לדגם שחור אם תצליחו להשיג מגיע 5 כוכבים. (זה גבולי חח)עריכה: הורדתי כוכב. למה? אחד הקליפסים הלבנים הקטנים שמחזיק את החוטים של האוזניות נשבר. מסתבר שתיקון של הקליפס לא כלול באחריות, ואפילו לא ניתן לתקן בתשלום! עכשיו החוטים מסתרבלים לי כל פעם שאני שם את האוזניות בתיק. זה ממש מטריד, ולאחר שימוש ממושך, הקליפסים האלה עתידים להישבר לכל משתמש.איכות ממש ממש טובה!
ממש נוח!
מגבר פנימי.